Πριν 2 χρόνια, μου είχες πει 33Τι λες καλέ..
Ευτυχώς απάντησε με ειλικρίνεια, το άλλο μέλος.
Και το σύνηθες η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν με κάνει για 32 -33 γιατί το πρόσωπό μου δείχνει ακόμη πιο νέο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.360
- Πόντοι
- 5.956
Επειδή σε είδε αβγαλτο,μη φοβηθείς!!!Πριν 2 χρόνια, μου είχες πει 33
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.965
Μάλλον επειδή έχεις μεγαλώσει(50+ είσαι..σε θυμάμαι πριν από 2 χρόνια από θεσσαλονίκη) αρχίζει να ασθενεί η μνήμη και μπερδεύεσαι..Πριν 2 χρόνια, μου είχες πει 33
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 441
Σε αντίθεση με το στήθος σου που είναι 50άρας.γιατί το πρόσωπό μου δείχνει ακόμη πιο νέο.
Έχω μεγάλο θέμα στον ώμο και θα ήθελα μασάζ και έξτρα για χαλάρωση.
Κάνεις όντως καλό μασάζ ή θα κινδυνεύσω μετά να υποφέρω;
Μεγάλα μεγέθη είσαι οκ; Είμαι ήρεμος και καλός με όλες, για ανατομικούς λόγους ρωτάω και μόνο
Μεγάλα μεγέθη είσαι οκ; Είμαι ήρεμος και καλός με όλες, για ανατομικούς λόγους ρωτάω και μόνο
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.965
Καλημέρα φυσικά εξειδικεύομαι στο μασάζ οπότε μπορώ να σε θεραπεύσω.Έχω μεγάλο θέμα στον ώμο και θα ήθελα μασάζ και έξτρα για χαλάρωση.
Τελικά πήγες στο first dates?Καλημέρα φυσικά εξειδικεύομαι στο μασάζ οπότε μπορώ να σε θεραπεύσω.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.571
- Πόντοι
- 2.646
Πήγε ρε τυπε, ρωτάς και ξαναρωτάς.Τελικά πήγες στο first dates?
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Πωω πω καρφάρα...!!!Μάλλον επειδή έχεις μεγαλώσει(50+ είσαι..σε θυμάμαι πριν από 2 χρόνια από θεσσαλονίκη) αρχίζει να ασθενεί η μνήμη και μπερδεύεσαι..
Χμμμμ, είσαι σίγουρη ότι όταν ρωτάει αν είσαι ΟΚ, εννοεί όσον αφορά στο μασάζ; Χαχαχαχα!Καλημέρα φυσικά εξειδικεύομαι στο μασάζ οπότε μπορώ να σε θεραπεύσω.
Αυτό που θέλω να σχολιάσω θα μπορούσα να το γράψω σε νήμα οποιασδήποτε κοπέλας αλλά, με αφορμή το τελευταίο σχόλιο, γράφω εδώ. Όπως και κάθε σόσιαλ που σέβεται τον εαυτό του έχει και τους επαγγελματίες haters. Αλλά εσύ ρε φίλε έχεις ανέβη επίπεδο μάλλον γραφικότητας θα έλεγα. 2-3 χρόνια τώρα δεν έχεις βαρεθεί να τα χώνεις στη γυναίκα;;; Και ρωτάω αυτό επειδή βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δε σου δίνει καν σημασία. Δηλαδή αν σου έδινε και σου απαντούσε σε κάθε @@ριά που γράφεις, τι θα έκανες, θα έγραφες 30 αναρτήσεις ημερησίως να πονέσουν τα μάτια μας; Δικαίωμα σου είναι τη Στεφανία (και την κάθε Στεφανία) να τη θεωρείς πουτάνα Γ' Εθνικής, δικαίωμα του Α είναι να τη θεωρεί "μασέζ" με ερωτικές προεκτάσεις. Δικαίωμά σου να τη θεωρείς μπάζο, δικαίωμα του Β να τη θεωρεί εμφανίσιμη. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι σαν σχέση απόδοσης - τιμής δεν αξίζει, δικαίωμα του Γ είναι να τη θεωρεί VFM. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλασάρει και ο τρόπος που το πλασάρει, το ενδεχόμενο απλά να μην ξαναμπείς στο εν λόγω νήμα και να μη σπας τα @@ όλων των υπόλοιπων το έχεις σκεφτεί καθόλου ή σου βάζω δύσκολα; Δηλαδή στο δικό σου νήμα μπαίνει και γράφει; Αν είχες δικό σου νήμα κι έμπαινε κι έγραφε πράγματα που εσύ θεωρείς μαλακίες, τότε μαζί σου, να της την έλεγες. Και είναι φως φανάρι πόσο άκυρο έχεις φάει (καλά από τη συγκεκριμένη δεν το συζητώ) αλλά γενικά στη ζωή σου και δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις και βγάζεις όλα τα κόμπλεξ σου. Το "Have a life" το έχεις ακουστά; Πάλι σου βάζω δύσκολα...Σε αντίθεση με το στήθος σου που είναι 50άρας.
Επαναλαμβάνω, αυτό δεν αφορά αποκλειστικά στο εν λόγω νήμα, θα μπορούσε να γραφτεί οπουδήποτε και αφορά σε όλους τους "επαγγελματίες" haters των σόσιαλ. Το συμπέρασμα είναι: δεν σας αρέσει αυτό που πλασάρει μία γυναίκα; Απόλυτα δεκτό, αλλά ρε παιδιά τον κήπο σας πείραξε; Στο δικό σας νήμα το πλασάρει; Το ενδεχόμενο αξιοπρεπούς αποχής το έχετε σκεφτεί; Τι λέω τώρα. Αφού στο βούρκο απευθύνομαι...
Τελευταία τροποποίηση:
Lee Van Cleef
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
αυτο με τους haters να το ξεκαθαρισουμε λιγο...Χμμμμ, είσαι σίγουρη ότι όταν ρωτάει αν είσαι ΟΚ, εννοεί όσον αφορά στο μασάζ; Χαχαχαχα!
Αυτό που θέλω να σχολιάσω θα μπορούσα να το γράψω σε νήμα οποιασδήποτε κοπέλας αλλά, με αφορμή το τελευταίο σχόλιο, γράφω εδώ. Όπως και κάθε σόσιαλ που σέβεται τον εαυτό του έχει και τους επαγγελματίες haters. Αλλά εσύ ρε φίλε έχεις ανέβη επίπεδο μάλλον γραφικότητας θα έλεγα. 2-3 χρόνια τώρα δεν έχεις βαρεθεί να τα χώνεις στη γυναίκα;;; Και ρωτάω αυτό επειδή βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δε σου δίνει καν σημασία. Δηλαδή αν σου έδινε και σου απαντούσε σε κάθε @@ριά που γράφεις, τι θα έκανες, θα έγραφες 30 αναρτήσεις ημερησίως να πονέσουν τα μάτια μας; Δικαίωμα σου είναι τη Στεφανία (και την κάθε Στεφανία) να τη θεωρείς πουτάνα Γ' Εθνικής, δικαίωμα του Α είναι να τη θεωρεί "μασέζ" με ερωτικές προεκτάσεις. Δικαίωμά σου να τη θεωρείς μπάζο, δικαίωμα του Β να τη θεωρεί εμφανίσιμη. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι σαν σχέση απόδοσης - τιμής δεν αξίζει, δικαίωμα του Γ είναι να τη θεωρεί VFM. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλασάρει και ο τρόπος που το πλασάρει, το ενδεχόμενο απλά να μην ξαναμπείς στο εν λόγω νήμα και να μη σπας τα @@ όλων των υπόλοιπων το έχεις σκεφτεί καθόλου ή σου βάζω δύσκολα; Δηλαδή στο δικό σου νήμα μπαίνει και γράφει; Αν είχες δικό σου νήμα κι έμπαινε κι έγραφε πράγματα που εσύ θεωρείς μαλακίες, τότε μαζί σου, να της την έλεγες. Και είναι φως φανάρι πόσο άκυρο έχεις φάει (καλά από τη συγκεκριμένη δεν το συζητώ) αλλά γενικά στη ζωή σου και δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις και βγάζεις όλα τα κόμπλεξ σου. Το "Have a life" το έχεις ακουστά; Πάλι σου βάζω δύσκολα...
Επαναλαμβάνω, αυτό δεν αφορά αποκλειστικά στο εν λόγω νήμα, θα μπορούσε να γραφτεί οπουδήποτε και αφορά σε όλους τους "επαγγελματίες" haters των σόσιαλ. Το συμπέρασμα είναι: δεν σας αρέσει αυτό που πλασάρει μία γυναίκα; Απόλυτα δεκτό, αλλά ρε παιδιά τον κήπο σας πείραξε; Στο δικό σας νήμα το πλασάρει; Το ενδεχόμενο αξιοπρεπούς αποχής το έχετε σκεφτεί; Τι λέω τώρα. Αφού στο βούρκο απευθύνομαι...
θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα εφοσον υπαρχουν οι προμοτορες θα πρεπει να υπαρχουν σαν αντισταθμισμα και οι haters.
και δοξα τω θεω στο νημα της στεφανιας υπαρχουν αρκετοι προμοτορες.
παρακολουθω το νημα της στεφανιας και ποτε δεν εχω εκφραστει αρνητικα η θετικα για την εν λογω κοπελα και ουτε προκειτε να το κανω γιατι ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη η οποια ειναι σεβαστη.
απο κει και περα πιστευω οτι στο νημα επικρατουν οι προμοτορες και ακουγονται υπερβολικες κριτικες για την κοπελα.
την εχω επισκεφτει πολλακις και θα συνεχιζω να την επισκεπτομαι γιατι καλυπτει αυτο που εγω θελω αλλα αν θελαμε μια αντικειμενικη αποψη θα ημουν μαλλον πιο κοντα στην γνωμη των haters
Εσύ φαίνεται να τραβάς ζόρι φίλε. Το κορίτσι γέλασε.Ρε κάτι νταλκαδες μερικοί.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.965
Δείξε μας έναν προμότορα αυτή τη στιγμή.αυτο με τους haters να το ξεκαθαρισουμε λιγο...
θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα εφοσον υπαρχουν οι προμοτορες θα πρεπει να υπαρχουν σαν αντισταθμισμα και οι haters.
παρακολουθω το νημα της στεφανιας και ποτε δεν εχω εκφραστει αρνητικα η θετικα για την εν λογω κοπελα και ουτε προκειτε να το κανω γιατι ο καθενας εχει την προσωπικη του αποψη η οποια ειναι σεβαστη.
απο κει και περα πιστευω οτι στο νημα επικρατουν οι προμοτορες και ακουγονται υπερβολικες κριτικες για την κοπελα.
την εχω επισκεφτει πολλακις και θα συνεχιζω να την επισκεπτομαι γιατι καλυπτει αυτο που εγω θελω αλλα αν θελαμε μια αντικειμενικη αποψη θα ημουν μαλλον πιο κοντα στην γνωμη των haters
Και γιατί κρατάς μυστική την άποψή σου ..?εφόσον με γνωρίζεις και είσαι και ευχαριστημένος όπως αναφέρεις δεν είναι λίγο οξύμωρο από τη μία να λες ότι σ καλύπτω κ από την ότι είσαι υπέρ των haters..
Τελευταία τροποποίηση:
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.965
Νομίζω από τις πιο δίκαιες , ξεκάθαρες κ σταρατες αποτυπώσεις.Χμμμμ, είσαι σίγουρη ότι όταν ρωτάει αν είσαι ΟΚ, εννοεί όσον αφορά στο μασάζ; Χαχαχαχα!
Αυτό που θέλω να σχολιάσω θα μπορούσα να το γράψω σε νήμα οποιασδήποτε κοπέλας αλλά, με αφορμή το τελευταίο σχόλιο, γράφω εδώ. Όπως και κάθε σόσιαλ που σέβεται τον εαυτό του έχει και τους επαγγελματίες haters. Αλλά εσύ ρε φίλε έχεις ανέβη επίπεδο μάλλον γραφικότητας θα έλεγα. 2-3 χρόνια τώρα δεν έχεις βαρεθεί να τα χώνεις στη γυναίκα;;; Και ρωτάω αυτό επειδή βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δε σου δίνει καν σημασία. Δηλαδή αν σου έδινε και σου απαντούσε σε κάθε @@ριά που γράφεις, τι θα έκανες, θα έγραφες 30 αναρτήσεις ημερησίως να πονέσουν τα μάτια μας; Δικαίωμα σου είναι τη Στεφανία (και την κάθε Στεφανία) να τη θεωρείς πουτάνα Γ' Εθνικής, δικαίωμα του Α είναι να τη θεωρεί "μασέζ" με ερωτικές προεκτάσεις. Δικαίωμά σου να τη θεωρείς μπάζο, δικαίωμα του Β να τη θεωρεί εμφανίσιμη. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι σαν σχέση απόδοσης - τιμής δεν αξίζει, δικαίωμα του Γ είναι να τη θεωρεί VFM. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλασάρει και ο τρόπος που το πλασάρει, το ενδεχόμενο απλά να μην ξαναμπείς στο εν λόγω νήμα και να μη σπας τα @@ όλων των υπόλοιπων το έχεις σκεφτεί καθόλου ή σου βάζω δύσκολα; Δηλαδή στο δικό σου νήμα μπαίνει και γράφει; Αν είχες δικό σου νήμα κι έμπαινε κι έγραφε πράγματα που εσύ θεωρείς μαλακίες, τότε μαζί σου, να της την έλεγες. Και είναι φως φανάρι πόσο άκυρο έχεις φάει (καλά από τη συγκεκριμένη δεν το συζητώ) αλλά γενικά στη ζωή σου και δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις και βγάζεις όλα τα κόμπλεξ σου. Το "Have a life" το έχεις ακουστά; Πάλι σου βάζω δύσκολα...
Συνημμένα
Ε τότε ρε μεγάλε τι την επισκέπτεσαι?? Μλκ θα πάθουμε πολιτισμικό σοκ εδώ μέσα...αυτο με τους haters να το ξεκαθαρισουμε λιγο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 86K