Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.597
Πόντοι
456
ωραιο περιβαλλον αλλά μαλλον δεν εννοουσαμε αυτες οταν ζητουσαμε νεες φωτο...

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.641
Πόντοι
496
Δεν πειράζει καλά το πάει..

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε? και δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
Τα πράγματα είναι απλά! Η κοπέλα είναι παχιά. Και δυστυχώς όπως οι περισσότερες Ελληνίδες έχει άσχημα κατανεμημένο το πάχος! Τι φωτογραφία να βάλει? Αν βάλει ολόσωμη είναι ενάντια στην "επιστήμη" του μάρκετινγκ!
Εδώ όμως τελειώνουν και τα αρνητικά της Στεφανίας...
Γιατί βγάζει μια γλυκύτητα και έναν αισθησιασμό που απλά δεν υπάρχει! Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Εγώ πήγα για μασάζ και φραπέ μόνο και κατέληξα στο κρεβάτι που μου έβγαλε και γούστα!
Μασάζ όπως έχουν πει όλοι σχεδόν, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
Φωτογραφία όμως με το μασάζ της ή με τη γλυκύτητα και τον αισθησιασμό της πώς να ανεβάσει και να αποτυπωθεί? Γίνεται? Δε γίνεται...
Οπότε ανεβάζει με το χώρο της, ο οποίος είναι αρμονικά συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες της! Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε? και δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
Τα πράγματα είναι απλά! Η κοπέλα είναι παχιά. Και δυστυχώς όπως οι περισσότερες Ελληνίδες έχει άσχημα κατανεμημένο το πάχος! Τι φωτογραφία να βάλει? Αν βάλει ολόσωμη είναι ενάντια στην "επιστήμη" του μάρκετινγκ!
Εδώ όμως τελειώνουν και τα αρνητικά της Στεφανίας...
Γιατί βγάζει μια γλυκύτητα και έναν αισθησιασμό που απλά δεν υπάρχει! Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Εγώ πήγα για μασάζ και φραπέ μόνο και κατέληξα στο κρεβάτι που μου έβγαλε και γούστα!
Μασάζ όπως έχουν πει όλοι σχεδόν, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
Φωτογραφία όμως με το μασάζ της ή με τη γλυκύτητα και τον αισθησιασμό της πώς να ανεβάσει και να αποτυπωθεί? Γίνεται? Δε γίνεται...
Οπότε ανεβάζει με το χώρο της, ο οποίος είναι αρμονικά συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες της! Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα!!
Ακριβώς αυτό!!!
Εύγε!

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον erethis72 το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι η στεφάνια δεν κρύβεται οποίος θέλει μπορεί να δει φώτο από το viber δεν κρύφτηκε ποτέ το ότι δεν κάνει το νήμα της (και καλά κάνει) μπουρδελο όπως είναι τα άλλα το κρατάει σε αυτό το επίπεδο είναι από τα λίγα νήματα τα οποία είναι γεμάτα κριτικές και όχι μόνο φωτογραφίες και λιγουρια βγάλε μια φώτο σε αυτή τη στάση βγάλε μια στην άλλη και μηδέν ενημέρωση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
η Στεφανια σε αυτο που κανει και προσφερει ειναι top!
Σιγουρα δεν ειναι μοντελο αλλα ο καθενας επιλεγει αν θελει κατι πιο κοντα σε μασαζ ή σε μπουρδελο.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
Καλημέρα κοριτσάρα !!!! Υπέροχη ενέργεια βγάζει ο χώρος σου...εστω και μέσα απο μια φωτογραφία !!!! Θα τα πούμε πάλι σύντομα...φιλιά !!!
καλησπέρα γλυκε πάνθηρα!μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε κ προσπαθήσα ν υπενθύμισω το αρμονικό ζεν που εκπέμπει ο χώρος κ ή διάθεση μου!!
Σε περιμένω σύντομα φιλιά πολλά ;)

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
η Στεφανια σε αυτο που κανει και προσφερει ειναι top!
Σιγουρα δεν ειναι μοντελο αλλα ο καθενας επιλεγει αν θελει κατι πιο κοντα σε μασαζ ή σε μπουρδελο.
Ευχαριστώ πολύ κ θα συνεχίσω να κραταω ψηλά τον πήχη σε ποιότητα κ σε επίπεδο!!! ;)
Υ..Γ δεν γνωρίζω κανένα μοντέλο που ν προσφέρει μασάζ εκ των πραγμάτων ..
Ν υπενθύμισω επ ευκαιρία ότι για ν είναι σε θέση ένας άνθρωπος ν προσφέρει μασάζ σωστά κ ν μην κουραζονται τα χέρια του προϋποθέτει μία σωματοδομη λίγο πιο καμπυλωτή ώστε ν υπάρχει περισσότερη δύναμη στα χέρια κ αντοχή γενικά..

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Σαββατοκύριακο θα κάνω μια καλή δοκιμη και θα σας πω αλλά είμαι σίγουρος θα περάσω καλα

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.597
Πόντοι
456
για να μην παρεξηγηθω και να μην γινομαι γραφικος: οταν σε αυτον τον κλαδο υπαρχουν σχεδον παντου φωτογραφιες τοσο απο τις κυριες ,οσο και απο τους χωρους ,ειναι σιγουρα πιο ευκολο να αποφασισει καποιος να παει εκει .στα υπολοιπα ,οπως συμβαινει κι εδω ,δυο τινά μπορει να οδηγησουν την κοινη λογικη :1)κατι κρυβεται (προς θεου δεν λεω οτι η κοπελα κρυβει κατι υποπτο) και 2)ακομη κι αν εχω αποφασισει να παω γιατι ξερω οτι ειναι μοναδικη σε αυτο που κανει ,μπορει στην πρωτη συναντηση να εντυπωσιασθω αρνητικα και να πρεπει ή να πιεστω ή να ακυρωσω το ραντεβου με τις οποιες συνεπειες και για τις 2 πλευρες.
στην πρωτη περιπτωση δεν παω καθολου και στην δευτερη δεν ξαναπαω κι αναρτω μια αρνητικη -χωρις να σημαινει απαραιτητα κακοβουλη ή κακοπροαιρετη κριτικη.ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.ειλικρινα ,πιστευω οτι οι φωτογραφιες βοηθουν πολυ (εκτος απο αυτες που ειναι παραεπεξεργασμενες οποτε η κακοβουλια που ξεκινα απο την ιδια την κοπελα ή το καταστημα ,ανταποδιδεται αναλογως στα φορουμ).
βικυ μου ,δεν γνωριζομαστε αλλά ειμαι αποφασισμενος να γνωριστουμε συντομα.συγγνωμη εαν σε πιεζω αλλά θελω να ειμαι ειλικρινης .με πολυ σεβασμο σε αυτο που κανεις.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
για να μην παρεξηγηθω και να μην γινομαι γραφικος: οταν σε αυτον τον κλαδο υπαρχουν σχεδον παντου φωτογραφιες τοσο απο τις κυριες ,οσο και απο τους χωρους ,ειναι σιγουρα πιο ευκολο να αποφασισει καποιος να παει εκει .στα υπολοιπα ,οπως συμβαινει κι εδω ,δυο τινά μπορει να οδηγησουν την κοινη λογικη :1)κατι κρυβεται (προς θεου δεν λεω οτι η κοπελα κρυβει κατι υποπτο) και 2)ακομη κι αν εχω αποφασισει να παω γιατι ξερω οτι ειναι μοναδικη σε αυτο που κανει ,μπορει στην πρωτη συναντηση να εντυπωσιασθω αρνητικα και να πρεπει ή να πιεστω ή να ακυρωσω το ραντεβου με τις οποιες συνεπειες και για τις 2 πλευρες.
στην πρωτη περιπτωση δεν παω καθολου και στην δευτερη δεν ξαναπαω κι αναρτω μια αρνητικη -χωρις να σημαινει απαραιτητα κακοβουλη ή κακοπροαιρετη κριτικη.ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.ειλικρινα ,πιστευω οτι οι φωτογραφιες βοηθουν πολυ (εκτος απο αυτες που ειναι παραεπεξεργασμενες οποτε η κακοβουλια που ξεκινα απο την ιδια την κοπελα ή το καταστημα ,ανταποδιδεται αναλογως στα φορουμ).
βικυ μου ,δεν γνωριζομαστε αλλά ειμαι αποφασισμενος να γνωριστουμε συντομα.συγγνωμη εαν σε πιεζω αλλά θελω να ειμαι ειλικρινης .με πολυ σεβασμο σε αυτο που κανεις.
αγαπητέ σου εξηγήσαν κ οι υπόλοιποι κάποια πράγματα αλλά μάλλον εχεις μπερδευτεί..
Είμαι μία ιδιαίτερη περίπτωση που δεν λειτουργω με γυμνές φωτογραφίες ή πορνοθεαμα για να σε προσεγγισω εσένα ή κάθε ενδιαφερόμενο..φωτογραφίες μου όπως είπε κ ο ανθιμος,υπάρχουν εδώ όπως κ στο φβ ή στο viber για να δεις πως περίπου είμαι..
Από εκεί κ πέρα δεν σε υποχρεώνει κανείς ν το προχωρησεις σονυ κ καλά μαζί μου.. εννοώ πώς κερδισμένος θα βγεις, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο μάσαζ που σ ταξιδεύει κ όπως προκύψει ή συνέχεια όμορφα κ χαλαρά.
Το ταξίδι λοιπόν έχει σημασία κ ή κατάληξη ώραια θα είναι σε κάθε περίπτωση.
Υ.Γ σε περιμένω ν γνωριστούμε..μην ανησυχεις μόνο σε καλό θα βγει ;)

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
Σαββατοκύριακο θα κάνω μια καλή δοκιμη και θα σας πω αλλά είμαι σίγουρος θα περάσω καλα
καλησπέρα!
Στο εγγυωμαι ;)
Θα σε περιμένω,απλα ειδοποιήσε με το συντομότερο δυνατόν ώστε να δεσμευσουμε την επιθυμητή ώρα συνάντησης,σε ευχαριστώ!

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Βικαρα μου σου στέλνω Viber Κυριακή μεσημέρι θα σου έρθω να σε απολαύσω

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
ρε αγαπούληδες έλεος,τα σάλια σας..βικυ μου ο ενας ,μωρό μου ο άλλος...φιλάκια πολλά ο άλλος(αχουτο μωλε)...καρδουλες και λουλουδακια στέλνουν αλλοι αν ειναι δυνατον..για να σας προλαβω αγαπουληδες δικαιωμα να λετε οτι θελετε και να αγαπατε οσο θελετε ,οπως κι εμενα να κανω μου ερχεται αναγούλα με τα εμετικά αγαπουλίστικα σχόλιά σας λες κι είναι η γκόμενά σας(αν λέτε τετοια σε γκόμενα συνέχεια ή θα σας τα φοραέι ή θα σας σουτάρει οπως θα το ξέρετε απο εμπειρια σιγουρα..συνεχίστε δυναμικά

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ρε αγαπούληδες έλεος,τα σάλια σας..βικυ μου ο ενας ,μωρό μου ο άλλος...φιλάκια πολλά ο άλλος(αχουτο μωλε)...καρδουλες και λουλουδακια στέλνουν αλλοι αν ειναι δυνατον..για να σας προλαβω αγαπουληδες δικαιωμα να λετε οτι θελετε και να αγαπατε οσο θελετε ,οπως κι εμενα να κανω μου ερχεται αναγούλα με τα εμετικά αγαπουλίστικα σχόλιά σας λες κι είναι η γκόμενά σας(αν λέτε τετοια σε γκόμενα συνέχεια ή θα σας τα φοραέι ή θα σας σουτάρει οπως θα το ξέρετε απο εμπειρια σιγουρα..συνεχίστε δυναμικά
καλά αυτό συμβαίνει παντού εδώ μέσα

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.597
Πόντοι
456
συγγνωμη αλλά το δικο μου μνμ μονο αγαπουλιστικο δεν ειναι.....

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
Ευχαριστώ πολύ κ θα συνεχίσω να κραταω ψηλά τον πήχη σε ποιότητα κ σε επίπεδο!!! ;)
Ν υπενθύμισω επ ευκαιρία ότι για ν είναι σε θέση ένας άνθρωπος ν προσφέρει μασάζ σωστά κ ν μην κουραζονται τα χέρια του προϋποθέτει μία σωματοδομη λίγο πιο καμπυλωτή ώστε ν υπάρχει περισσότερη δύναμη στα χέρια κ αντοχή γενικά..
Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; Να μας τρελάνεις θελεις;;
Δηλαδή οι γυμνασμένοι κακ οσοι διατηρουν μια fit σιλουέτα είναι ψοφίμια και αδύναμοι ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom