You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
καλημέρα!όχι δεν σκοπεύω! εδώ θα είμαι κανονικά ;)θα λειψεις μεσα στον ιουλιο καθολου ?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
καλημέρα!όχι δεν σκοπεύω! εδώ θα είμαι κανονικά ;)
Δροσιά θα έχεις ή θα παραπονεθούμε (μερικοί μερικοί)?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
ε προφανώς ο χώρος αυτός είναι ιδανικος για αυτήν εποχή!Δροσιά θα έχεις ή θα παραπονεθούμε (μερικοί μερικοί)?
Μία οαση μέσα στον καύσωνα!!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
ευχαριστώ πολύ μάτια μου!!!!μωρο μου εχεις τον ιδανικο χωρο χειμωνα καλοκαιρι φιλακια
Σε περιμένω σύντομα στον ναό της χαλάρωσης ;)
πολλά φιλιά
Greek lion
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όντως είναι ναός χαλάρωσης και ευεξίας. Ιδανικός για να αδειάσει κάποιος τις τοξίνες του,τις σκέψεις του και ότι άλλο επιθυμεί,με μια πολύ ψαγμένη κοπέλα.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
καλημέρα ωραίο μου παιδί κ καλή κυριακη!Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Όντως είναι ναός χαλάρωσης και ευεξίας. Ιδανικός για να αδειάσει κάποιος τις τοξίνες του,τις σκέψεις του και ότι άλλο επιθυμεί,με μια πολύ ψαγμένη κοπέλα.
Ευχαριστώ πολύ για την περιγραφή
Πάντα χαμογελαστή,παντα ευδιαθετη κ παθιασμένη με τον ιερό σκοπό του μασάζ κ του αισθησιασμού!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
καλησπέρα με προστάτη δεν ασχολούμαι γενικά..Καλησπέρα ! Ήθελα να ρωτήσω εάν στις επιλογές υπάρχει μασαζ προστάτη?
Όμως είμαι υπέρ της εναλλαγής από το κανονικό μασάζ στο πιο αισθησιακό άγγιγμα ν πειράζει τις ερωτογενεις ζωνες όπως γλουτούς προσαγωγούς κτλ! αυτό το βρίσκω πιο ενδιαφέρον!
Merkouris7788
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οποτε μπορουμε να ζητησουμε λιγο πιο αισθησιακο μασαζ? ειναι μεσα στο προγραμμα σου?
οποτε μπορουμε να ζητησουμε λιγο πιο αισθησιακο μασαζ? ειναι μεσα στο προγραμμα σου?
Βρε σεις, πάρτε την ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε ότι θέλετε. Γραμμένο το έχει η κοπέλα στο avatar της κάτω ακριβώς από τη φωτογραφία της. Δεν πειράζει και αν ξοδέψετε 2-3 ευρώ. Θα έχετε τις απαντήσεις άμεσα.
giannis.t1964
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Με τη Βίκυ Στεφανία έχω συναντηθεί 2 φορές. Μία πριν από 1 χρόνο και άλλη μία πριν 2-3 μήνες περίπου. Από όσες μασατζούδες έχω δοκιμάσει από Deluxe όπως και από τη γνωστή Αγνή, κάνει κλάσης ανώτερο massage. Τεράστιο συν βέβαια είναι ότι χρησιμοποιεί κρεβάτι ενώ πολλές από αυτές που έρχονται στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο προφανώς δεν έχουν. Ο χώρος είναι πάρα πολύ καλός. Κρύο, ζέστη και ότι άλλο αναφέρουν κάποιοι άλλοι συναγωνιστές δεν κατάλαβα. Και τις δυο φορές μου έδωσε πετσέτα μια χαρά στεγνή αλλά όχι σφραγισμένη. Παντόφλες δε θυμάμαι να υπήρχαν...οπότε ξυπόλητος αλλά το σπίτι ήταν πεντακάθαρο. Τη δεύτερη φορά μάλιστα που πήγα είχε αναπτύξει πολύ την τεχνική του φραπέ. Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση, εδώ το πράγμα χαλάει. Φάτσα αδιάφορη και σώμα έχει αρκετά παραπανίσια κιλά και είναι κρίμα γιατί όπως και να το κάνεις το ψωμί της το βγάζει ΚΑΙ από την εμφάνιση. Τουλάχιστον τα κιλά θα μπορούσε να τα προσέξει.
