Και όμως κάνεις λάθος. 3 φορε΄ς έχω πάει. Απο εκεί και πέρα, οτι θέλεις πιστεύεις!!!!!!Είμαι σίγουρος, το ίδιο σίγουρος είμαι και για τις πτητικες ικανότητες του γαιδαρου!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.345
- Πόντοι
- 3.656
Οποτε ουσιαστικα,εσενα το προβλημα σου ειναι με την καταντια του ανδρικου γενους και οχι με την συγκεκριμενη γυναικα.
Πάντα έτσι ήταν, κάποιοι καλοκουρδισμένοι αγαπούληδες από την κυρία, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής, που δεν έχουν ακουμπήσει ούτε στον ύπνο τους γυναικείο χέρι, την αναβάθμισαν κ την συντηρούν.. δες το σθένος τους..
Ξέρει κ τους διακρίνει από μακριά, τους στρατολογεί δωρεάν, συμμαχεί μαζί τους, είναι χειριστική κ πονηρή, ρίξε μια ματιά στις αναρτήσεις που γίνονται στο νήμα κ προβληματίσου με την κατάντια του ανδρικού πληθυσμού, εξυμνούν κ δοξάζουν αχάραγα μια γυναίκα που τους εκμεταλλεύεται, ενώ οι ίδιοι έχουν χάσει κάθε οπτική επαφή, καθώς η όρασή τους γίνεται ολοένα κ πιο αναξιόπιστη..
Θυμίζουν τους φτωχόμυαλους, που τρυπώνουν σε λεωφορεία εν ώρα αιχμής, μήπως κ καταφέρουν να χαϊδέψουν το κωλαράκι μιας νεαρής φοιτήτριας, ξοδεύοντας άπειρες ώρες στους δρόμους..
Τα ίδια κάνουν κ αυτοί, όλη μέρα στο νήμα της, την υπερασπίζονται, κάνοντας κάθε βράδυ ταμείο της αποτυχίας, στη ζωή τους..
Άβουλες κ ανερμάτιστες μαριονέτες, στα χέρια μιας "θεάς".
Κανονιστική ανελαστικότητα, μιας καινούριας μηχανικής.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
Πάντα έτσι ήταν, κάποιοι καλοκουρδισμένοι αγαπούληδες από την κυρία, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής, που δεν έχουν ακουμπήσει ούτε στον ύπνο τους γυναικείο χέρι, την αναβάθμισαν κ την συντηρούν.. δες το σθένος τους..
Ξέρει κ τους διακρίνει από μακριά, τους στρατολογεί δωρεάν, συμμαχεί μαζί τους, είναι χειριστική κ πονηρή, ρίξε μια ματιά στις αναρτήσεις που γίνονται στο νήμα κ προβληματίσου με την κατάντια του ανδρικού πληθυσμού, εξυμνούν κ δοξάζουν αχάραγα μια γυναίκα που τους εκμεταλλεύεται, ενώ οι ίδιοι έχουν χάσει κάθε οπτική επαφή, καθώς η όρασή τους γίνεται ολοένα κ πιο αναξιόπιστη..
Θυμίζουν τους φτωχόμυαλους, που τρυπώνουν σε λεωφορεία εν ώρα αιχμής, μήπως κ καταφέρουν να χαϊδέψουν το κωλαράκι μιας νεαρής φοιτήτριας, ξοδεύοντας άπειρες ώρες στους δρόμους..
Τα ίδια κάνουν κ αυτοί, όλη μέρα στο νήμα της, την υπερασπίζονται, κάνοντας κάθε βράδυ ταμείο της αποτυχίας, στη ζωή τους..
Έπος! Έβγαλες το ξίφος από το θηκάρι και πετσοκοβεις αγαπουληδες
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Ρε φίλε ποιητής εισαι? σχεδόν καυλωσα.....
(αχαραγα τι σημαίνει...?)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Ρήτορας, τα είπες όλα σε ανώτατο επιπεδο
Respect !!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
προσωπικα της στεφανιας της τα εχω χωσει πολλες φορες τοσο σε ιδιωτικο επιπεδο οσο και δημοσια οπως εγινε τις προαλλες με την αυξηση που εκανε στις τιμεσς .εχω να τη δω αρκετο καιρο αλλά την επισκεπτεται συχνα ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης μου και ξερω κι απο αλλους συναγωνιστες τι ακριβως κανει και τι δεν κανει. δεν με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ η συμφωνια της ή οι αντιρρησεις της .παντα οι συνεδριες ειναι καλοπληρωμενες και δεν υπηρξε ποτέ καποια ιδιαιτερη μεταχειριση .Εντάξει κατανοητό και αν κρίνουμε και από τις καρδούλες που σου έβαλε η Στεφανία της άρεσε και το σχόλιο σου. Το θέμα είναι οτι το gfe θέλει και τα γλωσσοφιλα του(πάντα αν είναι ο άλλος καθαρός) , ίσως και να γλυψεις την παρτενέρ σε όλα τα σημεία.. Δεν είπα να γυρίσεις τσόντα, απλά πράγματα.
αυτο που λεω ειναι οτι η κοπελα αυτο που λεει οτι πουλαει αυτο κανει. εαν καποιος θελει να παει ΜΟΝΟΝ για "ξεσκισμα" ή και αγαπουλιτσες στη στεφανια , εχει κανει λαθος επιλογη. τα λεφτα του δε θα τα κλαψει αλλά στην ιδια τιμη υπαρχουν εκατονταδες επιλογες , καλυτερες ή χειροτερες. το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω.οι υπηρεσιες που προσφερει στο μασαζοκομματι με ο,τι προκυψει στο τελος ειναι μεσα στις 3 καλυτερες εδω και χρονια.και με σχετικη βεβαιοτητα , διοτι δεν εχω δοκιμασει ολες τις κοπελες του αθληματος , ειναι ισως η τελευταια του ειδους. και για να μη με ρωτατε πριβε , οπως γινοταν παλαιοτερα, οι αλλες 2 ηταν η ελενα απο μπακνανα που σταματησε και η ζωη ταντρα στα νιατα της. παρομοιου επιπεδου υπηρεσιες προσφερει η τεα με την ομαδα της αλλά δεν προχωραει σε επαφη.
συμπερασμα , η στεφανια με ολα της τα καλα και τα κακα παιζει πλεον στην κατηγορια μονη της. οποιος θελει το πιστευει .οποιος δεν το πιστευει ας δοκιμασει μονος του να δει τι συμβαινει.οποιος εχει αντιρρηση με αυτα που λεω δικαιωμα του και απολυτως αποδεκτο αρκει να εχει δοκιμασει ή να εχει μια καλυτερη προταση .δεν αναζητουμε ολοι το ιδιο πραγμα.
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
ο καθενας εχει δικαιωμα να πει τη γνωμη του .στα εχω πει απειρες φορες και το ξερεις οτι δεν μπορεις να αρεσεις σε ολους. ο κριτωνας ειναι ενας ανθρωπος που εχει μια αποψη σεβαστη σε πολλους αρα δεν λεει ο,τι του κατεβει . δεν του αρεσεις παει και τελειωσε. το αποδεχεσαι και παμε παρακατω . στο κατω κατω δεν κρινεται ο κριτωνας σε αυτο το νημα αλλά εσυ και οι υπηρεσιες σου.Ναι ποιητής από τα lidl!Τόσες πολλές ασυνάρτητες κοινωνιολογικές θεωρίες.. ούτε όταν έδινα πτυχιακή στο πάντειο κάπου νισαφι!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Αγαπητέ μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο καλά μιλώ την ελληνική γλώσσα και μου αρέσει το επίπεδο ,αλλά μόνο εγώ βλέπω συνεχώς κατεβατά από ασυναρτησίες από το συγκεκριμένο? δεν τον γνωρίζω δεν κάθομαι να ξεψαχνισω το προφίλ του ώστε να καταλάβω τι παίζει..?ο καθενας εχει δικαιωμα να πει τη γνωμη του .στα εχω πει απειρες φορες και το ξερεις οτι δεν μπορεις να αρεσεις σε ολους. ο κριτωνας ειναι ενας ανθρωπος που εχει μια αποψη σεβαστη σε πολλους αρα δεν λεει ο,τι του κατεβει . δεν του αρεσεις παει και τελειωσε. το αποδεχεσαι και παμε παρακατω . στο κατω κατω δεν κρινεται ο κριτωνας σε αυτο το νημα αλλά εσυ και οι υπηρεσιες σου.
Έχει καμία σχέση όλο αυτό το σεντόνι και πριν λίγες σελίδες με ενημέρωση η κριτική για μένα και δεν το βλέπω??
Και στην τελική αν θέλει να το παιξει ρήτορας γιατί δεν ανοίγει ένα δικό του νήμα και από το πρωί ως τ βράδυ να γράφει τις θεωρίες του να ξεθυμάνει?!
Στο συγκεκριμένο νήμα πρέπει να γράφονται όλα τα άσχετα η αμπελοφιλοσοφίες?
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.628
- Πόντοι
- 456
αν δεν εχει μην του δινεις σημασια. ετσι κι αλλιως στο δικο σου νημα το 1/5 και αν ειναι οφελιμο. τα υπολοιπα ειναι ξεκατινιασματα . το σχολιο του κριτωνα ηταν επικριτικο οποτε το παιρνεις σαν αρνητικη κριτικη και προχωρας .εδω μεσα εχουμε διαβασει πολυ χειροτερα και αγενη σχολια τα οποια ειτε σε στεναχωρησαν ειτε σε τσαντισαν. MOVE ON.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 1.196
Απάντησα στο προηγούμενο σχόλιο σου ρητορικά και καλοπροαίρετα, περισσότερο πιστεύοντας ότι τρολάρεις.Εκτίθεμαι από την αγραμματοσύνη μου εννοείς?
Καλό σου βράδυ.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Έχεις κ μια αμφιβολία όμως.....χμμμΑπάντησα στο προηγούμενο σχόλιο σου ρητορικά και καλοπροαίρετα, περισσότερο πιστεύοντας ότι τρολάρεις.
Καλό σου βράδυ.
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Γιατί θυμώνεις κοπέλα μου; ο Κρίτωνας έχει μια άποψη, Δεν σε έβρισε, δεν αντέχεις την κριτική του επειδή λέει αλήθειες που δεν μπορεις να αντιμετωπίσεις; γιατί δεν τον αντιμετωπίζεις στο επίπεδο του; συνέχεια λες ότι γράφει ασυναρτησίες κ ότι μιλάς καλά τα ελληνικά. Εσύ τον προσβάλεις όταν λες ότι γράφει αμπελοφυλοσοφιες. Τα εξηγεί όλα αυτά που γράφει, Δεν είναι τυχαίος ο Κρίτωνας, έχει κοινό, επηρεάζει πολύ κόσμο. Μίλησε του στο επίπεδο του, ιδού η Ρόδος ιδού κ το πηδημαΑγαπητέ μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο καλά μιλώ την ελληνική γλώσσα και μου αρέσει το επίπεδο ,αλλά μόνο εγώ βλέπω συνεχώς κατεβατά από ασυναρτησίες από το συγκεκριμένο? δεν τον γνωρίζω δεν κάθομαι να ξεψαχνισω το προφίλ του ώστε να καταλάβω τι παίζει..?
Έχει καμία σχέση όλο αυτό το σεντόνι και πριν λίγες σελίδες με ενημέρωση η κριτική για μένα και δεν το βλέπω??
Και στην τελική αν θέλει να το παιξει ρήτορας γιατί δεν ανοίγει ένα δικό του νήμα και από το πρωί ως τ βράδυ να γράφει τις θεωρίες του να ξεθυμάνει?!
Στο συγκεκριμένο νήμα πρέπει να γράφονται όλα τα άσχετα η αμπελοφιλοσοφίες?
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Ο Κρίτων γαμάει με τις ατάκες αυτές άραγε? Έχω απορία πραγματικά
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Μοδίστρα είναι??Σου αρέσει να παίρνεις δουλειά στο σπίτι τυπε?
Στα έχυνα άνετα καύλα μου.Ναι ποιητής από τα lidl!Τόσες πολλές ασυνάρτητες κοινωνιολογικές θεωρίες.. ούτε όταν έδινα πτυχιακή στο πάντειο κάπου νισαφι!
Στεφάνια πες αλεύρι......η Ο..α σε γυρεύει.Ναι ποιητής από τα lidl!Τόσες πολλές ασυνάρτητες κοινωνιολογικές θεωρίες.. ούτε όταν έδινα πτυχιακή στο πάντειο κάπου νισαφι!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K