Συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα γράφεις, και για την Στεφανία και την ποιότητα της βασικής υπηρεσίας που προσφέρει και που αξίζει κανείς να την δοκιμάσει, αλλά και για τις άλλες δύο τις τριάδας. Από ιδία πείρα και για τις 3 τους.προσωπικα της στεφανιας της τα εχω χωσει πολλες φορες τοσο σε ιδιωτικο επιπεδο οσο και δημοσια οπως εγινε τις προαλλες με την αυξηση που εκανε στις τιμεσς .εχω να τη δω αρκετο καιρο αλλά την επισκεπτεται συχνα ατομο της απολυτου εμπιστοσυνης μου και ξερω κι απο αλλους συναγωνιστες τι ακριβως κανει και τι δεν κανει. δεν με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ η συμφωνια της ή οι αντιρρησεις της .παντα οι συνεδριες ειναι καλοπληρωμενες και δεν υπηρξε ποτέ καποια ιδιαιτερη μεταχειριση .
αυτο που λεω ειναι οτι η κοπελα αυτο που λεει οτι πουλαει αυτο κανει. εαν καποιος θελει να παει ΜΟΝΟΝ για "ξεσκισμα" ή και αγαπουλιτσες στη στεφανια , εχει κανει λαθος επιλογη. τα λεφτα του δε θα τα κλαψει αλλά στην ιδια τιμη υπαρχουν εκατονταδες επιλογες , καλυτερες ή χειροτερες. το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω.οι υπηρεσιες που προσφερει στο μασαζοκομματι με ο,τι προκυψει στο τελος ειναι μεσα στις 3 καλυτερες εδω και χρονια.και με σχετικη βεβαιοτητα , διοτι δεν εχω δοκιμασει ολες τις κοπελες του αθληματος , ειναι ισως η τελευταια του ειδους. και για να μη με ρωτατε πριβε , οπως γινοταν παλαιοτερα, οι αλλες 2 ηταν η ελενα απο μπακνανα που σταματησε και η ζωη ταντρα στα νιατα της. παρομοιου επιπεδου υπηρεσιες προσφερει η τεα με την ομαδα της αλλά δεν προχωραει σε επαφη.
συμπερασμα , η στεφανια με ολα της τα καλα και τα κακα παιζει πλεον στην κατηγορια μονη της. οποιος θελει το πιστευει .οποιος δεν το πιστευει ας δοκιμασει μονος του να δει τι συμβαινει.οποιος εχει αντιρρηση με αυτα που λεω δικαιωμα του και απολυτως αποδεκτο αρκει να εχει δοκιμασει ή να εχει μια καλυτερη προταση .δεν αναζητουμε ολοι το ιδιο πραγμα.
Τελευταία τροποποίηση: