Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.995
Πόντοι
11.146
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.503
Δεν θελω μασαζ

Μονο σεξ με την Στεφανια..

Με αναβει..
Είναι σαν να σου προτείνουν μία πολύ ωραία τούρτα και να λες δεν θέλω τη γέμιση! θέλω μόνο φράουλες..
Πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω!

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.046
Πόντοι
2.046
......αδιαβαστο σε βρισκω, αφου το κοριτσι προσφερει ολο το πακ

Είναι σαν να σου προτείνουν μία πολύ ωραία τούρτα και να λες δεν θέλω τη γέμιση! θέλω μόνο φράουλες..
Ομορφιά.μου.. μπορει να εχεις δικιο.. δεν ξερω.. δεν εχω κανει μασαζ ποτε..

Σου εχω ξαναπει.. με ελκυεις και θα ερχόμουνα μονο για σεξ. ❤️

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.100
Πόντοι
206
Ομορφιά.μου.. μπορει να εχεις δικιο.. δεν ξερω.. δεν εχω κανει μασαζ ποτε..

Σου εχω ξαναπει.. με ελκυεις και θα ερχόμουνα μονο για σεξ. ❤️
Αν το πρώτο σου μασάζ θα είναι με Στεφανία, βλέπω να μην το σταματάς μαζι. Η κοπέλα το έχει…

Keeponrocking

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0

Levou23

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
845
Πόντοι
80
Στεφάνια μου γλυκιά αρχικά χρόνια σου πολλά...εύχομαι υγεία χαρά και ο,τι επιθυμείς.

Να σε ενημερώσω όμως ότι το πελατολόγιο σου σε προτιμά επειδή είσαι καλή και δοτική στο δεύτερο μέρος του προγράμματος σου.οκ...καλό και το πρώτο...έχεις γνώση...αλλά χωρίς το δεύτερο δεν θα ήσουν και τόσο δημοφιλής!

Καλές γιορτές με υγεία...!

Stpzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Εχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.

Για τους λατρεις των κατω ακρων, τα ποδια της ειναι απλα υπεροχα! Ομορφα, περιποιημενα και πολυ ταλαντουχα! Και φαίνεται να απολαμβάνει να ασχολούνται με τα πατουσάκια της την ώρα του foot job. Για εμένα πέρα από μαγικά χεράκια έχει και μαγικά πατουσάκια. Και δεν χορταινω να ασχολουμαι μαζι τους.

Για τους εραστες του φυσικου στηθους, τα βυζακια της ειναι ιδανικα! Αφρατα, απαλα αν και ΠΟΛΥ ευαισθητα. Δεχονται μονο απαλα χαδια και φιλια. Εχω παρατηρησει οτι οι ρώγες της ανταποκρίνονται σε ότι κάνουμε ακόμη και αν είναι ποδολαγνεια ή edging. πάντα ερεθίζονται και σκληραινουν!

Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση που κάθε φορα που την επισκέπτομαι έχει πάντα καλή ενέργεια και είναι μες στο χαμόγελο και αυτό με εμπνέει και με εμψυχώνει να αφεθω στα χερια (και στα ποδια) της.

Θα ηθελα να 'μενα στην αθηνα για να την επισκεπτομαι πιο συχνα!

Συνημμένα

• 20241222_162822-COLLAGE.jpg
    20241222_162822-COLLAGE.jpg
    256,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.393
Πόντοι
5.595
Εχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.

Για τους λατρεις των κατω ακρων, τα ποδια της ειναι απλα υπεροχα! Ομορφα, περιποιημενα και πολυ ταλαντουχα! Και φαίνεται να απολαμβάνει να ασχολούνται με τα πατουσάκια της την ώρα του foot job. Για εμένα πέρα από μαγικά χεράκια έχει και μαγικά πατουσάκια. Και δεν χορταινω να ασχολουμαι μαζι τους.

Για τους εραστες του φυσικου στηθους, τα βυζακια της ειναι ιδανικα! Αφρατα, απαλα αν και ΠΟΛΥ ευαισθητα. Δεχονται μονο απαλα χαδια και φιλια. Εχω παρατηρησει οτι οι ρώγες της ανταποκρίνονται σε ότι κάνουμε ακόμη και αν είναι ποδολαγνεια ή edging. πάντα ερεθίζονται και σκληραινουν!

Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση που κάθε φορα που την επισκέπτομαι έχει πάντα καλή ενέργεια και είναι μες στο χαμόγελο και αυτό με εμπνέει και με εμψυχώνει να αφεθω στα χερια (και στα ποδια) της.

Τύπε βλέπω καλά? Στριγκάκι λιλά ξηγιέσαι?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.642
Πόντοι
41.813
Κούκλα όπως πάντα, θα ήθελα να μας πεις η δείξεις εάν έχει κάποια στολή βοηθού αι Βασίλη ή κάτι σχετικό!

Θα φανεί ανάλογα τι θα μας ετοιμάσεις; Ελπίζω να γίνεις ο Άι Βασίλης μας για αυτές τις μέρες; Θα μας εκπληρώσεις και μια ευχή στον καθένα όταν συναντηθούμε;

ουάου είσαι σαν την γκόμενα του Αι Βασίλη!!!

ρε τυποι,
ρε τυποι ποσο για γελια ειστε?
ποσο χαμηλα θα πεσετε ακομα?
:2funny:
:coffee:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.830
Πόντοι
496

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.390
Πόντοι
206

Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου
:2funny::2funny::2funny:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.503
Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου
:2funny::2funny::2funny:
Πόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..
Και θα εφαρμόσω το γνωστό τρόπο απάντησης στην πικροχολία και μιζέρια μόνο με φωτογραφίες!

Συνημμένα

• IMG_20241223_171206.jpg
    IMG_20241223_171206.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 4
  • IMG_20241223_171314.jpg
    IMG_20241223_171314.jpg
    885,3 KB · Εμφανίσεις: 5
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.421
Πόντοι
3.246
Πόσο αρχαιολογία είσαι γιατί δεν τη γνωρίζω καν την λέγαμενη..
Και θα εφαρμόσω το γνωστό τρόπο απάντησης στην πικροχολία και μιζέρια μόνο με φωτογραφίες!
ναι αλλά ανέβασε και κάνα βιντεάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom