biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.668
Καλησπέρα όχι ξανα για φέτος .Καλησπέρα,έχεις προγραμματίσει να κατέβεις Κρήτη;
Καλησπέρα όχι ξανα για φέτος .Καλησπέρα,έχεις προγραμματίσει να κατέβεις Κρήτη;
Μέσα Νοεμβρίου περίπου!Θεσσαλονίκη πότε?
Καλώς μας ήρθεςΚαλημέρα επιστρεψααα!!
Καλώς ήλθες αγαπητή!!Καλημέρα επιστρεψααα!!
Καλώς ήρθες κουκλάρα..Καλημέρα επιστρεψααα!!
Καλή Κυριακή!
Το επόμενο ταξίδι , 1ο χειμερινό,18 νοεμβρίου,στους βόρειους φίλους μου, Θεσσαλονίκη !
Μέχρι τότε αθήνα στο ιερατείο
Επίσης! Γνωρίζεις μήπως από τώρα περιοχή που θα είσαι περίπου;Καλή Κυριακή!
Το επόμενο ταξίδι , 1ο χειμερινό,18 νοεμβρίου,στους βόρειους φίλους μου, Θεσσαλονίκη !
Μέχρι τότε αθήνα στο ιερατείο!
Άριστο μασάζ καταρχάς πανω από όλα σε όλες τις επιλογές.Τιμοκατάλογος για την ιέρεια ξέρουμε
Άριστο μασάζ καταρχάς πανω από όλα σε όλες τις επιλογές.
Το βασικό για μία ώρα περιλαμβάνει την τεχνική enging, η οποία σημαίνει πιο αργή και διακεκομμένη εκτόνωση με το χέρι. Στοιχίζει 60.
Αν προχωρήσουμε στο πλήρες (στοματικό, επαφή) διαμορφώνεται 100 για μία ώρα μία φορά
140 για μιάμιση ώρα με δυνατότητα άνεσης χρόνου η 2 φορές ολοκληρωμένη περιποίηση
160 για δύο ώρες.
Εννοείται στην καλύτερη !νέα παραλία να έχω και seaview!Επίσης! Γνωρίζεις μήπως από τώρα περιοχή που θα είσαι περίπου;
πήγε στο first dates το κορίτσι κουβαλάει παράσημα εμφάνισης στην tv τώραΑπό τα 40 πήγαμε στα 60
Από τα 70 στα 100
Και από τα 100 στα 140
Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια και άλλαξαν οι τιμές προς τα πάνω ?
και 160 οι 2 ωρες . απο 140 . εισαι κοντα στο να χασεις ενα μεγααααλο πλεονεκτημα που ειχες .το vfm . και μη μου πεις οτι και παλι εισαι η φθηνοτερη με τις καλυτερες υπηρεσιες διοτι και πριν την ανατιμηση ησουν . και μη μου πεις οτι δεν τραβας κανενα απο το αυτι να ερθει σε σενα γιατι και πριν δεν τραβαγες .και μη μου πεις οτι εχεις δικο σου χωρο γιατι και πριν ειχες .
ο μονος , φαινομενικα , λογος της αυξησης ειναι οτι αρχιζεις να μειωνεις τα ραντεβου . εκτος αν εχεις καποιον άλλο να μας πεις . επιφυλασσομασθε κι αναμενουμε . με ειλικρινη συμπαθεια (και το ξερεις).
λογική η αντίδραση κ λυπάμαι ..αλλά.. οφείλω να είμαι πάντα δίκαια. Όταν ο μέσος όρος χρεώσεων που επικρατεί είναι αυτός.. εγώ γιατί να μην είμαι σε παρόμοια κλίμακα? Κρατώντας όμως την ποιότητα υψηλή στις παροχές μου.