You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
... Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; ...
Από τότε που ψάχνεις απεγνωσμένα επιχειρήματα για να δικαιολογήσεις το πάχος
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
καλημέρα ανθιμε!Θα συμφωνήσω και εγώ με τον erethis72 το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι η στεφάνια δεν κρύβεται οποίος θέλει μπορεί να δει φώτο από το viber δεν κρύφτηκε ποτέ το ότι δεν κάνει το νήμα της (και καλά κάνει) μπουρδελο όπως είναι τα άλλα το κρατάει σε αυτό το επίπεδο είναι από τα λίγα νήματα τα οποία είναι γεμάτα κριτικές και όχι μόνο φωτογραφίες και λιγουρια βγάλε μια φώτο σε αυτή τη στάση βγάλε μια στην άλλη και μηδέν ενημέρωση
Σε ευχαριστώ πολύ καταρχάς για τον διαχωρισμό που κάνεις! χαίρομαι που αναγνωρίζεις την διαφορετικότητα στην περίπτωση μου
Σε περιμένω σύντομα,φιλια πολλά
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
θα κάνεις καλό μασαζ εσυ!Ζυγίστηκα κ είμαι 102 κιλά .
έχω άραγε καμπυλωτη σωματοδομή ΄΄η να συνεχίσω τα πιτόγυρα ???
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
..εχεις απολυτο δικιο.Ειπε παπαρια..Από πότε το πάχος είναι συνώνυμο της δύναμης και της αντοχής; Να μας τρελάνεις θελεις;;
Δηλαδή οι γυμνασμένοι κακ οσοι διατηρουν μια fit σιλουέτα είναι ψοφίμια και αδύναμοι ε;
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.597
- Πόντοι
- 456
ολα αυτα τα σχολια θα ειχαν αποφευχθει αν υπηρχαν νεωτερες φωτογραφιες διοτι δεν θα υπηρχε λογος σχολιασμου .δεν θα υπηρχε λογος ουτε προτροπης ουτε αποτροπης .ο καθενας θα ειχε την ευκαιρια να δει μονος του και να αποφασισει.επισης , προσωπικα , δεν ζητησα ουτε γυμνες ουτε σεξουαλικου περιεχομενου.αυτες που υπαρχουν στο προφιλ σου ειναι προσφατες δλδ ?ευχαριστω.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Ε βέβαια το καλύτερο !!!θα κάνεις καλό μασαζ εσυ!
Έχω και ελαστικότητα , καμπυλωτό σωματότυπο κ μου αρεσει το σούμο !!!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
εντάξει είναι προφανές ότι εκανα λάθος διατύπωση κ θα έπρεπε να δειξετε λίγη κατανόηση....εχεις απολυτο δικιο.Ειπε παπαρια..
Άλλο ήθελα να γράψω,αλλα δεν μου βγήκε σωστά αποτύπωμενο..
Ας μην είμαστε υπερβολικοί..οι καμπύλες κ τα πιασιματα δεν σε κάνουν ευσωμο ή παχύ.κ τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του περί ομορφιάς κ γούστου.
Μία όμορφη εμπειρία προσφέρω κ πάντα προωθω το μασάζ κ την χαλάρωση..
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
απολυτα κατανοητη.Καλη συνεχειαεντάξει είναι προφανές ότι εκανα λάθος διατύπωση κ θα έπρεπε να δειξετε λίγη κατανόηση..
Άλλο ήθελα να γράψω,αλλα δεν μου βγήκε σωστά αποτύπωμενο..
Ας μην είμαστε υπερβολικοί..οι καμπύλες κ τα πιασιματα δεν σε κάνουν ευσωμο ή παχύ.κ τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του περί ομορφιάς κ γούστου.
Μία όμορφη εμπειρία προσφέρω κ πάντα προωθω το μασάζ κ την χαλάρωση..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.573
- Πόντοι
- 2.256
οι καμπύλες κ τα πιασιματα δεν σε κάνουν ευσωμο ή παχύ.κ τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψη του περί ομορφιάς κ γούστου.
Σωστά, εύσωμο και παχύ σε κάνουν οι διπλές κι οι τριπλές μερίδες απρόσεχτης διατροφής. Οι καμπύλες και τα πιασίματα είναι το αποτέλεσμά τους.
Αυτό, μάλιστα!!!Μία όμορφη εμπειρία προσφέρω κ πάντα προωθώ το μασάζ κ την χαλάρωση..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.984
Timmytiger
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Τις μάσκες τις φοράς κατά την διάρκεια του μασάζ?
Με την Στεφανια εχουμε συναντηθει μερικες φορες,εγω παιρνω το απλο προγραμμα μασαζ με εκτονωση γιατι δεν μου βγαζει κατι λογω σωματοτυπου να το προχωρησω πιο πολυ,ο χωρος πολυ καλος,η κοπελα πολυ γλυκια και χαμογελαστη αλλα μεχρι εκει,το μασαζ το κατεχει
Kwstasss123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
+1Πολύ φιλική, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις.
Το πιο σωστο σχολιο,
συμφωνω 100%
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K