gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.450
- Πόντοι
- 3.506
Θα σε κάνω δική μου.
Θα σε κάνω δική μου.
Χτες παρα λίγο να γαμήσω με τις κάλτσες.
Ρε Φίλε.. με εξιτάρει αυτή η γυναίκα."Έχασες"! Προηγήθηκε άλλος (first dates)...
EE τηλεφώνησε της και κανόνησεΡε Φίλε.. με εξιτάρει αυτή η γυναίκα.
Με ελκύει..
Θέλω Σεξ.. Οχι μασαζ.
Θελω να μου πετάξει τα μάτια εξω..
Απο τότε που την ειδα στη τηλεοραση την θέλω μόνο για σεξ.
Κανει μασαζ..EE τηλεφώνησε της και κανόνησε
Είσαι πραγματικά καλλιτέχνις!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τις υπηρεσίες σου.. Έχεις και τέλειο κορμάκι και βυζάκια για πολύ ρουφηγμα...Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Επικοινώνησε μαζί της και θα τα βρείτε..... Λίγο μασαζάκι δεν κάνει κακό!!!Κανει μασαζ..
Εγω που θα την δω θα μου σηκωθει
Μητσο..Επικοινώνησε μαζί της και θα τα βρείτε..... Λίγο μασαζάκι δεν κάνει κακό!!!
Μα γτ είσαι τόσο αποκομμένος!Μητσο..
Μονο Σ Ε Ξ ΘΕΛΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Δεν θα προλάβω μάνα μου.Μα γτ είσαι τόσο αποκομμένος!
Ένα καλό σεξ θέλει πρώτα φροντίδα πριν φτάσουμε στην γλυκά..
Κ ο.καλυτερος τρόπος είναι να σε φροντίσουν τα χεράκια μου πριν!
Δεν γνωρίζω όμορφέ μου αυτό είναι περίεργο.Στεφανια μου γλυκιά! Ερώτηση.. γιατί δεν με αφήνει να δω τα βίντεο που έχεις ανεβάσει στο προφίλ σου?
Το σχόλιο ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Από κει και πέρα, αν δεν έχεις συναντηθεί ποτέ με τη Στεφανία, σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Μην υποτιμάς τις ικανότητες της στο μασάζ, σε διαβεβαιω θα σε κάνει "τούρμπο"! Στο σεξ, είναι εξίσου δυνατή και πολύ συμμετοχική! Αν σου αρέσουν γυναίκες με "πιασίματα", η Στεφανία είναι ιδανική επιλογή!Ρε Φίλε.. με εξιτάρει αυτή η γυναίκα.
Με ελκύει..
Θέλω Σεξ.. Οχι μασαζ.
Θελω να μου πετάξει τα μάτια εξω..
Απο τότε που την ειδα στη τηλεοραση την θέλω μόνο για σεξ.
Εγω δεν είδα πιασίματαΤο σχόλιο ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Από κει και πέρα, αν δεν έχεις συναντηθεί ποτέ με τη Στεφανία, σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Μην υποτιμάς τις ικανότητες της στο μασάζ, σε διαβεβαιω θα σε κάνει "τούρμπο"! Στο σεξ, είναι εξίσου δυνατή και πολύ συμμετοχική! Αν σου αρέσουν γυναίκες με "πιασίματα", η Στεφανία είναι ιδανική επιλογή!
Παιδί μου πάρε ένα τηλέφωνο ν συνεννοηθούμε εφόσον δεν έχεις καταλάβει τίποτα!τελικα υπαρχει σεξ η θα μεινει με το πουλι μας στο χερι??????
Εσύ θέλεις να μασάζ να ηρεμήσεις! με αυτά που λες έχω τρομάξει να ξέρεις.Εγω θελω την Στεφανία μου για αχαλίνωτο σεξ
Όντως δεν έχω καταλάβει!!!... Η Αλήθεια είναι ότι ένα καλό μασάζ είναι ταμάμ για την περίπτωση μου... Αλλά και το σεξ είναι ακόμ καλύτερο!!!Παιδί μου πάρε ένα τηλέφωνο ν συνεννοηθούμε εφόσον δεν έχεις καταλάβει τίποτα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ θέλεις να μασάζ να ηρεμήσεις! με αυτά που λες έχω τρομάξει να ξέρεις.
κανει ...απλος στην γνωστη ερωτηση που κανεις θα παρεις αρνητικη απατησηΌντως δεν έχω καταλάβει!!!... Η Αλήθεια είναι ότι ένα καλό μασάζ είναι ταμάμ για την περίπτωση μου... Αλλά και το σεξ είναι ακόμ καλύτερο!!!