Αλλά το ίδιο καυλωμένη φαίνεται από τις αντιδράσεις σου ότι είσαι κι εσύ. Κι αυτό είναι που σε κάνει πολύ καλή σ' αυτό που προσφέρεις.Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.019
Καλή χρονιά!Εννοείται εδώ θα είμαι κανονικά μέχρι και 19 ιανουαρίου. Θα σε περιμένω να σε φροντίσω όπως εγώ ξέρωΟι κριτικές με έχουν ψήσει και θα παίξει τηλέφωνάκι. Ελπίζω να είσαι διαθέσημη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Καλή χρονιά!
prkdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Like
- 208
- Πόντοι
- 21
Μην το σκέφτεσαι, έλα!Εννοείται ότι το σκέφτομαι για πάτρα!
Θέλω να σπάσω το ρεκόρ του 24' σε ταξίδια!
Καλή χρονιά!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.019
Το πόσο πάθος και πόσο με εξιτάρει όλο αυτό δεν περιγράφεται!Αλλά το ίδιο καυλωμένη φαίνεται από τις αντιδράσεις σου ότι είσαι κι εσύ. Κι αυτό είναι που σε κάνει πολύ καλή σ' αυτό που προσφέρεις.
Σας ευχαριστώ για την έμπνευση και την αισθησιακή διάθεση που προκαλείτε, ώστε να σας φροντίσω δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό!
Σας λατρεύω.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 441
Ναι ναι μεγάλες στιγμές!!!απ ολα εχει το μενου.
το λεμε χρονια αν παρακολουθεις.
και μ αρεσει που καποτε μερικοι επεφταν απο τα συννεφα οταν τα λεγαμε και μεχρι που και η ιδια ελεγε οτι δεν κανει τιποτα και ΑΝ κανει,επρεπε να πεσεις σε ευθυγραμμιση 6 πλανητων.
να που αλλαζουν οι καιροι και τωρα τα διαφημιζει και φωναχτα μονη της,εκεινη που οπως εγραφε,ντρεποταν να γραψει την λεξη ''πουτσα'' στο νημα της.
Και τώρα μουνί φάτσα φόρα!!
Επόμενο βήμα να παραδεχτεί ότι κάνει ακάποτη τσιμπουκάρα.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.019
Εδώ κ χρόνια κανειΝαι ναι μεγάλες στιγμές!!!
Και τώρα μουνί φάτσα φόρα!!
Επόμενο βήμα να παραδεχτεί ότι κάνει ακάποτη τσιμπουκάρα.
milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 726
Καλημέρα Στεφανία να έχεις ένα όμορφο τριήμερο!!!Good morning m festive mood
Ότι κανείς δείχνεις να το απολαμβάνεις και αυτό είναι φουλ καυλωτικο και ωραίο.
Το σώμα σου είναι φοβερό και μερικές φορές τα ρούχα σου σε αδικούν.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.019
Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..Καλημέρα Στεφανία να έχεις ένα όμορφο τριήμερο!!!
Ότι κανείς δείχνεις να το απολαμβάνεις και αυτό είναι φουλ καυλωτικο και ωραίο.
Το σώμα σου είναι φοβερό και μερικές φορές τα ρούχα σου σε αδικούν.
Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές και με επαγγελματίες φωτογράφους αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά..
Τι να κάνουμε.. μπορεί και να μην το έχω Μ τις πόζες.. οπότε δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα τέλεια!
Χαχα
Τελευταία τροποποίηση:
καλυτερα παντως να σε αδικουν οι φωτο και απο κοντα να εισαι καλυτερη παρα το αντιθετο !Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..
Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές και με επαγγελματίες φωτογράφους αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά..
Τι να κάνουμε.. μπορεί και να μην το έχω Μ τις πόζες.. οπότε δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα τέλεια!
Χαχα
επιβεβαιωνω και εγω , η στεφανια ειναι πολυ δοτικος ανθρωπος ,και στο κοματι του μασαζ και στο σεξουαλικο .
χαιρομαι στεφανια , γιατι εδω και λιγο καιρο σε βλεπω πιο απελευθερωμενη στο νημα σου.
δε θελω να πω ωμα πως σου αρεσει η πουτσα, αλλα θα πω σου αρεσει πολυ το αντρικο φυλο .Θες και να χαριζεις ηδονη και να περνεις
δεν κανεις τιποτα με αγγαρεια κ αυτο προσωπικα μου αρεσει πολυ .
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.638
- Πόντοι
- 3.506
Μην το αλλάξεις αυτό!! Η δύναμη της αυθεντικής και αυθόρμητης φωτογραφίας είναι μεγάλη. Οι επαγγελματικές - "φτιαγμένες" νομίζω ότι είναι απωθητικές για τον κλάδο μας.Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..
Χαχα
milflover04
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 726
Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..
Χαχα
Εντάξει δεν το έχουμε όλοι με τις φωτογραφίες τι να κάνουμε.
Σημασία έχει ότι όσοι έχουν συναντήσει από κοντά λένε τα καλύτερα και αυτό μετράει.
Απελευθερώσου με το σώμα σου και αστους να λένε ότι θέλουν.
Τα φιλιά μου
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
παρα πολυ καλο μπραβο στεφι!!!!!!!!!Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Στεφανία έχεις μουνάρα!!!Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.442
- Πόντοι
- 5.595
Πόσο χρονών είναι το κορίτσι από περιέργεια;
Αναλόγως πόσο γενναιόδωρος είσαι
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.842
- Πόντοι
- 3.246
32-33Πόσο χρονών είναι το κορίτσι από περιέργεια;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 22.019
Τι λες καλέ..Λίγο παραπάνω νομίζω
Ευτυχώς απάντησε με ειλικρίνεια, το άλλο μέλος.
Και το σύνηθες η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν με κάνει για 32 -33 γιατί το πρόσωπό μου δείχνει ακόμη πιο νέο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 86K