Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.214
Πόντοι
1.666
Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας :*
Αλλά το ίδιο καυλωμένη φαίνεται από τις αντιδράσεις σου ότι είσαι κι εσύ. Κι αυτό είναι που σε κάνει πολύ καλή σ' αυτό που προσφέρεις.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.019
Οι κριτικές με έχουν ψήσει και θα παίξει τηλέφωνάκι. Ελπίζω να είσαι διαθέσημη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Καλή χρονιά!
Καλή χρονιά!Εννοείται εδώ θα είμαι κανονικά μέχρι και 19 ιανουαρίου. Θα σε περιμένω να σε φροντίσω όπως εγώ ξέρω :*

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.019
Αλλά το ίδιο καυλωμένη φαίνεται από τις αντιδράσεις σου ότι είσαι κι εσύ. Κι αυτό είναι που σε κάνει πολύ καλή σ' αυτό που προσφέρεις.
Το πόσο πάθος και πόσο με εξιτάρει όλο αυτό δεν περιγράφεται!
Σας ευχαριστώ για την έμπνευση και την αισθησιακή διάθεση που προκαλείτε, ώστε να σας φροντίσω δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό!
Σας λατρεύω.
:*

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.117
Πόντοι
441
απ ολα εχει το μενου.
το λεμε χρονια αν παρακολουθεις.

και μ αρεσει που καποτε μερικοι επεφταν απο τα συννεφα οταν τα λεγαμε και μεχρι που και η ιδια ελεγε οτι δεν κανει τιποτα και ΑΝ κανει,επρεπε να πεσεις σε ευθυγραμμιση 6 πλανητων.
να που αλλαζουν οι καιροι και τωρα τα διαφημιζει και φωναχτα μονη της,εκεινη που οπως εγραφε,ντρεποταν να γραψει την λεξη ''πουτσα'' στο νημα της.
:2funny:
Ναι ναι μεγάλες στιγμές!!!
Και τώρα μουνί φάτσα φόρα!!

Επόμενο βήμα να παραδεχτεί ότι κάνει ακάποτη τσιμπουκάρα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.019
Good morning m festive mood

Συνημμένα

• IMG_20250104_003348.jpg
    IMG_20250104_003348.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 24

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
310
Πόντοι
21

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
2.906
Πόντοι
726
Καλημέρα Στεφανία να έχεις ένα όμορφο τριήμερο!!!
Ότι κανείς δείχνεις να το απολαμβάνεις και αυτό είναι φουλ καυλωτικο και ωραίο.
Το σώμα σου είναι φοβερό και μερικές φορές τα ρούχα σου σε αδικούν.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.019
Καλημέρα Στεφανία να έχεις ένα όμορφο τριήμερο!!!
Ότι κανείς δείχνεις να το απολαμβάνεις και αυτό είναι φουλ καυλωτικο και ωραίο.
Το σώμα σου είναι φοβερό και μερικές φορές τα ρούχα σου σε αδικούν.
Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..
Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές και με επαγγελματίες φωτογράφους αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά..
Τι να κάνουμε.. μπορεί και να μην το έχω Μ τις πόζες.. οπότε δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα τέλεια!
Χαχα

Τελευταία τροποποίηση:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
419
Πόντοι
301
Καλημέρα καλό τριήμερο!! Συμφωνώ και επαυξάνω.. πιστεύω ότι οι λήψεις δεν με ευνοούν και σίγουρα το να φωτογραφίζεσαι με timer αυθόρμητα και χωρίς φίλτρα,δεν μπορεί να βγάλει άρτιο αποτέλεσμα..
Έχω προσπαθήσει κάποιες φορές και με επαγγελματίες φωτογράφους αλλά δεν είδα μεγάλη διαφορά..
Τι να κάνουμε.. μπορεί και να μην το έχω Μ τις πόζες.. οπότε δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα τέλεια!
Χαχα
καλυτερα παντως να σε αδικουν οι φωτο και απο κοντα να εισαι καλυτερη παρα το αντιθετο !
επιβεβαιωνω και εγω , η στεφανια ειναι πολυ δοτικος ανθρωπος ,και στο κοματι του μασαζ και στο σεξουαλικο .
χαιρομαι στεφανια , γιατι εδω και λιγο καιρο σε βλεπω πιο απελευθερωμενη στο νημα σου.
δε θελω να πω ωμα πως σου αρεσει η πουτσα, αλλα θα πω σου αρεσει πολυ το αντρικο φυλο .Θες και να χαριζεις ηδονη και να περνεις
δεν κανεις τιποτα με αγγαρεια κ αυτο προσωπικα μου αρεσει πολυ .

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.640
Πόντοι
3.506
Χαχα
Μην το αλλάξεις αυτό!! Η δύναμη της αυθεντικής και αυθόρμητης φωτογραφίας είναι μεγάλη. Οι επαγγελματικές - "φτιαγμένες" νομίζω ότι είναι απωθητικές για τον κλάδο μας.

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
2.906
Πόντοι
726
Χαχα

Εντάξει δεν το έχουμε όλοι με τις φωτογραφίες τι να κάνουμε.
Σημασία έχει ότι όσοι έχουν συναντήσει από κοντά λένε τα καλύτερα και αυτό μετράει.
Απελευθερώσου με το σώμα σου και αστους να λένε ότι θέλουν.
Τα φιλιά μου

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
344
Πόντοι
291
Πόσο χρονών είναι το κορίτσι από περιέργεια;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
22.019
Λίγο παραπάνω νομίζω
Τι λες καλέ..
Ευτυχώς απάντησε με ειλικρίνεια, το άλλο μέλος.
Και το σύνηθες η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν με κάνει για 32 -33 γιατί το πρόσωπό μου δείχνει ακόμη πιο νέο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom