gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.257
- Πόντοι
- 2.256
Γιατί να στεγνώσουν;;;; Ποιος τις έβρεξε;;; Είχε νερά στο πάτωμα;;; Όχι ρε γαμώτ....δεν απλωνεις τις καλτσες για να στεγνωσουν πιο γρηγορα
Γιατί να στεγνώσουν;;;; Ποιος τις έβρεξε;;; Είχε νερά στο πάτωμα;;; Όχι ρε γαμώτ....δεν απλωνεις τις καλτσες για να στεγνωσουν πιο γρηγορα
Καλημέρα ελάχιστες μέρες! Είμαι προς το παρόν όλη αυτή την εβδομάδα.Στεφάνια καλημέρα, θα είσαι Αθήνα για τον Σεπτέμβριο;
Ακόμη κ με τα χεράκια μ,Βλέπεις πόσο απολαμβάνω και εγώ τα κατορθώματα μου κ με "φτιάχνει η όλη ενασχόληση"..Επιτρέπεται να κρεμάσω το πουκάμισο ή την πετσέτα στη ρώγα;;;
Οι ρωγες σου βγάζουν μάτια και η τέχνη σου βάζει τα γυαλιά.Ακόμη κ με τα χεράκια μ,Βλέπεις πόσο απολαμβάνω και εγώ τα κατορθώματα μου κ με "φτιάχνει η όλη ενασχόληση"..
Μάτι βγάζουν αυτές οι ρώγες -κεραιες χαχα
Τέλειος ο πυραυλος! Κυριολεκτικά και μεταφορικά!Στεφανια μου σ'ευχαριστω πολύ για την όμορφη ώρα..
Γλυκιά όμορφη και πάρα πολύ καλό μασαζ και ένα τέλος για χαλάρωση..☘
Παγωτάκι??
Έχω γευτεί και τα δύο. Και τα θαυματουργά χεράκια σου, αλλά και το ολοκληρωμένο ερωτικό κομμάτι και ήσουν υπέροχη και στα δύο!!!Πίστεψέ με επειδή δεν έχεις δοκιμάσει αυτή την εμπειρία όπως μου είπες ...θα αναθεωρήσεις μόλις σε πιάσω στα χεράκια μου χαχα.. καλό και το ερωτικό ολοκληρωμένο κομμάτι(και εγώ το απολαμβάνω και με ενεργοποιεί πάρα πολύ όταν προκύπτει..) άλλα σαν τα θαυματουργά χεράκια μου δεν έχει!
Καλημέρα!Καλησπέρα Στεφανία
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας;
Δεν φαίνεται στα αρχικά μηνύματα
Rey ban είναι τα καλύτερα με διαφοράΚαλησπέρα Στεφανία
Έλεος και εσύ κρύβεις το τηλέφωνο......κακός το βάζεις μόνο κάτω από τα μυνήματα σου βάλτο και δημοσίευση και στις εφημερίδες και του σ/κΚαλημέρα!
6986201370
Κακός ο λύκος;Έλεος και εσύ κρύβεις το τηλέφωνο......κακός το βάζεις μόνο κάτω από τα μυνήματα σου βάλτο και δημοσίευση και στις εφημερίδες και του σ/κ
Έιναι με μικρά γραμματάκια οι αριθμοί!μη μας μαλώνεις αγάπη μου!Έλεος και εσύ κρύβεις το τηλέφωνο......κακός το βάζεις μόνο κάτω από τα μυνήματα σου βάλτο και δημοσίευση και στις εφημερίδες και του σ/κ
Θα σε κάνω δική μου.Καλημέρα ελάχιστες μέρες! Είμαι προς το παρόν όλη αυτή την εβδομάδα.
Μετα,24 με 26 σίγουρα και σκέφτομαι μήπως ξαναλειψω από 27.
Θα ανακοινώσω όταν αποφασίσω σίγουρα.
Σε κάθε περίπτωση όμως σχεδόν όλο τον Οκτώβριο θα είμαι αθήνα.
Ποτέ δεν μαλώνω πάντα προδερμΈιναι με μικρά γραμματάκια οι αριθμοί!μη μας μαλώνεις αγάπη μου!
Θα σε κάνω δική μου.
300 ρε τυπε
Με τρομάζουν τα μεγάλα λόγια..Θα σε κάνω δική μου.
Καλησπέρα Στεφανία
"Έχασες"! Προηγήθηκε άλλος (first dates)...Θα σε κάνω δική μου.
Μέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..
Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ένα πολύ καλό reunionΜέχρι πού και πού θα ανεβάζω υλικό με ενδιαφέρον θέαμα..