Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Θέλω και εγώΜέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Θέλω και εγώΜέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
....βρε Πανο, να παρεις εσκορτακι αμα θελεις συνεχεια sex! Η κοπελα εδω πρσφερει αν αλλο προγραμμα με το μασαζ ως κυριο θεμα, το happy ending ως κορυφωση και εαν κ εφοσον προκυψει υπαρχει και το sex ως κλεισιμο της συνεδριας και οχι ως αυτοσκοπος (αν καταλαβα καλα, δν την εχω συναντησει την κοπελα, ακομα)!Θα θελω συνέχεια να σου κάνω σεξ.
και blowjob + sex !!!Περιμένουμε το only fans σου...me πολύ hand job
Αυτο της είπα.. με ρωτησε γιατι δεν παω....βρε Πανο, να παρεις εσκορτακι αμα θελεις συνεχεια sex! Η κοπελα εδω πρσφερει αν αλλο προγραμμα με το μασαζ ως κυριο θεμα, το happy ending ως κορυφωση και εαν κ εφοσον προκυψει υπαρχει και το sex ως κλεισιμο της συνεδριας και οχι ως αυτοσκοπος (αν καταλαβα καλα, δν την εχω συναντησει την κοπελα)!
αδερφέ κουρευτική για γκαζόν χρειάζεσαιΜέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Πίστεψέ με επειδή δεν έχεις δοκιμάσει αυτή την εμπειρία όπως μου είπες ...θα αναθεωρήσεις μόλις σε πιάσω στα χεράκια μου χαχα.. καλό και το ερωτικό ολοκληρωμένο κομμάτι(και εγώ το απολαμβάνω και με ενεργοποιεί πάρα πολύ όταν προκύπτει..) άλλα σαν τα θαυματουργά χεράκια μου δεν έχει!Αυτο της είπα.. με ρωτησε γιατι δεν παω
Στοματακι παίζει ;Πίστεψέ με επειδή δεν έχεις δοκιμάσει αυτή την εμπειρία όπως μου είπες ...θα αναθεωρήσεις μόλις σε πιάσω στα χεράκια μου χαχα.. καλό και το ερωτικό ολοκληρωμένο κομμάτι(και εγώ το απολαμβάνω και με ενεργοποιεί πάρα πολύ όταν προκύπτει..) άλλα σαν τα θαυματουργά χεράκια μου δεν έχει!
Πίστεψέ με επειδή δεν έχεις δοκιμάσει αυτή την εμπειρία όπως μου είπες ...θα αναθεωρήσεις μόλις σε πιάσω στα χεράκια μου χαχα.. καλό και το ερωτικό ολοκληρωμένο κομμάτι(και εγώ το απολαμβάνω και με ενεργοποιεί πάρα πολύ όταν προκύπτει..) άλλα σαν τα θαυματουργά χεράκια μου δεν έχει!
Πότε θα "πέσεις" και στα δικά μου χέρια;Πίστεψέ με επειδή δεν έχεις δοκιμάσει αυτή την εμπειρία όπως μου είπες ...θα αναθεωρήσεις μόλις σε πιάσω στα χεράκια μου χαχα.. καλό και το ερωτικό ολοκληρωμένο κομμάτι(και εγώ το απολαμβάνω και με ενεργοποιεί πάρα πολύ όταν προκύπτει..) άλλα σαν τα θαυματουργά χεράκια μου δεν έχει!
Όταν ανέβω!Πότε θα "πέσεις" και στα δικά μου χέρια;
Συμφωνώ με τον κύριοΜας έχεις κάνει τις μπάλες μπλε με αυτά τα βίντεο.Επισπευσε τη Θεσσαλονίκη σε παρακαλώ.
Πότε με το καλό θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;Όταν ανέβω!
Fansly/mym εναλλακτικά;Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί χρειάζεται διαβατήριο δεν τους κάνει η απλή ταυτότητα και δεν μπορώ τώρα να πάω να βγάλω ειδικά για αυτό..
Νοέμβριο!Πότε με το καλό θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;
Μασ έστειλες πρωινιάτικα γλυκιά μου Στεφάνια .Ανυπομονώ να με περιποιηθούν τα χεράκια σου.(αν βέβαια είμαι τυχερός να σε βρω διαθέσιμη χα χα χα!!!!0Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
καλά του είπες ..και στο σχολείο δεν ήταν καλός μαθητής! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα όποια αρνητικά σχόλια.Πριν πετάξεις την κακια σου ως συνήθως,θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτό απευθύνονται κυρίως σε άτομα του εξωτερικού ..
Οπότε πέρα από κακός τουλάχιστον μεινε ενημερωμένος..
Ας ελπίσουμε τα βιντεάκια να είναι κομμένα και ο τύπος να μην έχυσε μέσα σε ενάμιση λεπτό….Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Προφανώς και είναι αποσπάσματα.. σιγά μην έβαζα όλη την διάρκεια ..δεν έκανα γυρισμα στην tv .Ας ελπίσουμε τα βιντεάκια να είναι κομμένα και ο τύπος να μην έχυσε μέσα σε ενάμιση λεπτό….
Επιτρέπεται να κρεμάσω το πουκάμισο ή την πετσέτα στη ρώγα;;;Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
δεν απλωνεις τις καλτσες για να στεγνωσουν πιο γρηγοραΕπιτρέπεται να κρεμάσω το πουκάμισο ή την πετσέτα στη ρώγα;;;