Εχω επισκεφθει την Στεφανια αρκετες φορες και δηλωνω υποταγμενος στην γοητεια της. Νομιζω το κυριο χαρακτηριστικο της ειναι οτι αφουγκραζεται τις αναγκες του πελατη και προσπαθει με διαθεση να τις ικανοποιησει. Θα συμφωνησω πως η προσεγγιση της στο edging βοηθαει σε καλυτερο ελεγχο του οργασμου.
Για τους λατρεις των κατω ακρων, τα ποδια της ειναι απλα υπεροχα! Ομορφα, περιποιημενα και πολυ ταλαντουχα! Και φαίνεται να απολαμβάνει να ασχολούνται με τα πατουσάκια της την ώρα του foot job. Για εμένα πέρα από μαγικά χεράκια έχει και μαγικά πατουσάκια. Και δεν χορταινω να ασχολουμαι μαζι τους.
Για τους εραστες του φυσικου στηθους, τα βυζακια της ειναι ιδανικα! Αφρατα, απαλα αν και ΠΟΛΥ ευαισθητα. Δεχονται μονο απαλα χαδια και φιλια. Εχω παρατηρησει οτι οι ρώγες της ανταποκρίνονται σε ότι κάνουμε ακόμη και αν είναι ποδολαγνεια ή edging. πάντα ερεθίζονται και σκληραινουν!
Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση που κάθε φορα που την επισκέπτομαι έχει πάντα καλή ενέργεια και είναι μες στο χαμόγελο και αυτό με εμπνέει και με εμψυχώνει να αφεθω στα χερια (και στα ποδια) της.
Θα ηθελα να 'μενα στην αθηνα για να την επισκεπτομαι πιο συχνα!