Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
Αυτό το καινούργιο που με κρίνουν κ γράφουν κάποιοι που ούτε καν με έχουν συναντήσει η ούτε ειναι ιδιαίτερα φαν του μασάζ αλλά κατά τα άλλα έχουν κ άποψη με ξεπερνάει..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
Με την Στεφανια εχουμε συναντηθει μερικες φορες,εγω παιρνω το απλο προγραμμα μασαζ με εκτονωση ,ο χωρος πολυ καλος,η κοπελα πολυ γλυκια και χαμογελαστη αλλα μεχρι εκει,το μασαζ το κατεχει
καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
Κι εμενα με ξεπερνάει το ότι μοντάρεις  κατα το δοκουν τα σχόλια των μελών για να φαίνονται μόνο τα ομορφα λογακια. Αναφέρομαι στην παραπάνω παράθεση του Φοίβου.

Επίσης περιμένω εδώ και μέρες pm σου, για να με αποστομώσεις. Ξέρεις εσύ για ποιό πραγμα μιλάω.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε αγαπούληδες έλεος,τα σάλια σας..βικυ μου ο ενας ,μωρό μου ο άλλος...φιλάκια πολλά ο άλλος(αχουτο μωλε)...καρδουλες και λουλουδακια στέλνουν αλλοι αν ειναι δυνατον..για να σας προλαβω αγαπουληδες δικαιωμα να λετε οτι θελετε και να αγαπατε οσο θελετε ,οπως κι εμενα να κανω μου ερχεται αναγούλα με τα εμετικά αγαπουλίστικα σχόλιά σας λες κι είναι η γκόμενά σας(αν λέτε τετοια σε γκόμενα συνέχεια ή θα σας τα φοραέι ή θα σας σουτάρει οπως θα το ξέρετε απο εμπειρια σιγουρα..συνεχίστε δυναμικά
μονιμη καταντια οι αγαπητικοι της καθε βοσκοπουλας..
ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..
ΓΑΜΑΤΑ..
ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ..
εγω εχω βαρεθει να βριζω το καθε αγαμητο γυναικωτο ρεταλι..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Μηδέν ενημέρωση μηδέν επίπεδο απ ορισμένους κλώνους.
Νταξει.. το εχουμε καταλαβει...  μονο τα καλα λογακια κ οι καλες κριτικες σου αρεσουν... :jerking:
Μονο αυτα πρεπει να λεγοντε εδω μεσα... :jerking: :headbang:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Αυτό το καινούργιο που με κρίνουν κ γράφουν κάποιοι που ούτε καν με έχουν συναντήσει η ούτε ειναι ιδιαίτερα φαν του μασάζ αλλά κατά τα άλλα έχουν κ άποψη με ξεπερνάει..
και που το ξέρεις ότι δεν σε έχουν συναντήσει?

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
μονιμη καταντια οι αγαπητικοι της καθε βοσκοπουλας..
ΜΗΔΕΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΜΗΔΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..
ΓΑΜΑΤΑ..
ΒΑΛΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΟ ΚΩΛΟΧΕΡΟ..
εγω εχω βαρεθει να βριζω το καθε αγαμητο γυναικωτο ρεταλι..
οι περισσοτεροι πραγματι..μονο οταν πληρωνουν καμαρωνουν

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.573
Πόντοι
2.256
Μηδέν ενημέρωση μηδέν επίπεδο απ ορισμένους κλώνους.
Ενώ όταν βγαίνει ο κάθε κλώνος με 2-3 posts σε διάστημα 2 χρόνων και σου λέει τα γλυκόλογα όλα καλά;; Εκεί δεν μετράει που είναι κλώνος; Εκεί δεν μετράει που είναι καινούριο προφίλ; Μόνο όταν σου ασκούν αρνητική κριτική  πειράζει αν κάποιος έχει καινούριο προφίλ;

Σαν επαγγελματίας, θα έχεις και αυτούς που σε υποστηρίζουν αλλά και αυτούς που δεν θα τους αρέσεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.
Όμως το να κατακρίνεις αυτούς που θα εκφράσουν δυσαρέσκειά τους στις υπηρεσίες σου, είναι κάτι που θα πρέπει να αποβάλλεις.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
εμένα με έχασες απο πελάτη όταν διάβασα κάτι φασιστικά που έγραφες για μετανάστες κτλ. κρίμα τι να πω;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
εμένα με έχασες απο πελάτη όταν διάβασα κάτι φασιστικά που έγραφες για μετανάστες κτλ. κρίμα τι να πω;

Το ότι και το γαμήσι το πάτε με τα ιδεολογικά σας "υποτίθεται" πιστεύω ... με ξεπερνάει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alekos_patrinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Ενώ όταν βγαίνει ο κάθε κλώνος με 2-3 posts σε διάστημα 2 χρόνων και σου λέει τα γλυκόλογα όλα καλά;; Εκεί δεν μετράει που είναι κλώνος; Εκεί δεν μετράει που είναι καινούριο προφίλ; Μόνο όταν σου ασκούν αρνητική κριτική  πειράζει αν κάποιος έχει καινούριο προφίλ;

Σαν επαγγελματίας, θα έχεις και αυτούς που σε υποστηρίζουν αλλά και αυτούς που δεν θα τους αρέσεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό.
Όμως το να κατακρίνεις αυτούς που θα εκφράσουν δυσαρέσκειά τους στις υπηρεσίες σου, είναι κάτι που θα πρέπει να αποβάλλεις.
Έχουν δώσει τόση αξία σε ένα ατσουμπαλο κοριτσάκι που με λίγο μασαζακι  που της έδειξε κάποιος τρέχα γυρευε κάνοντας επιλογή που θα κάνει φουλ πρόγραμμα και που οχι ανάλογα με τα γούστα της με πολύ καλό μάρκετινγκ και αγαπουληδες να πουλάει για χαβιάρι αυτό που δεν αξίζει ουτε για κατιμας.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Το ότι και το γαμήσι το πάτε με τα ιδεολογικά σας "υποτίθεται" πιστεύω ... με ξεπερνάει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εκτός αν είναι κάποιος σκύλος που γαμάει κ στον αέρα επειδή γκάβλωσε, θα έπρεπε να γνωρίζεται οτι το σεξ είναι πρωτίστως στο μυαλό.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
εκτός αν είναι κάποιος σκύλος που γαμάει κ στον αέρα επειδή γκάβλωσε, θα έπρεπε να γνωρίζεται οτι το σεξ είναι πρωτίστως στο μυαλό.

Το έχεις κάψει τελείως τύπε.... over and out

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.984
Εδώ κολλάει ή φράση ότι νάναι..τι άλλο θα ακούσουμε ή μάλλον θα διαβάσουν τα όμορφα ματάκια μου..

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Έχουν δώσει τόση αξία σε ένα ατσουμπαλο κοριτσάκι που με λίγο μασαζακι  που της έδειξε κάποιος τρέχα γυρευε κάνοντας επιλογή που θα κάνει φουλ πρόγραμμα και που οχι ανάλογα με τα γούστα της με πολύ καλό μάρκετινγκ και αγαπουληδες να πουλάει για χαβιάρι αυτό που δεν αξίζει ουτε για κατιμας.
...καλα.. δεν πουλαει κ σαν χαβιαρι(ακριβο).. αντιθετα οικονομικη ειναι.. καλο μασαζακι κανει... ε,εχει και τους αγαπουληδες-σαλιαριδες... για αυτο εχει κ λιγη δουλιτσα...
Οποιος θελει ενα ξελαφρωμα.. κ δεν εχει απαιτησεις εμφανισης... παει στο κοριτσι... That's all!
Τιποτα παρακατω,τιποτα παραπανω...!!

