Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.299
Τον κράζει γιατί λέει ψεματα
Να τον βάλουμε σε ανιχνευτή ψεύδους τότε.. ο καθένας εάν με έχει συναντήσει και δοκιμάσει τις παροχές μου,έχει κάποια άποψη για μένα.
ο συγκεκριμένος παραθέτει και φωτογραφία. δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επικρίθει το πώς αναφέρει η το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ,ώστε να περιγράψει την εμπειρία που βίωσε μαζί μου. Ελευθερία λόγου δεν έχουμε?

Τελευταία τροποποίηση:

Johan90

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα Στεφανία και σε όλους τους μύστες του μπου! Καιρός να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία με τη Στεφανία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έχουμε συναντηθεί. Πέρασα πολύ όμορφα και τις 2 φορές, στην Αθήνα έπαιζε στην έδρα της και υπήρχε μια πιο χαλαρή διάθεση, ήπιαμε ένα χαλαρό ποτό και μετά περάσαμε στο παρασύνθημα. Φοβερό μασάζ και τρομερό ξεζούμισμα με τη Στεφανία από πάνω να δίνει πόνο! Συστήνεται για όσους θέλουν να συνδιάσουν μασάζ με κάτι περισσότερο από happy ending. Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε από κοντά!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.299
:*

Συνημμένα

• IMG_20241229_153556.jpg
    IMG_20241229_153556.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 89

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.726
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Τη Στεφανια την είδα 2 φορές το Σεπτεμβριο που ήταν στο Ρόδο. Εμφανισιακά είναι 7, δεν το εχει κρυψει και το βλέπετε όλοι και όποιος λέει κάτι άλλο έχει παρωπίδες. Την πρώτη φορά πήρα μασαζ μονο και τη δεύτερη και γαμησι. Η κοπέλα ζει για να γαμιεται. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.811
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα ναυάγια. Τη Στεφανια την είδα 2 φορές το Σεπτεμβριο που ήταν στο Ρόδο. Εμφανισιακά είναι 7, δεν το εχει κρυψει και το βλέπετε όλοι και όποιος λέει κάτι άλλο έχει παρωπίδες. Την πρώτη φορά πήρα μασαζ μονο και τη δεύτερη και γαμησι. Η κοπέλα ζει ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Λέγε μου τέτοια.. αμα είναι ετσι οπως τα λες, το 2025 θα βρει μονιμο νεο πελάτη.
@biky-stefania

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.299
Εννοείται πέρα από το performance ετοιμάζω πολύ δυνατή εμπειρία!
Να ξεκινήσει
Η κίνηση θα εκτιμηθεί δεόντως!!! Φέρε τα σύνεργα!!! Μίνι φορέματα και πολλές γόβες!!!!

ωραία ο χρόνος!!
Ημερομηνίες θ ανακοινωθούν σύντομα!

Peopoularxis

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
78
Πόντοι
0
Βικιπαίδεια:
Η μυωπία είναι διαθλαστική ανωμαλία του ματιού, κατά την οποία οι ακτίνες του φωτός δεν συγκεντρώνονται στον αμφιβληστροειδή, όπως είναι το φυσιολογικό, αλλά σε κάποιο σημείο μπροστά από αυτόν.Για αυτόν το λόγο, ο μύωπας (αρχ. μύωψ) αδυνατεί να δει καθαρά τα αντικείμενα που βρίσκονται μακριά.
Η πρεσβυωπία είναι πάθηση στην οποία, ο ασθενής αδυνατεί να εστιάσει σε αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Δεν έχει σχέση με το σχήμα του ματιού αλλά με το φακό. Μετά από κάποια χρόνια χάνει την ελαστικότητά του και δε γίνεται να εστιάσει. Έτσι, οι εικόνες σε κοντινή απόσταση, δε μπορούν να σχηματιστούν εύκολα, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αναγκάζεται να εστιάζει από μακρινή απόσταση.

nikolas1997.

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Στεφανια εχω τρελαθει με τα ποδαρακια σου. Θελω να ερθω για φουλ εξτρα foot fetish εμπειρια. Ποσο θα μου κοστησει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom