Βάλε σε ένα από αυτάευχαριστώ πολύ!! πρέπει να γίνω σαρανταποδαρούσα!!χαχαχχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
καλημέρα χρυσό μου!Ναι κάτι θα βρω στο στυλ που ζητάς!σε περιμένω τον καλύτερο μήνα λοιπόν!το μαιο μαζί με τα λουλούδια μου!!
Εγώ θέλω havaianas!!
Narutos Uzumakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ημίγυμνη.Παιδια να ρωτησω κατα τη διαρκεια του μασαζ ειναι γυμνη η κοπελα? Ας απαντησει και η ιδια αν θελει.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.998
καλησπέρα ότι θέλεις ν μάθεις μπορείς να μου στέλνεις πμ.Παιδια να ρωτησω κατα τη διαρκεια του μασαζ ειναι γυμνη η κοπελα? Ας απαντησει και η ιδια αν θελει.
Παρεμπιπτόντως δεν είμαι γυμνή όταν προσφέρω μασάζ.
Είμαι όπως πρέπει ν είμαι με την κατάλληλη εμφάνιση
φιλε εαν αποφασισεις θα μεινεις ικανοποιημενος εκτιμω!! εξαιρετικο μασαζ καλη συμπεριφορα μια ωραια εμπειρια!κ αν ειναι γυμνη η οχι εχει την ..ενδυση που απαιτειται!!ευχαριστω παντως
Το κοριτσι το εχει παει αλλου το θεμα του μασαζ ειναι αψογη επαγγελματιας και κανει οτι μπορει για να μεινεις ευχαριστημενος ενδηματολογικα ξερει τι θα βαλει για να σε υποδεχθει και τι θα βαλει την ωρα του μασαζ για να αναδειξει το λιγο γεματο κορμι της με στηθος που τα σπαει και ρογα που ανταποκρινεται πληρως στα 4 αν και δεν το δοκιμασα πρεπει να δινει ρεστα
fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
Την κοπελα την επισκεπτομαι ανα τακτα διαστηματα οποτε εχω ελευθερο χρονο κια μπορω να πω οτι ειναι συνεπεστατη σε αυτο που κανει , αυτο που θελω να πω ειναι απο την 10+ ετη εμπερια μου οταν μια κοπελα του χωρου την κανεις στανταρακι και νιωσει οτι σε εχει κανει μονιμο πελατη μια μεγαλη πλειοψηφια χαλαρωνει και ριχνει τις επιδοσεις - υπηρεσιες τις ή σου τρωει περισσοτερο χρονο με αρκετη κουβεντα και γενικα δεν εισπρατεις το service της πρωτη ή δευτερης φορας , με την βικυ δεν ισχυει αυτο αντιθετως νομιζω οτι καθε φορα ειδικα στο μασαζ καθε φορα ειναι και καλυτερη , για το hanjob δε το εχουν πει κιαλλοι ειναι απο το διαστημα, ξερει που και να χαιδεψει να τριψει με αποτελεσμα να μην μπορεις να αντισταθεις πολυ ωρα και να συσπασαι ολοκληρος ελαχιστες κοπελες το χουν τοσο καλα.
οκ μπορει να μην ειναι μοντελο ή μουναρος αλλα δεν πλασσαρεται ουτε η ιδια ετσι , εχει πολυ ωραιο τυπο ειναι παντα πολυ χαμογελαστη ευγενικη με ομορφο προσωπο, προθυμη και ευελικτη αν ζητησεις κατι διαφορετικο στο προγραμμα της , καποια στιγμη που την ειχα επισκεθει και οι καυλες βαρουσαν κοκκινο της λεω να ξεκινησουμε με εκτονωση στην αρχη για να χαλαρωσω να απολαυσω το μασαζ, εννοειτε μου λεει θα κανουμε happy starting μασαζ και happy ending
Υ.Γ βαλε κιαλλες φωτο απο την συλλογη σου με τα ψηλοτακουνα -αυτη που εχεις και στον πανω οροφο και στον κάτω
οκ μπορει να μην ειναι μοντελο ή μουναρος αλλα δεν πλασσαρεται ουτε η ιδια ετσι , εχει πολυ ωραιο τυπο ειναι παντα πολυ χαμογελαστη ευγενικη με ομορφο προσωπο, προθυμη και ευελικτη αν ζητησεις κατι διαφορετικο στο προγραμμα της , καποια στιγμη που την ειχα επισκεθει και οι καυλες βαρουσαν κοκκινο της λεω να ξεκινησουμε με εκτονωση στην αρχη για να χαλαρωσω να απολαυσω το μασαζ, εννοειτε μου λεει θα κανουμε happy starting μασαζ και happy ending
Υ.Γ βαλε κιαλλες φωτο απο την συλλογη σου με τα ψηλοτακουνα -αυτη που εχεις και στον πανω οροφο και στον κάτω
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.998
Μία γλυκιά καλημέρα σε όλη την παρέα!
Εδώ θα βρίσκομαι κανονικά όλες τις μέρες του πασχα!
Φιλια
Εδώ θα βρίσκομαι κανονικά όλες τις μέρες του πασχα!
Φιλια
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.998
ευχαριστώ πάρα πολύΤο κοριτσι το εχει παει αλλου το θεμα του μασαζ ειναι αψογη επαγγελματιας και κανει οτι μπορει για να μεινεις ευχαριστημενος ενδηματολογικα ξερει τι θα βαλει για να σε υποδεχθει και τι θα βαλει την ωρα του μασαζ για να αναδειξει
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.998
Την κοπελα την επισκεπτομαι ανα τακτα διαστηματα οποτε εχω ελευθερο χρονο κια μπορω να πω οτι ειναι συνεπεστατη σε αυτο που κανει , αυτο που θελω να πω ειναι απο την 10+ ετη εμπερια μου οταν μια κοπελα του χωρου την κανεις στανταρακι και νιωσει οτι σε εχει κανει μονιμο πελατη μια μεγαλη πλειοψηφια χαλαρωνει και ριχνει τις επιδοσεις - υπηρεσιες τις ή σου τρωει περισσοτερο χρονο με αρκετη κουβεντα και γενικα δεν εισπρατεις το service της πρωτη ή δευτερης φορας , με την βικυ δεν ισχυει αυτο αντιθετως νομιζω οτι καθε φορα ειδικα στο μασαζ καθε φορα ειναι και καλυτερη ,
Καλημέρα ομορφιά σε ευχαριστώ πολύ πολύ!εσύ με εμπνεεις με την καλοπροαίρετη αύρα σου να αποτυπώσω μέσα από το άγγιγμα μου ολη την θετική διάθεση μου! υπάρχει έντονη αλληλεπίδραση!!για το hanjob δε το εχουν πει κιαλλοι ειναι απο το διαστημα, ξερει που και να χαιδεψει να τριψει με αποτελεσμα να μην μπορεις να αντισταθεις πολυ ωρα και να συσπασαι ολοκληρος ελαχιστες κοπελες το χουν τοσο καλα.
εχει πολυ ωραιο τυπο ειναι παντα χαμογελαστη ευγενικη με ομορφο προσωπο, προθυμη και ευελικτη αν ζητησεις κατι διαφορετικο στο προγραμμα της , καποια στιγμη που την ειχα επισκεθει και οι καυλες βαρουσαν κοκκινο της λεω να ξεκινησουμε με εκτονωση στην αρχη για να χαλαρωσω να απολαυσω το μασαζ, εννοειτε μου λεει θα κανουμε happy starting μασαζ και happy ending
Οσο πιο συχνά έρχεται κάποιος τόσο μαθαίνω το σώμα του καλύτερα όπως κι αυτό που σκέφτεται!!
[/quote σύντομα θα δημοσίευσω κι άλλες φωτο από την συλλογή!!
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα,χαρα μου ν σε ταξιδεύω κάθε στον μαγικό κόσμο των αισθήσεων ;)
Επισκεφτηκα τελικα την κοπελα τις προαλλες.Ακολουθει αντικειμενικη κριτικη στην ολη εμπειρια.Ξεκινωντας με την εμφανιση, η κοπελα οπως τελικα ειπωθηκε και διαπιστωθηκε εχει κατι παραπανω απ' τα κιλακια της. Θα την ελεγα χοντρουλα (κατι που δεν φαινεται στις φωτογραφιες της). Εχει ωραιο βλεμμα,χαμογελο και φωνη.Ο χωρος ομορφος, αλλα μια μυρωδια σεξ πλανιοταν στον αερα, κατι που χαλαγε λιγο την ατμοσφαιρα.Οσον αφορα το social, μου προσεφερε ενα ποτηρι νερο, δεν το δεχτηκα απο κεκτημενη ταχυτητα επειδη δεν διψαγα, και δεν μιλησαμε πολυ επειτα, κατι που θα ηταν καλο για να δημιουργηθει μια ανεση.Μπορει και δικο μου λαθος εκει.Anyway, Περναμε στο μασαζ το οποιο ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα, αν οχι το χειροτερο που εχω κανει. Καλυτερα στο lemassage που λεμε.Ενιωθα σαν να απλωνε φυλο στην πλατη μου.Σχεδον καμια τεχνικη, και οι ιδιες επαναλαμβανομενες κινησεις.Απορια το χω πως οι τακτικοι πελατες της, χαλαρωνουν με τετοιο μασαζ.Κριμα γιατι απο μια κοπελα που ειναι τοσο καιρο στον χωρο αυτο δειχνει ελλειψη επαγγελματισμου.Δηλαδη, ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις καποιες τεχνικες.Αν ημουν στην θεση της θα κοιταγα βιντεο στο youtube, θα πηγαινα και σε καλες μασαζερι,θα σημειωνα οτι τεχνικη μου αρεσε και θα την εφαρμοζα σιγα σιγα στο προγραμμα μου.Τοσο απλο.Τωρα, στο 2ο μερος η κοπελα, εδωσε οτι ειχε και με το παραπανω, οποτε μπραβο της για αυτο το κομματι τουλαχιστον.Ενα μικρο παραπονο που απευθυνεται οχι μονο σε αυτην αλλα και σε μασαζερι τετοιου ειδους, ειναι οτι θα ηθελα (πονταρω οτι και η πλειοψηφια συμφωνει εδω ) οταν πηγαινω σε τετοια μερη να δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ειμαι σε κανονικο μασατζιδικο, και οτι συνεβη κατι απροσμενο.Οποτε, θα ηταν ωραιο να ξεκιναει το μασαζ με εσωρουχο και να παιζονται και αλλα παιχνιδια( μπρουμυτα και ανασκελα) περα απ' το "Τυχαιο περασμα απ τα αρχιδια", το οποιο ειναι προβλεψιμο,ιδιως για αυτους που εχουν εμπειρια, αλλα και για μενα που δεν εχω πολλη. Θα ηθελα να ξαναπαω, αλλα το κακο μασαζ με αποτρεπει δυστυχως, οποτε δυσκολα.
Τυπε μια φορα εχω φωναξει στεφυ στον χωρο μου, θα διαφωνησω μαζι σου..Επισκεφτηκα τελικα την κοπελα τις προαλλες.Ακολουθει αντικειμενικη κριτικη στην ολη εμπειρια.Ξεκινωντας με την εμφανιση, η κοπελα οπως τελικα ειπωθηκε και διαπιστωθηκε εχει κατι παραπανω απ' τα κιλακια της. Θα την ελεγα χοντρουλα (κατι που δεν φαινεται στις φωτογραφιες της). Εχει ωραιο βλεμμα,χαμογελο και φωνη.Ο χωρος ομορφος, αλλα μια μυρωδια σεξ πλανιοταν στον αερα, κατι που χαλαγε λιγο την ατμοσφαιρα.Οσον αφορα το social, μου προσεφερε ενα ποτηρι νερο, δεν το δεχτηκα απο κεκτημενη ταχυτητα επειδη δεν διψαγα, και δεν μιλησαμε πολυ επειτα, κατι που θα ηταν καλο για να δημιουργηθει μια ανεση.Μπορει και δικο μου λαθος εκει.Anyway, Περναμε στο μασαζ το οποιο ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα, αν οχι το χειροτερο που εχω κανει. Καλυτερα στο lemassage που λεμε.Ενιωθα σαν να απλωνε φυλο στην πλατη μου.Σχεδον καμια τεχνικη, και οι ιδιες επαναλαμβανομενες κινησεις.Απορια το χω πως οι τακτικοι πελατες της, χαλαρωνουν με τετοιο μασαζ.Κριμα γιατι απο μια κοπελα που ειναι τοσο καιρο στον χωρο αυτο δειχνει ελλειψη επαγγελματισμου.Δηλαδη, ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις καποιες τεχνικες.Αν ημουν στην θεση της θα κοιταγα βιντεο στο youtube, θα πηγαινα και σε καλες μασαζερι,θα σημειωνα οτι τεχνικη μου αρεσε και θα την εφαρμοζα σιγα σιγα στο προγραμμα μου.Τοσο απλο.Τωρα, στο 2ο μερος η κοπελα, εδωσε οτι ειχε και με το παραπανω, οποτε μπραβο της για αυτο το κομματι τουλαχιστον.Ενα μικρο παραπονο που απευθυνεται οχι μονο σε αυτην αλλα και σε μασαζερι τετοιου ειδους, ειναι οτι θα ηθελα (πονταρω οτι και η πλειοψηφια συμφωνει εδω ) οταν πηγαινω σε τετοια μερη να δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ειμαι σε κανονικο μασατζιδικο, και οτι συνεβη κατι απροσμενο.Οποτε, θα ηταν ωραιο να ξεκιναει το μασαζ με εσωρουχο και να παιζονται και αλλα παιχνιδια( μπρουμυτα και ανασκελα) περα απ' το "Τυχαιο περασμα απ τα αρχιδια", το οποιο ειναι προβλεψιμο,ιδιως για αυτους που εχουν εμπειρια, αλλα και για μενα που δεν εχω πολλη. Θα ηθελα να ξαναπαω, αλλα το κακο μασαζ με αποτρεπει δυστυχως, οποτε δυσκολα.
Απο μασαζ το παραεχει σε σχεση με αυτα που παιζουν εδω μεσα και στο σοσιαλ ειναι καθηγητρια..
βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του..
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 1.076
Επισκεφτηκα τελικα την κοπελα τις προαλλες.Ακολουθει αντικειμενικη κριτικη στην ολη εμπειρια.Ξεκινωντας με την εμφανιση, η κοπελα οπως τελικα ειπωθηκε και διαπιστωθηκε εχει κατι παραπανω απ' τα κιλακια της. Θα την ελεγα χοντρουλα (κατι που δεν φαινεται στις φωτογραφιες της). Εχει ωραιο βλεμμα,χαμογελο και φωνη.Ο χωρος ομορφος, αλλα μια μυρωδια σεξ πλανιοταν στον αερα, κατι που χαλαγε λιγο την ατμοσφαιρα.Οσον αφορα το social, μου προσεφερε ενα ποτηρι νερο, δεν το δεχτηκα απο κεκτημενη ταχυτητα επειδη δεν διψαγα, και δεν μιλησαμε πολυ επειτα, κατι που θα ηταν καλο για να δημιουργηθει μια ανεση.Μπορει και δικο μου λαθος εκει.Anyway, Περναμε στο μασαζ το οποιο ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα, αν οχι το χειροτερο που εχω κανει. Καλυτερα στο lemassage που λεμε.Ενιωθα σαν να απλωνε φυλο στην πλατη μου.Σχεδον καμια τεχνικη, και οι ιδιες επαναλαμβανομενες κινησεις.Απορια το χω πως οι τακτικοι πελατες της, χαλαρωνουν με τετοιο μασαζ.Κριμα γιατι απο μια κοπελα που ειναι τοσο καιρο στον χωρο αυτο δειχνει ελλειψη επαγγελματισμου.Δηλαδη, ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις καποιες τεχνικες.Αν ημουν στην θεση της θα κοιταγα βιντεο στο youtube, θα πηγαινα και σε καλες μασαζερι,θα σημειωνα οτι τεχνικη μου αρεσε και θα την εφαρμοζα σιγα σιγα στο προγραμμα μου.Τοσο απλο.Τωρα, στο 2ο μερος η κοπελα, εδωσε οτι ειχε και με το παραπανω, οποτε μπραβο της για αυτο το κομματι τουλαχιστον.Ενα μικρο παραπονο που απευθυνεται οχι μονο σε αυτην αλλα και σε μασαζερι τετοιου ειδους, ειναι οτι θα ηθελα (πονταρω οτι και η πλειοψηφια συμφωνει εδω ) οταν πηγαινω σε τετοια μερη να δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι ειμαι σε κανονικο μασατζιδικο, και οτι συνεβη κατι απροσμενο.Οποτε, θα ηταν ωραιο να ξεκιναει το μασαζ με εσωρουχο και να παιζονται και αλλα παιχνιδια( μπρουμυτα και ανασκελα) περα απ' το "Τυχαιο περασμα απ τα αρχιδια", το οποιο ειναι προβλεψιμο,ιδιως για αυτους που εχουν εμπειρια, αλλα και για μενα που δεν εχω πολλη. Θα ηθελα να ξαναπαω, αλλα το κακο μασαζ με αποτρεπει δυστυχως, οποτε δυσκολα.
το μασαζ η κοπελα το κατεχει κ ειναι κ αυτο που προωθει,εχοντας αποψη κ απο spa μεγαλης εμβελειας,σε διαβεβαιω πως ξερει τι κανει κ που να στο κανει,οποτε εδω θα διαφωνησω μαζι σου.
στο θεμα του social ακομα κ εγω που ειμαι λιγακι συγκρατημενος,η κοπελα ηταν εξω καρδια κ χαλαρη τοσο οσο να σε κανει να αισθανθεις ανετα,οπως πρεπει για να ευχαριστηθεις το μασαζ...προσωπικα μιλωντας παντα.
στην εμφανιση ειναι θεμα γουστου φυσικα,αλλα δεν νομιζω να πουλαει αυτο η κοπελα οπως εχει χιλιοειπωθει απο την ιδια...
γουστα ειναι αυτα τυπε...
Nickthedick123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
[quote author=Jace notid=179444 link=topic=257044.msg8862370# date=1556000505]
[/quot
Αδερφε συγχαρητηρια για την αντικειμενικη αξιολογηση για την Στεφανια. Μια διευκρινηση μονο εαν θα σου ηταν ευκολο. Εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι μιλαμε για την ΙΔΙΑ κοπελα στο νημα της οποιας γραφεις την αξιολογηση σου ?
Μηπως να κανεις ενα doublecheck στο τηλεφωνο που καλεσες και τις φωτο στο προφιλ της κοπελας για να ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ οτι μιλαμε για την ιδια ?
Γιατι αντε εγω να ειμαι στην κοσμαρα μου και να μην νιωθω με την καμια.
Και οι συναθλητες που μου την προτειναν το ιδιο ? (και δεν ειναι ενας και δυο, και δεν ειναι και χθεσινοι...)
Και οι συναθλητες που την προτεινα το ιδιο ? (Δεν μου ανεφεραν οτι εκαψαν τους εβραιους τους για να μην με στεναχωρησουν ?
Κατι δεν μου κολαει ρε αδερφε.....
Μαγκες καλα να περνατε, καλα να τον περνατε και μερες πουρχονται ριχτε το και λιγο παραεξω
[/quot
Αδερφε συγχαρητηρια για την αντικειμενικη αξιολογηση για την Στεφανια. Μια διευκρινηση μονο εαν θα σου ηταν ευκολο. Εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι μιλαμε για την ΙΔΙΑ κοπελα στο νημα της οποιας γραφεις την αξιολογηση σου ?
Μηπως να κανεις ενα doublecheck στο τηλεφωνο που καλεσες και τις φωτο στο προφιλ της κοπελας για να ξερουμε ΣΙΓΟΥΡΑ οτι μιλαμε για την ιδια ?
Γιατι αντε εγω να ειμαι στην κοσμαρα μου και να μην νιωθω με την καμια.
Και οι συναθλητες που μου την προτειναν το ιδιο ? (και δεν ειναι ενας και δυο, και δεν ειναι και χθεσινοι...)
Και οι συναθλητες που την προτεινα το ιδιο ? (Δεν μου ανεφεραν οτι εκαψαν τους εβραιους τους για να μην με στεναχωρησουν ?
Κατι δεν μου κολαει ρε αδερφε.....
Μαγκες καλα να περνατε, καλα να τον περνατε και μερες πουρχονται ριχτε το και λιγο παραεξω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K