Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.995
- Πόντοι
- 11.146
....τελικα τσιμπησες ή εισαι ακομα στο "περιμενε" ?!?!Χρόνια Πολλά Στεφανία
Όμορφα Χριστούγεννα σου εύχομαι.
....τελικα τσιμπησες ή εισαι ακομα στο "περιμενε" ?!?!Χρόνια Πολλά Στεφανία
Όμορφα Χριστούγεννα σου εύχομαι.
Δεν θελω μασαζ....τελικα τσιμπησες ή εισαι ακομα στο "περιμενε" ?!?!
......αδιαβαστο σε βρισκω, αφου το κοριτσι προσφερει ολο το πακετο!!!Δεν θελω μασαζ
Μονο σεξ με την Στεφανια..
Με αναβει..
εσυ θα χασεις ...Δεν θελω μασαζ
Με αναβει..
Είναι σαν να σου προτείνουν μία πολύ ωραία τούρτα και να λες δεν θέλω τη γέμιση! θέλω μόνο φράουλες..Δεν θελω μασαζ
Με αναβει..
......αδιαβαστο σε βρισκω, αφου το κοριτσι προσφερει ολο το πακ
Ομορφιά.μου.. μπορει να εχεις δικιο.. δεν ξερω.. δεν εχω κανει μασαζ ποτε..Είναι σαν να σου προτείνουν μία πολύ ωραία τούρτα και να λες δεν θέλω τη γέμιση! θέλω μόνο φράουλες..
Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω!
Αν το πρώτο σου μασάζ θα είναι με Στεφανία, βλέπω να μην το σταματάς μαζι. Η κοπέλα το έχει…Ομορφιά.μου.. μπορει να εχεις δικιο.. δεν ξερω.. δεν εχω κανει μασαζ ποτε..
Σου εχω ξαναπει.. με ελκυεις και θα ερχόμουνα μονο για σεξ.
WowΚάθε μέρα φέρομαι σαν άγιο βασίλισσα καθώς μου αρέσει να εκπληρώνω με την καλύτερη διάθεση της ιδιαίτερες αισθησιακές επιθυμίες!
Sο, who is naughty or nice?!
Καλησπέρα αν πας στο προφίλ μου ή κάτω από την υπογραφή μου θα βρεις το τηλέφωνοκαλησπερα πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι σ?
Στεφάνια μου γλυκιά αρχικά χρόνια σου πολλά...εύχομαι υγεία χαρά και ο,τι επιθυμείς.Είναι σαν να σου προτείνουν μία πολύ ωραία τούρτα και να λες δεν θέλω τη γέμιση! θέλω μόνο φράουλες..
Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω!
Εχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.
Για τους λατρεις των κατω ακρων, τα ποδια της ειναι απλα υπεροχα! Ομορφα, περιποιημενα και πολυ ταλαντουχα! Και φαίνεται να απολαμβάνει να ασχολούνται με τα πατουσάκια της την ώρα του foot job. Για εμένα πέρα από μαγικά χεράκια έχει και μαγικά πατουσάκια. Και δεν χορταινω να ασχολουμαι μαζι τους.
Για τους εραστες του φυσικου στηθους, τα βυζακια της ειναι ιδανικα! Αφρατα, απαλα αν και ΠΟΛΥ ευαισθητα. Δεχονται μονο απαλα χαδια και φιλια. Εχω παρατηρησει οτι οι ρώγες της ανταποκρίνονται σε ότι κάνουμε ακόμη και αν είναι ποδολαγνεια ή edging. πάντα ερεθίζονται και σκληραινουν!
Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση που κάθε φορα που την επισκέπτομαι έχει πάντα καλή ενέργεια και είναι μες στο χαμόγελο και αυτό με εμπνέει και με εμψυχώνει να αφεθω στα χερια (και στα ποδια) της.
Θα ηθελα να 'μενα στην αθηνα για να την επισκεπτομαι πιο συχνα!
Κούκλα όπως πάντα, θα ήθελα να μας πεις η δείξεις εάν έχει κάποια στολή βοηθού αι Βασίλη ή κάτι σχετικό!
Θα φανεί ανάλογα τι θα μας ετοιμάσεις; Ελπίζω να γίνεις ο Άι Βασίλης μας για αυτές τις μέρες; Θα μας εκπληρώσεις και μια ευχή στον καθένα όταν συναντηθούμε;
ουάου είσαι σαν την γκόμενα του Αι Βασίλη!!!
Εχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.
Για τους λατρεις των κατω ακρων, τα ποδια της ειναι απλα υπεροχα! Ομορφα, περιποιημενα και πολυ ταλαντουχα! Και φαίνεται να απολαμβάνει να ασχολούνται με τα πατουσάκια της την ώρα του foot job. Για εμένα πέρα από μαγικά χεράκια έχει και μαγικά πατουσάκια. Και δεν χορταινω να ασχολουμαι μαζι τους.
Για τους εραστες του φυσικου στηθους, τα βυζακια της ειναι ιδανικα! Αφρατα, απαλα αν και ΠΟΛΥ ευαισθητα. Δεχονται μονο απαλα χαδια και φιλια. Εχω παρατηρησει οτι οι ρώγες της ανταποκρίνονται σε ότι κάνουμε ακόμη και αν είναι ποδολαγνεια ή edging. πάντα ερεθίζονται και σκληραινουν!
Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση που κάθε φορα που την επισκέπτομαι έχει πάντα καλή ενέργεια και είναι μες στο χαμόγελο και αυτό με εμπνέει και με εμψυχώνει να αφεθω στα χερια (και στα ποδια) της.
υποταγμενος στην γοητεια της λεει ο αλλοςρε τυποι,
ρε τυποι ποσο για γελια ειστε?
ποσο χαμηλα θα πεσετε ακομα?
Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία ΒασιλειάδουΕχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.
Πόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου
Μόνο οι ταξιτζήδες κάνουν τέτοια σχόλια;τυπε εισαι ταξιτζης?
ναι αλλά ανέβασε και κάνα βιντεάκιΠόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..
Και θα εφαρμόσω το γνωστό τρόπο απάντησης στην πικροχολία και μιζέρια μόνο με φωτογραφίες!