Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα και χρόνια πολλά είσαι γυναικάρα με τα όλα σου!!Πάμε λίγο παραμονή ξημερώνοντας χριστουγέννων να ανέβουμε!
Καλημέρα και χρόνια πολλά είσαι γυναικάρα με τα όλα σου!!Πάμε λίγο παραμονή ξημερώνοντας χριστουγέννων να ανέβουμε!
Δύσκολα... Αν στ τελευταίο βίντεο που βγήκαν ζήλειες κ κόμπλεξ γιατί το θέμα τους ήταν οι κάλτσες(!) και όχι το ρόπαλο του ανθρώπου (!) πού να τολμήσω να ανεβάσω πικάντικο βίντεο με κορμί φέτες!Πρέπει να χαρίσεις δώρο στο λαό! Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι special/full edition...
μα δε χρειάζεται να ναι με κορμί φέτες το βίντεοΔύσκολα... Αν στ τελευταίο βίντεο που βγήκαν ζήλειες κ κόμπλεξ γιατί το θέμα τους ήταν οι κάλτσες(!) και όχι το ρόπαλο του ανθρώπου (!) πού να τολμήσω να ανεβάσω πικάντικο βίντεο με κορμί φέτες!
Αν δεν είχε τατουάζ θα φαίνοταν σαν δύο αγάλματα στο χώρο μου!!!
Αφού τα κορμιά τα πιο απλά των παρτενέρ δεν τους κάνουν!!μα δε χρειάζεται να ναι με κορμί φέτες το βίντεο
Περασες καλα στεφανια στη συνεδρεια αυτη?Δύσκολα... Αν στ τελευταίο βίντεο που βγήκαν ζήλειες κ κόμπλεξ γιατί το θέμα τους ήταν οι κάλτσες(!) και όχι το ρόπαλο του ανθρώπου (!) πού να τολμήσω να ανεβάσω πικάντικο βίντεο με κορμί φέτες!
Αστους να λενε οτι θελουν. Δωσε special edition να κανεις χαρουμενο το λαο σουΔύσκολα... Αν στ τελευταίο βίντεο που βγήκαν ζήλειες κ κόμπλεξ γιατί το θέμα τους ήταν οι κάλτσες(!) και όχι το ρόπαλο του ανθρώπου (!) πού να τολμήσω να ανεβάσω πικάντικο βίντεο με κορμί φέτες!
Εννοείται!!!!! Γιατί ενώ συνήθως με τέτοιο σώμα περίμενα ν ειναι νάρκισσος, ευτυχώς δεν ήταν!!! Οπότε χρυσός συνδυασμός κ κορμί και σπαθί συμπεριφορά!Περασες καλα στεφανια στη συνεδρεια αυτη?
Εννοείται!!!!! Γιατί ενώ συνήθως με τέτοιο σώμα περίμενα ν ειναι νάρκισσος, ευτυχώς δεν ήταν!!! Οπότε χρυσός συνδυασμός κ κορμί και σπαθί συμπεριφορά!
στις συνεδρειες σου προτιμας να υπαρχει κ ερωτικη επαφη μεσα στο προγραμμα ? και δεν μιλαω για το οικονομικο οφελος που αποκομιζεις , αλλα για το αισθησιακο . θα θελα να ξερα και τις δικες σου προτιμησειςΕννοείται!!!!! Γιατί ενώ συνήθως με τέτοιο σώμα περίμενα ν ειναι νάρκισσος, ευτυχώς δεν ήταν!!! Οπότε χρυσός συνδυασμός κ κορμί και σπαθί συμπεριφορά!
Κάποιες φορές ναι το προτιμώ!στις συνεδρειες σου προτιμας να υπαρχει κ ερωτικη επαφη μεσα στο προγραμμα ? και δεν μιλαω για το οικονομικο οφελος που αποκομιζεις , αλλα για το αισθησιακο . θα θελα να ξερα και τις δικες σου προτιμησεις
Μμμμμ, τελεια !!Κάποιες φορές ναι το προτιμώ!
Σίγουρα μου αρέσει καταρχάς,να προσφέρω την υπέρτατη ηδονή στον άλλο και μετα ν απολαμβάνω τα δημιουργήματα μου, μέσω της επαφής!
Αν δεν γίνει επαφή δεν με πειράζει μου αρκεί να απογειώσω τον άλλον με τους τρόπους μου!
Κυπρο ποτε θα ρθεις να μας απογειωσεις και εμας;Κάποιες φορές ναι το προτιμώ!
Σίγουρα μου αρέσει καταρχάς,να προσφέρω την υπέρτατη ηδονή στον άλλο και μετα ν απολαμβάνω τα δημιουργήματα μου, μέσω της επαφής!
Αν δεν γίνει επαφή δεν με πειράζει μου αρκεί να απογειώσω τον άλλον με τους τρόπους μου!
Παρεπιπτόντως και αυτές που δεν έχουν λουράκι (για να το κόψεις) είναι άνετα 3 νούμερα μεγαλύτερεςΠάμε λίγο παραμονή ξημερώνοντας χριστουγέννων να ανέβουμε!