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
δεν καταλαβαίνω γιατι μιλατε ετσι για την στεφανια δεν ενοχλεί η ιδια νομιζω είναι ευγενικη κανει ένα πολύ καλο μασσαζ εχω παει 4 φορες και παντα προσφερει κατι παραπανω είναι πεντακαθαρη με ωραιο χωρο δεν νομιζω ότι μας παιρνει τηλ να παμε αντίθετα εμεις καλουμε γιατι λοιπον τοση κακια και αντιπαθεια κανει την δουλεια της αψογα και εμεις την ευχαριστηση μας

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
δεν καταλαβαίνω γιατι μιλατε ετσι για την στεφανια δεν ενοχλεί η ιδια νομιζω είναι ευγενικη κανει ένα πολύ καλο μασσαζ εχω παει 4 φορες και παντα προσφερει κατι παραπανω είναι πεντακαθαρη με ωραιο χωρο δεν νομιζω ότι μας παιρνει τηλ να παμε αντίθετα εμεις καλουμε γιατι λοιπον τοση κακια και αντιπαθεια κανει την δουλεια της αψογα και εμεις την ευχαριστηση μας

¨ελα ντε! Γιατί?εχω την ίδια απορία.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Γιατί όταν κουβαλάς ένα κάρο κόμπλεξ επάνω σου το μόνο πράγμα που κοιτάς είναι απλά να ξεσπάσεις στον πιο αδύναμο....
Στην προκειμένη περίπτωση στις κοπέλες κ το βλέπουμε αυτό σε όλα τα νήματα...
Με αυτό τον τρόπο νομίζουν ότι κάτι κάνουν...
όλοι έχουμε φάει μία ήττα... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταλήξουμε και γυναικούλες...
το θέμα είναι ότι πολλοί δεν το έχουν καταλάβει αυτό: πας βλέπεις άμα σου αρέσει... Δεν σου αρέσει φεύγεις... η δοκιμαζεις...αν περάσεις καλά ξαναπάς... δεν περνάς δεν ξαναπάς...
λες την εμπειρία σου και τέλος δεν ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι με τους άλλους και εγώ έχω φάει ηττα από πολύ γνωστές εδώ μέσα και πολυδιαφημισμένες τι να κάνω είπα δεν πέρασα καλά τέλος εκφερα άποψη κ ως εκεί...
Οι πιο πολλοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο κάτι κάνουνε και κάτι καταφέρνουμε δεν μπορούν να καταλάβουν ότι γίνονται γελοίοι θα μου πεις οι κοπέλες είναι όλες σωστές όχι δεν είναι υπάρχουν και βαρεμενες εκεί απλά λες ότι έχεις να πεις και τέρμα σε εμένα μπορεί να φέρθηκαν σκάρτα κ τον δίπλα να τον είχαν θεό...
Έχει τύχει κοπέλα να μου έρθει στο ραντεβού μέσα στα νεύρα από τον προηγούμενο ο οποίος της είχε κάνει μελανιές μέσα στην μαλάκια του κ να μου φερθεί εμένα με τρόπο χαλιά...
Απλά έριξα μαύρο κ την έστειλα... Δεν βγήκα εδώ να κλαιγομαι..
Όμως η ίδια κοπέλα με είδε στην αναμονή στο Μπιλ  έτυχε να ξέρει αυτή που είχα καλέσει είχε κενό κ ήρθε μόνη της για διπλό κ είδα άλλον άνθρωπο...
Οπότε πολλές φορές ας κοιτάμε κ λίγο την συμπεριφορά μας κακο δεν είναι...
Όπως επίσης ένα άλλο κακο είναι το να την πέφτουν στα μέλη
Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κάποιος ότι εγώ γουστάρω τα κόκκαλα κ ο διπλανός μου το ψαχνό?
Εγώ στο κοτόπουλο θέλω μπούτι κ ο άλλος στήθος
Δηλαδή θα βρίζουμε τον καθένα για το γούστο του?
Η θα επιβάλλουμε το δι μας γούστο σε όλους?

Ο καθένας κοιτάει με ποιον συμφωνεί κ με ποιον συμβαδίζει κ κίνητε με τις απόψεις αυτών τι να κάνουμε τώρα δεν είμαστε όλοι με τα ίδια γούστα κ δεδομένα...
Έχουν καταντήσει ένα σάιτ ενημέρωσης να μην υπάρχει κανείς να ενημερώσει γιατί ξέρουν ότι θα πέσουν να τους φάνε οι κομπλεξικοι
Κατά τα άλλα είναι στραβος ο γυαλός...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γιατί όταν κουβαλάς ένα κάρο κόμπλεξ επάνω σου το μόνο πράγμα που κοιτάς είναι απλά να ξεσπάσεις στον πιο αδύναμο....
Στην προκειμένη περίπτωση στις κοπέλες κ το βλέπουμε αυτό σε όλα τα νήματα...
Με αυτό τον τρόπο νομίζουν ότι κάτι κάνουν...
όλοι έχουμε φάει μία ήττα... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταλήξουμε και γυναικούλες...
το θέμα είναι ότι πολλοί δεν το έχουν καταλάβει αυτό: πας βλέπεις άμα σου αρέσει... Δεν σου αρέσει φεύγεις... η δοκιμαζεις...αν περάσεις καλά ξαναπάς... δεν περνάς δεν ξαναπάς...
λες την εμπειρία σου και τέλος δεν ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι με τους άλλους και εγώ έχω φάει ηττα από πολύ γνωστές εδώ μέσα και πολυδιαφημισμένες τι να κάνω είπα δεν πέρασα καλά τέλος εκφερα άποψη κ ως εκεί...
Οι πιο πολλοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο κάτι κάνουνε και κάτι καταφέρνουμε δεν μπορούν να καταλάβουν ότι γίνονται γελοίοι θα μου πεις οι κοπέλες είναι όλες σωστές όχι δεν είναι υπάρχουν και βαρεμενες εκεί απλά λες ότι έχεις να πεις και τέρμα σε εμένα μπορεί να φέρθηκαν σκάρτα κ τον δίπλα να τον είχαν θεό...
Έχει τύχει κοπέλα να μου έρθει στο ραντεβού μέσα στα νεύρα από τον προηγούμενο ο οποίος της είχε κάνει μελανιές μέσα στην μαλάκια του κ να μου φερθεί εμένα με τρόπο χαλιά...
Απλά έριξα μαύρο κ την έστειλα... Δεν βγήκα εδώ να κλαιγομαι..
Όμως η ίδια κοπέλα με είδε στην αναμονή στο Μπιλ  έτυχε να ξέρει αυτή που είχα καλέσει είχε κενό κ ήρθε μόνη της για διπλό κ είδα άλλον άνθρωπο...
Οπότε πολλές φορές ας κοιτάμε κ λίγο την συμπεριφορά μας κακο δεν είναι...
Όπως επίσης ένα άλλο κακο είναι το να την πέφτουν στα μέλη
Πόσο δύσκολο είναι να κατανοήσει κάποιος ότι εγώ γουστάρω τα κόκκαλα κ ο διπλανός μου το ψαχνό?
Εγώ στο κοτόπουλο θέλω μπούτι κ ο άλλος στήθος
Δηλαδή θα βρίζουμε τον καθένα για το γούστο του?
Η θα επιβάλλουμε το δι μας γούστο σε όλους?

Ο καθένας κοιτάει με ποιον συμφωνεί κ με ποιον συμβαδίζει κ κίνητε με τις απόψεις αυτών τι να κάνουμε τώρα δεν είμαστε όλοι με τα ίδια γούστα κ δεδομένα...
Έχουν καταντήσει ένα σάιτ ενημέρωσης να μην υπάρχει κανείς να ενημερώσει γιατί ξέρουν ότι θα πέσουν να τους φάνε οι κομπλεξικοι
Κατά τα άλλα είναι στραβος ο γυαλός...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σωστότατος!!!!!!
Η καλύτερη ανάρτηση που έχω διαβάσει, στο site, εδώ και πάρα πολύ καιρό!!
Εύγε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom