Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
καλη κ ηλιολουστη(ελπιζω) εβδομαδα!!!!

Αρρώστια, αρρώστια...... πως γίνεται ρε πούστη μου και υπάρχουν τέτοιες γυνάικες που μπορείς να  τις ακουμπάς έστω και για λίγο. Τυχεροί είμαστε εμείς τα 'ρσενικα...

:erection:  :takethis: :erection:  :takethis: :erection:  :takethis: :erection:

αχ αχ αχ αχ.........

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
καλησπερα , να καταθεσω την εμπειρια μου με την βικυ-στεφανια ....
Διαβαζοντας το συγκεκριμενο θρεντ , μπηκα σε ενα πειρασμο να δοκιμασω την τυχη μου -κυριως για να δω το ντους με τα led  :2funny: ...... και οντως περασα πολυ ομορφα
Η βικυ-στεφανια ειναι ενα πολυ γλυκο χαμογελαστο κοριτσι , καλοδιαθετη , ευχαριστη ,
ευκολο και γρηγορο κλεισιμο ραντεβου σε ενα πολυ ομορφο χωρο μικρο βεβαια αλλα προσεγμενο και καθαρο
Στο εργο , καλο μασαζ , αν δεν ημουν σφιγμενος θα το απολαμβανα πολυ περισσοτερο , οπως ειπε και ενα συναγωνιστης δεν πας για να σε κανει καλα .... πας για να χαλαρωσεις .....
Η χαλαρωση ηρθε αργοτερα βεβαια που σε συνδυασμο με το μασαζ ηταν μια υπεροχη εμπειρια.
Κατι αρνητικο κατα την αποψη μου δεν μπορω να βρω , προσωπικα αν και εκανα επιθεση στα τυφλα περασα πολυ ωραια , ισως να εμεινα μαζι της και παραπανω απο το προγραμμα της μιας ωρας που ειχα παρει.
Χωρις να εχω την τεραστια εμπειρια θεωρω το συνολο πολυ καλο , τιμιο και γενικα η στεφανια ειναι για μενα vfm  και θα την ξανατιμησω
Τωρα αν υπαρχει καποια απορια , που δεν αναεφερα .... που δεν εχει απαντηθει στο θρεντ ζητω την κατανοηση σας

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο να γράψεις τόσο αναλυτικά. Αλλά με όλο τον σεβασμό φίλε μου περιγράφεις ρομαντικό ραντεβού..... Ξέχασες το βασικό: χειρομάλαξη, πεοθηλαςμός ή την γάμησες??? Κόστος???

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο να γράψεις τόσο αναλυτικά. Αλλά με όλο τον σεβασμό φίλε μου περιγράφεις ρομαντικό ραντεβού..... Ξέχασες το βασικό: χειρομάλαξη, πεοθηλαςμός ή την γάμησες??? Κόστος???

μπορεις να το πεις και ετσι , ηταν ενα gfe  ..... κοστος 70 ευρω μια ωρα ..... και ναι υπηρξε σεξουαλικη επαφη

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Οκ φίλε μου μια χαρά!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
ΑΑΑΑ Καλααααα... ανοιξε θρεντ η στεφανια... εν ταχυ γιατι εχω δεκατα και παω να ξαπλωσω..ξεκινησε ερασιτεχνης με αρκετο καλο μασαζ χαλαρωτικο... ουτε θεραπευτικο ουτε τιποτα... χαλαρωτικο που γινεται καβλωτικο... στην πορεια γλυκαθηκε με το μαρουλι και σταθεροποιηθηκε στο χωρο...προσθεσε καλαμακι και μπριζολα που αρχικα δεν το εκανε ενω στη συνεχεια το εκανε δειλα δειλα και πλεον το κανει σε ολους... απλα το παιζει οτι δεν το κανει σε καποιους για να νομιζεις εσυ οτι εισαι απο τους λιγους εκλεκτους της... γρηγορα γρηγορα εκει που ηταν ερασιτεχνης απεκτησε ολα τα κουσουρια της πουτανας... πλεον την θεωρω πουτανα οσο και να μην θελει η ιδια να τοπιστεψει και μαλιστα πονηρη πουτανα... μπορω να πω οτι καβλωνει !! για την εμφανιση δεν θα πω κατι ... στον σαβουρογαμη θα αρεσει στον εκλεκτο οχι... εμενα που ειμαι στην μεση ουτε κρυο ουτε ζεστη!!

:respect:  :respect:  :respect:

angel pap

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2013
Κριτικές
4
Like
41
Πόντοι
1
Μήπως έιναι υπερβολικά πολλά...???  :think:  :think:  :think:

ουτε θα συμφωνησω ουτε θα διαφωνησω ,και αυτο γιατι εμπειρικα δεν ειμαι ο καταλληλος
προσωπικα μου αρεσε το concept ολο...... η διαθεση , ο χωρος .....

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
ευχομαι μια υπεροχη βραδια σε ολα τα υπεροχα μωρα!ο,τι κ να κανετε ευχομαι να περασετε τελεια!!πολλα,γλυκα,τρυφερα και ζουμερα φιλακιαααααα..
Υ.Γ μην ξεχνατε να χαμογελατεεε!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
παρεπιπτοντως να υπενθυμισω οτι βρισκομαι στην διαθεση σας με πρωταρχικο μελημα μου να σας προσφερω ενα αναζωογονητικοτατο μασαζ γεματο αισθησιασμο!!!καλη εβδομαδα να εχουμε  :lheel:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
παρεπιπτοντως να υπενθυμισω οτι βρισκομαι στην διαθεση σας με πρωταρχικο μελημα μου να σας προσφερω ενα αναζωογονητικοτατο μασαζ γεματο αισθησιασμο!!!καλη εβδομαδα να εχουμε  :lheel:

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom