petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
δικος μου κ συ
στο σχολιο που εκανες μονο φιλε.οχι στα αλλα.
δικος μου κ συ
ασ περνω εγω καλα and who givs a fuck?
That's the spirit...my friend
στο σχολιο που εκανες μονο φιλε.οχι στα αλλα.
καλη κ ηλιολουστη(ελπιζω) εβδομαδα!!!!
Ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο να γράψεις τόσο αναλυτικά. Αλλά με όλο τον σεβασμό φίλε μου περιγράφεις ρομαντικό ραντεβού..... Ξέχασες το βασικό: χειρομάλαξη, πεοθηλαςμός ή την γάμησες??? Κόστος???
μπορεις να το πεις και ετσι , ηταν ενα gfe ..... κοστος 70 ευρω μια ωρα ..... και ναι υπηρξε σεξουαλικη επαφη
Τι επαφή? Πρώτου, δεύτερου ή τρίτου τύπου?
..... κοστος 70 ευρω μια ωρα ..... και ναι υπηρξε σεξουαλικη επαφη
ΑΑΑΑ Καλααααα... ανοιξε θρεντ η στεφανια... εν ταχυ γιατι εχω δεκατα και παω να ξαπλωσω..ξεκινησε ερασιτεχνης με αρκετο καλο μασαζ χαλαρωτικο... ουτε θεραπευτικο ουτε τιποτα... χαλαρωτικο που γινεται καβλωτικο... στην πορεια γλυκαθηκε με το μαρουλι και σταθεροποιηθηκε στο χωρο...προσθεσε καλαμακι και μπριζολα που αρχικα δεν το εκανε ενω στη συνεχεια το εκανε δειλα δειλα και πλεον το κανει σε ολους... απλα το παιζει οτι δεν το κανει σε καποιους για να νομιζεις εσυ οτι εισαι απο τους λιγους εκλεκτους της... γρηγορα γρηγορα εκει που ηταν ερασιτεχνης απεκτησε ολα τα κουσουρια της πουτανας... πλεον την θεωρω πουτανα οσο και να μην θελει η ιδια να τοπιστεψει και μαλιστα πονηρη πουτανα... μπορω να πω οτι καβλωνει !! για την εμφανιση δεν θα πω κατι ... στον σαβουρογαμη θα αρεσει στον εκλεκτο οχι... εμενα που ειμαι στην μεση ουτε κρυο ουτε ζεστη!!
Μήπως έιναι υπερβολικά πολλά...???
παρεπιπτοντως να υπενθυμισω οτι βρισκομαι στην διαθεση σας με πρωταρχικο μελημα μου να σας προσφερω ενα αναζωογονητικοτατο μασαζ γεματο αισθησιασμο!!!καλη εβδομαδα να εχουμε