Το ότι έχει δικό της χώρο τη καθιστά VFM καθώς αποφεύγεται και το κόστος του ξενοδοχείου
Το ότι έχει δικό της χώρο τη καθιστά VFM καθώς αποφεύγεται και το κόστος του ξενοδοχείου
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.597
- Πόντοι
- 456
ισως καποιες νεωτερες φωτογραφιες μας στειλουν στα βορεια προαστια γρηγοροτερα !!!
Καιρος να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου με την Βικυ-Στεφανια αφου προσπαθουσα να βρω χρονο να την επισκεφτω αρκετους μηνες.
Ο χωρος της απαιχτος οπως εχετε αρκετοι αναφερει, μια οαση ιδιως αυτη την περιοδο με τους καυσωνες κ η περιποιηση της μοναδικη.
Πολυ γλυκεια παρουσια που σε περιμενει με το χαμογελο πισω απο την πορτα της, σε οδηγει στον κατω οροφο που ειναι ο ναος της ηδονης κ εκει αλλαζεις διασταση.Ενιωσα οπως της ειπα κ εχει γραψει παλαιοτερα καποιος συναγωνιστης 4 χερια να μου κανουν ταυτοχρονα μασαζ κ ολο το σωμα μου γεματο κομπους που σιγα σιγα αρχισαν να λυνουν.Πραγματικα πρωτογνωρη εμπειρια.
Μετα το μασαζ εξισου ομορφη εμπειρια απο ενα ομορφο και θερμο κοριτσι που κ εκει κοιταει πρωτα να ικανοποιησει εσενα.
Σ ευχαριστω πολυ Βικυ για την υπεροχη ηδονη που μου προσφερες καθολιν την διαρκεια της παραμονης μου στον χωρο σου, θα κοιταξω λιαν συντομως να ξεκλεψω χρονο για να σε ξαναεπισκεφθω και να σου φερω και το δωρο της παραγωγης μου που σου υποσχεθηκα,
Φιλακια πολλα παντου κ να εισαι παντα καλα.
Ο χωρος της απαιχτος οπως εχετε αρκετοι αναφερει, μια οαση ιδιως αυτη την περιοδο με τους καυσωνες κ η περιποιηση της μοναδικη.
Πολυ γλυκεια παρουσια που σε περιμενει με το χαμογελο πισω απο την πορτα της, σε οδηγει στον κατω οροφο που ειναι ο ναος της ηδονης κ εκει αλλαζεις διασταση.Ενιωσα οπως της ειπα κ εχει γραψει παλαιοτερα καποιος συναγωνιστης 4 χερια να μου κανουν ταυτοχρονα μασαζ κ ολο το σωμα μου γεματο κομπους που σιγα σιγα αρχισαν να λυνουν.Πραγματικα πρωτογνωρη εμπειρια.
Μετα το μασαζ εξισου ομορφη εμπειρια απο ενα ομορφο και θερμο κοριτσι που κ εκει κοιταει πρωτα να ικανοποιησει εσενα.
Σ ευχαριστω πολυ Βικυ για την υπεροχη ηδονη που μου προσφερες καθολιν την διαρκεια της παραμονης μου στον χωρο σου, θα κοιταξω λιαν συντομως να ξεκλεψω χρονο για να σε ξαναεπισκεφθω και να σου φερω και το δωρο της παραγωγης μου που σου υποσχεθηκα,
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.641
- Πόντοι
- 496
κι εγώ θέλω φωτό.. βοηθάειισως καποιες νεωτερες φωτογραφιες μας στειλουν στα βορεια προαστια γρηγοροτερα !!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
καλημέρα αγαπητέ μου!!!σε ευχαριστώ πολύ πολύ ))Καιρος να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου με την Βικυ-Στεφανια αφου προσπαθουσα να βρω χρονο να την επισκεφτω αρκετους μηνες.
Χαρηκα πολύ που απολαυσες την ιεροτελεστία της πραγματικής χαλάρωσης!
Μου αρέσει πολύ κ ο τρόπος έκφρασης σου στην περιγραφή,ειναι τόσο αξιόλογος!!
Σε περιμένω με την πρώτη ευκαιρία ;)
Φιλάκια γλυκε μου!
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.573
- Πόντοι
- 2.256
ή προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνσηισως καποιες νεωτερες φωτογραφιες μας στειλουν στα βορεια προαστια γρηγοροτερα !!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K