Peopoularxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Κλαίω...Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου
Κλαίω...Λογικά η προηγούμενη εμπειρία που θα είχες με γυναίκα πρέπει να ήταν η Γεωργία Βασιλειάδου
Χαμηλά οι μεν, υψηλά οι τιμές , κάτι σαν τα ενοίκια, παλιά καινούργια , ανακαινισμένα, ερείπια, 10€/τμρε τυποι,
ρε τυποι ποσο για γελια ειστε?
ποσο χαμηλα θα πεσετε ακομα?
ναι αλλά ανέβασε και κάνα βιντεάκι
Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..Το ψηλοτακουνο γιατί είναι 15 νούμερα μεγαλύτερο;;
Όπως και να χει, είναι αντιαισθητικό… καμία κακία.. Απλή διαπίστωση…Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..
Πραγματικα… Δεν ξέρω αν είναι για να ξερνάς ή για να γελάς…ρε τυποι,
ρε τυποι ποσο για γελια ειστε?
ποσο χαμηλα θα πεσετε ακομα?
Βλέποντας το προφίλ σου ό,τι έχεις γράψει τα μισά μηνύματα είναι ένα-δύο μου και σχολιάζεις όποιον είναι υπέρ μου γιατί δεν πατάς μια αγνόηση να ηρεμήσεις ρε παιδάκι μου???!Πραγματικα… Δεν ξέρω αν είναι για να ξερνάς ή για να γελάς…
Μεγάλη καλτιλα η φάση… Παπούτσια 15 νούμερα μεγαλύτερα η μια, κάλτσα και βυζαρας ο άλλος… Τον σώζει βέβαια ότι έχει τίμιο πουλί… καλά λένε «κάτω από μεγάλες πέτρες, βρίσκεις μεγάλα φίδια»…Ρε σεις τι νούμερο είναι το βυζί του τύπου;
Πιο μεγάλο από της Στεφ το κόβω
τον τυπο πως και δεν τον περιποιηθηκες στο μασαζοκρεβατο ?Δεν είναι μεγαλύτερο αλλιώς θα είχα σκοντάψει.. να το ξαναπώ γιατί από oti φαίνεται ούτε το πνεύμα το χριστουγέννων δεν μαλακώνει την κακία ορισμένων.. απλά έχω αφαιρέσει το λουράκι σε αυτό το πέδιλο για να είναι πιο εύκολο ευκολοφόρετο σαν mule..
Αγάπη αυτό είναι από το προσφατο ταξίδι μου στη θεσσαλονίκη.τον τυπο πως και δεν τον περιποιηθηκες στο μασαζοκρεβατο ?
Σαν τα δικά του, κάνουν μόνο οι μαλάκες.Μόνο οι ταξιτζήδες κάνουν τέτοια σχόλια;
Αυτό δεν έπρεπε να το θίξεις τύπε!!! Δεν είμαι εγώ αλλά... You faoulκάλτσα
Φίλε να ξέρεις δεν είσαι μόνος σου. Γαμαμε πολλοί με τις κάλτσες. Απλά εσύ φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγούΑυτό δεν έπρεπε να το θίξεις τύπε!!! Δεν είμαι εγώ αλλά... You faoul