Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.415
σωστός :) μια χαρά κοπέλα είναι. Πολύ συμπαθητική και φαίνεται να γουστάρει αυτό που κάνει, πράγμα που τουλάχιστον για μένα που είμαι νέοπας στο άθλημα μου αρέσει. Μια χαρά στην επικοινωνία, μια χαρά στο μασαζ και τις υπηρεσίες. Έχω πάει μια φορά και θα ξαναπάω.
καλησπέρα καλό μου παιδί! χαίρομαι που απολαυσες την εμπειρία κ σου έμεινε αναζωογονητική επιγευση!!
Σε περιμένω σύντομα για μία επαναληπτική:)) φιλιά πολλά
Υ.Γ όχι απλά μου αρέσει αυτό που κάνω,αλλα λατρεύω να προσφέρω χαλάρωση κ χαρά σε όποιον θελήσει να παραδοθεί στα χερακια μου..

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.396
Πόντοι
496
Ακόμα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με αυτή?
Πολύ κάτω του μετρίου για να παίρνει τόση προσοχή και αξία.
Πόσο μάλλον όταν έχει τέτοιες άσχημες αντιδράσεις σε οποιονδήποτε ασκεί κακή κριτική.
Μακριά.

Έκανες λογαριασμό για να πεις μακρυά;

nickiegr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Κριτικές
5
Like
407
Πόντοι
301
καλησπέρα καλό μου παιδί! χαίρομαι που απολαυσες την εμπειρία κ σου έμεινε αναζωογονητική επιγευση!!
Σε περιμένω σύντομα για μία επαναληπτική:)) φιλιά πολλά
Υ.Γ όχι απλά μου αρέσει αυτό που κάνω,αλλα λατρεύω να προσφέρω χαλάρωση κ χαρά σε όποιον θελήσει να παραδοθεί στα χερακια μου..
Συνέχισε κούκλα μου να προσφέρεις αυτό που ξέρεις καλύτερα να κανεις και άσε κάποιους κακούς να λένε διαφορα.Συντομα θα σε επισκεφτώ να αφεθώ στα όμορφα χεράκια σου και όχι μονο!!!!Φιιλια πολλά

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.415
ok για πες μας με ποιες να ασχολουμαστε ?
μιας και εισαι τοσο ΄παλιο΄ μελος φωτισε μας με τις εμπειριες σου για να γινουν 2 τα μηνυματα σου !!
Καλημέρα στο παιδί!! ωραία τα λες!!!;)

Timmytiger

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Η κοπέλα κάνει και προγράμματα όπως body to body

Timmytiger

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Ή κατά την διάρκεια του μασάζ κάνει παιχνίδια ρόλων

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.415
Άρχισαν κ οι κακοηθεις ειρωνείες..
Δεν προσφέρω body to body γιατί έχω πολύ απαλό κ ευαίσθητο δέρμα κ δεν αντέχει την τριβή.
Timmy tiger τις απορίες σου να με καλέσεις ν στις λυσω τηλεφωνικώς αν σε ενδιαφέρει να με γνωρισεις κ αν είσαι φαν του μασάζ γτ απ αυτά που ρωτάς δεν το βλέπω ν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μασάζ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Το λάθος σου είναι που απαντάς σε ότι κι αν σου προσάψουν.
Κατα τ'αλλα το ραντεβού σου και αυτό που προσφέρεις είναι αρκετά τίμιο.
THE END

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.861
Πόντοι
496
Dick to body θέλουν να κάνουν..

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.396
Πόντοι
496
Η Στεφανία είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα,που αποπνέει κάτι θετικό και βγάζει ερωτισμό. Εμφανισιακά δεν είναι στυλ μοντέλε, αλλά έχει όμορφες καμπύλες και "πιασίματα". Δίνει εμφάνιση στο μασάζ και το κάνει με μεράκι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα Το μασάζ της να είναι εξαιρετικό,φουλ χαλαρώτικο. Αυτό που πρέπει δηλαδή ώστε να αποφορτιστεις από το άγχος και να χαθείς στον κόσμο της. Στο δεύτερο μέρος το χάπι εντ εξίσου καλό και έρχεται να κουμπώσει στο πολύ καλό μασάζ. Έτσι"δένει" το γλυκό και φεύγεις ανανεωμένος κ με φουλ διάθεση. Συνέχισε έτσι Στεφι,ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ;)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.279
Πόντοι
456
Η Στεφανία είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα,που αποπνέει κάτι θετικό και βγάζει ερωτισμό. Εμφανισιακά δεν είναι στυλ μοντέλε, αλλά έχει όμορφες καμπύλες και "πιασίματα". Δίνει εμφάνιση στο μασάζ και το κάνει με μεράκι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα Το μασάζ της να είναι εξαιρετικό,φουλ χαλαρώτικο. Αυτό που πρέπει δηλαδή ώστε να αποφορτιστεις από το άγχος και να χαθείς στον κόσμο της. Στο δεύτερο μέρος το χάπι εντ εξίσου καλό και έρχεται να κουμπώσει στο πολύ καλό μασάζ. Έτσι"δένει" το γλυκό και φεύγεις ανανεωμένος κ με φουλ διάθεση. Συνέχισε έτσι Στεφι,ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ;)
εμενα παντως με εχετε βαλει σε μεγαλο πειρασμο με την κοπελα.κηφισιας σε ποιο υψος?βρισκομαι στα νοτια.υπαρχει κατι αντιστοιχα καλο νεα σμυρνη καλλιθεα?

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.396
Πόντοι
496
Φίλε στείλε μήνυμα στην κοπέλα για να σου πει

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.415
εμενα παντως με εχετε βαλει σε μεγαλο πειρασμο με την κοπελα.κηφισιας σε ποιο υψος?βρισκομαι στα νοτια.υπαρχει κατι αντιστοιχα καλο νεα σμυρνη καλλιθεα?
καλησπέρα!στο νήμα μου είναι κομψό ν μιλάμε για μένα οχι γενική συζήτηση για άλλες περιοχές κτλ.
Σου απαντήσα με πμ που στην φιλοθεη βρίσκομαι,ευκολο σημείο που συνδέεται με  4 μεγάλες λεωφόρους ακόμα κ με συγκοινωνίες ή με άνετο πάρκινγκ.
Υ.Γ μην ανησυχεις,θα αξίζει ο κόπος ν έρθεις απ νότια.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.279
Πόντοι
456
καλησπέρα!στο νήμα μου είναι κομψό ν μιλάμε για μένα οχι γενική συζήτηση για άλλες περιοχές κτλ.
Σου απαντήσα με πμ που στην φιλοθεη βρίσκομαι,ευκολο σημείο που συνδέεται με  4 μεγάλες λεωφόρους ακόμα κ με συγκοινωνίες ή με άνετο πάρκινγκ.
Υ.Γ μην ανησυχεις,θα αξίζει ο κόπος ν έρθεις απ νότια.
με συγχωρεις κοριτσαρα,παρασυρθηκα .δεν θα επαναληφθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom