black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα κοριτσάρα !!!! Υπέροχη ενέργεια βγάζει ο χώρος σου...εστω και μέσα απο μια φωτογραφία !!!! Θα τα πούμε πάλι σύντομα...φιλιά !!!Καλημέρα
Καλημέρα κοριτσάρα !!!! Υπέροχη ενέργεια βγάζει ο χώρος σου...εστω και μέσα απο μια φωτογραφία !!!! Θα τα πούμε πάλι σύντομα...φιλιά !!!Καλημέρα
Σωστά.... αν σκοπεύει να ακολουθήσει καριέρα μεσίτριαςΔεν πειράζει καλά το πάει..
Ακριβώς αυτό!!!Ρε παιδιά τι δεν καταλαβαίνετε? και δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.
Τα πράγματα είναι απλά! Η κοπέλα είναι παχιά. Και δυστυχώς όπως οι περισσότερες Ελληνίδες έχει άσχημα κατανεμημένο το πάχος! Τι φωτογραφία να βάλει? Αν βάλει ολόσωμη είναι ενάντια στην "επιστήμη" του μάρκετινγκ!
Εδώ όμως τελειώνουν και τα αρνητικά της Στεφανίας...
Γιατί βγάζει μια γλυκύτητα και έναν αισθησιασμό που απλά δεν υπάρχει! Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Εγώ πήγα για μασάζ και φραπέ μόνο και κατέληξα στο κρεβάτι που μου έβγαλε και γούστα!
Μασάζ όπως έχουν πει όλοι σχεδόν, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !
Φωτογραφία όμως με το μασάζ της ή με τη γλυκύτητα και τον αισθησιασμό της πώς να ανεβάσει και να αποτυπωθεί? Γίνεται? Δε γίνεται...
Οπότε ανεβάζει με το χώρο της, ο οποίος είναι αρμονικά συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες της! Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα!!
καλησπέρα γλυκε πάνθηρα!μία εικόνα χίλιες λέξεις λένε κ προσπαθήσα ν υπενθύμισω το αρμονικό ζεν που εκπέμπει ο χώρος κ ή διάθεση μου!!Καλημέρα κοριτσάρα !!!! Υπέροχη ενέργεια βγάζει ο χώρος σου...εστω και μέσα απο μια φωτογραφία !!!! Θα τα πούμε πάλι σύντομα...φιλιά !!!
Ευχαριστώ πολύ κ θα συνεχίσω να κραταω ψηλά τον πήχη σε ποιότητα κ σε επίπεδο!!! ;)η Στεφανια σε αυτο που κανει και προσφερει ειναι top!
Σιγουρα δεν ειναι μοντελο αλλα ο καθενας επιλεγει αν θελει κατι πιο κοντα σε μασαζ ή σε μπουρδελο.
αγαπητέ σου εξηγήσαν κ οι υπόλοιποι κάποια πράγματα αλλά μάλλον εχεις μπερδευτεί..για να μην παρεξηγηθω και να μην γινομαι γραφικος: οταν σε αυτον τον κλαδο υπαρχουν σχεδον παντου φωτογραφιες τοσο απο τις κυριες ,οσο και απο τους χωρους ,ειναι σιγουρα πιο ευκολο να αποφασισει καποιος να παει εκει .στα υπολοιπα ,οπως συμβαινει κι εδω ,δυο τινά μπορει να οδηγησουν την κοινη λογικη :1)κατι κρυβεται (προς θεου δεν λεω οτι η κοπελα κρυβει κατι υποπτο) και 2)ακομη κι αν εχω αποφασισει να παω γιατι ξερω οτι ειναι μοναδικη σε αυτο που κανει ,μπορει στην πρωτη συναντηση να εντυπωσιασθω αρνητικα και να πρεπει ή να πιεστω ή να ακυρωσω το ραντεβου με τις οποιες συνεπειες και για τις 2 πλευρες.
στην πρωτη περιπτωση δεν παω καθολου και στην δευτερη δεν ξαναπαω κι αναρτω μια αρνητικη -χωρις να σημαινει απαραιτητα κακοβουλη ή κακοπροαιρετη κριτικη.ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.ειλικρινα ,πιστευω οτι οι φωτογραφιες βοηθουν πολυ (εκτος απο αυτες που ειναι παραεπεξεργασμενες οποτε η κακοβουλια που ξεκινα απο την ιδια την κοπελα ή το καταστημα ,ανταποδιδεται αναλογως στα φορουμ).
βικυ μου ,δεν γνωριζομαστε αλλά ειμαι αποφασισμενος να γνωριστουμε συντομα.συγγνωμη εαν σε πιεζω αλλά θελω να ειμαι ειλικρινης .με πολυ σεβασμο σε αυτο που κανεις.
καλησπέρα!Σαββατοκύριακο θα κάνω μια καλή δοκιμη και θα σας πω αλλά είμαι σίγουρος θα περάσω καλα
καλά αυτό συμβαίνει παντού εδώ μέσαρε αγαπούληδες έλεος,τα σάλια σας..βικυ μου ο ενας ,μωρό μου ο άλλος...φιλάκια πολλά ο άλλος(αχουτο μωλε)...καρδουλες και λουλουδακια στέλνουν αλλοι αν ειναι δυνατον..για να σας προλαβω αγαπουληδες δικαιωμα να λετε οτι θελετε και να αγαπατε οσο θελετε ,οπως κι εμενα να κανω μου ερχεται αναγούλα με τα εμετικά αγαπουλίστικα σχόλιά σας λες κι είναι η γκόμενά σας(αν λέτε τετοια σε γκόμενα συνέχεια ή θα σας τα φοραέι ή θα σας σουτάρει οπως θα το ξέρετε απο εμπειρια σιγουρα..συνεχίστε δυναμικά
Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; Να μας τρελάνεις θελεις;;Ευχαριστώ πολύ κ θα συνεχίσω να κραταω ψηλά τον πήχη σε ποιότητα κ σε επίπεδο!!! ;)
Ν υπενθύμισω επ ευκαιρία ότι για ν είναι σε θέση ένας άνθρωπος ν προσφέρει μασάζ σωστά κ ν μην κουραζονται τα χέρια του προϋποθέτει μία σωματοδομη λίγο πιο καμπυλωτή ώστε ν υπάρχει περισσότερη δύναμη στα χέρια κ αντοχή γενικά..