Michaelhot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Ζει η στεφάνια; Είναι αθηνα ξέρει καποιος;
Εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να έρθεις να κάνουμε μία συνάντηση.Καλά.
Δεν θα σε ενοχλήσω αλλο.
Αφου σε τρομάζω..
Πάντως είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν με γνωρίζεις και δεν θα ήθελα να νομίζεις οτι είμαι κανένας ανώμαλος.
Επομένως σέβομαι αυτό που νιώθεις και θα σε αφήσω στην ηρεμία σου.
Μπορείς να καλέσεις για ραντεβού όχι να μηνύματα από εδώ.Ζει η στεφάνια; Είναι αθηνα ξέρει καποιος;
Χαίρομαι!Μασάζ προστάτη από ότι θυμάμαι δεν κάνει,έχει κάνει ωραίο σώμα,και αυτό που κάνει στο πέος με τα χέρια της δεν μου έχει ξανά τύχη ούτε στην Ταϊλάνδη.
Από τις φωτό, φυσικά και δεν τα βλέπεις. Από κοντά, "πιάνοντας" και χουφτωνοντας το κωλο, θα τα καταλάβεις...Εγω δεν είδα πιασίματα
@dimigoall ...Μασάζ προστάτη από ότι θυμάμαι δεν κάνει,έχει κάνει ωραίο σώμα,και αυτό που κάνει στο πέος με τα χέρια της δεν μου έχει ξανά τύχη ούτε στην Ταϊλάνδη.
Ναι το ξέρω έχουμεΧαίρομαι!
Απλά θεωρώ ότι έχω πολύ κοντινή νοότροπία και σκεπτικό με τον χαρακτήρα που έχουν στην Ταϊλάνδη..
Τους αρέσει να φροντίζουν τον άντρα έτσι και εγώ είμαι απλόχερα δοτικό πλάσμα.
?
Τιποτα αγορι μου..Ναι το ξέρω έχουμε
?
Καταρχήν δεν είμαι αγόρι σου και μάλλον με έχεις μπερδέψει με αλλονΤιποτα αγορι μου..
Σε καμαρώνω..
Συνέχισε
Και δεν χρειάζεται να σπαμαρουμε την σελίδα της κοπέλας.Καταρχήν δεν είμαι αγόρι σου και μάλλον με έχεις μπερδέψει με αλλον
Ηρεμησε.. καλοπροαιρετα το ειπαΚαταρχήν δεν είμαι αγόρι σου και μάλλον με έχεις μπερδέψει με αλλον
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχωΔεν γνωρίζω όμορφέ μου αυτό είναι περίεργο.
Όταν επιστρέψω θα φτιάξω καινούργια!Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω
Για φέτος οχιιι δεν μου βγαίνει χρονικααααΜήπως έχεις προγραμματισμένα tour dates για Κύπρο;
Θα επανέλθω 2 ΟκτωβρίουΜωράκι είσαι Αθήνα;