τον φιλο τον τελειωσες μονο με τα ποδαρακια σου ή εβαλες λιγο και το χερακι σου?Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
(btw υπεροχο το μουνακι σου στη φωτο) !!
τον φιλο τον τελειωσες μονο με τα ποδαρακια σου ή εβαλες λιγο και το χερακι σου?Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
ποιο μελος?Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
απ ολα εχει το μενου.ρε παιδια με το συμπαθειο αλλα θελω να ρωτησω το εξης
σεξ δεν προσφερει η κοπελα μονον εκτονωση με χερι η παδια?
Αυτό είναι απόρρητο!ποιο μελος?
Ήταν εφ όλης της ύλης δυνατή συνάντηση!!τον φιλο τον τελειωσες μονο με τα ποδαρακια σου ή εβαλες λιγο και το χερακι σου?
(btw υπεροχο το μουνακι σου στη φωτο) !!
Τι λες τώρα!!!Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
Έτσι ανεβαίνουν κι μετοχές...Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
ευχαριστωαπ ολα εχει το μενου.
το λεμε χρονια αν παρακολουθεις.
και μ αρεσει που καποτε μερικοι επεφταν απο τα συννεφα οταν τα λεγαμε και μεχρι που και η ιδια ελεγε οτι δεν κανει τιποτα και ΑΝ κανει,επρεπε να πεσεις σε ευθυγραμμιση 6 πλανητων.
να που αλλαζουν οι καιροι και τωρα τα διαφημιζει και φωναχτα μονη της,εκεινη που οπως εγραφε,ντρεποταν να γραψει την λεξη ''πουτσα'' στο νημα της.
Να δω πότε θα κανονίσεις μια αντίστοιχη στην παλιά πόλη της Πάτρας....!Χρόνια πολλά!
20-27 Ιανουαρίου ,έχω κανονίσει, κάτι εκπληκτικό στη παλιά πόλη ρόδου
Εννοείται ότι το σκέφτομαι για πάτρα!Χμμμ.... μην μου πεις πως το σκέφτεσαι.....?
Πες εσύ το ναι.... κι εγώ θα στείλω τον σωφερ.......
Εννοείται κανονικά όπως και τη δευτέραΣτεφάνια την Κυριακή θα είσαι διαθέσιμη;;
Αλλά το ίδιο καυλωμένη φαίνεται από τις αντιδράσεις σου ότι είσαι κι εσύ. Κι αυτό είναι που σε κάνει πολύ καλή σ' αυτό που προσφέρεις.Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας