Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (15 μέλη και 52 επισκέπτες)

john307

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2022
Like
1.433
Πόντοι
201
Ααα..ρε στεφανια με τα τρομερα θαυματουργα σου χερακια...

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Στεφανια εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια που εχω γνωρισει σε ξερω απο 20 χρονων ,πανω απο 12 χρονια.Ζω για να σε δω καποια στιγμη να σταματησεις αυτο που κανεις και να φτιαξεις την ζωουλα σου με εναν καλο συντροφο γιατι τα χρονια περνανε.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Πες το όπως θέλεις..
Αν δεν επελθεί η χαλάρωση με το μασάζ πρώτα δεν προκύπτει το επιδόρπιο kinder bueno!
Και εννοείται και αυτό μου αρέσει πολύ να το προκαλώ!εγώ το αποκαλώ παιχνιδιάρικο ξεζουμισμα.. όπως θα έκανα κ με το αγόρι μου!

Πες το όπως θέλεις..
Αν δεν επελθεί η χαλάρωση με το μασάζ πρώτα δεν προκύπτει το επιδόρπιο kinder bueno!
Και εννοείται και αυτό μου αρέσει πολύ να το προκαλώ!εγώ το αποκαλώ παιχνιδιάρικο ξεζουμισμα.. όπως θα έκανα κ με το αγόρι μου!
αγαπημένη στεφάνια έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απίστευτη σε αυτό που κάνεις αλλά θα μπορούσαμε για μένα να κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τελαιυταια λειτουργώ διαφορετικά και δεν πρέπει να χαλαρώσω πριν δυστυχώς να κάνουμε μια αλλαγή να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι και μετά από αυτό να κάνουμε το massage?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.714
αγαπημένη στεφάνια έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απίστευτη σε αυτό που κάνεις αλλά θα μπορούσαμε για μένα να κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τελαιυταια λειτουργώ διαφορετικά και δεν πρέπει να χαλαρώσω πριν δυστυχώς να κάνουμε μια αλλαγή να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι και μετά από αυτό να κάνουμε το massage?
Καλημέρα όμορφε!ναι κανένα πρόβλημα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.714
Στεφανια εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια που εχω γνωρισει σε ξερω απο 20 χρονων ,πανω απο 12 χρονια.Ζω για να σε δω καποια στιγμη να σταματησεις αυτο που κανεις και να φτιαξεις την ζωουλα σου με εναν καλο συντροφο γιατι τα χρονια περνανε.
Καλημέρα αρχικά εκτιμώ την εισαγωγή σου χαίρομαι που με εκτιμάς.
Θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση γιατί είναι λίγο υπερβολική η διατύπωση σου ..αποκλείεται να με ξέρεις από 20 χρόνων γιατί δεν είχα καμία εμπλοκή με το μασάζ.
Σπουδαζά ακομη στο πάντειο το πρώτο μου πτυχίο.
Δεν είναι το όνειρο της ζωής μου να κάνω παιδιά.. σου αλλάζει όλη τη ζωή και είναι τεράστια δέσμευση και δεν ξέρω αν αξίζει.
Δεν το αποκλείω κιόλας ..όσον αφορά το σύντροφο δεν θα ήθελα να παραθέσω τα προσωπικά μου πόσο μάλλον εδώ.
Απλά θα πω όλα στην ώρα τους.. Πρόσφατα εφτασα αρκετά κοντά στο αλλάξω όλο αυτό το κεφάλαιο ..αλλά αυτά είναι λίγο τυχερα όπως ξέρεις. ο έρωτας δεν είναι ικανότητα μπορείς να είσαι ικανός και αξιόλογος σε όλα τα κομμάτια της ζωή σου αλλά ο έρωτας είναι πραγματικό τζόκερ.
Έχω επίγνωση μην ανησυχείς και σίγουρα 32 χρονών νεότατη δεν με αγχώνει ο χρόνος.

Kalogerosmonaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλημέρα Στεφάνια , έχω αρκετό καιρό να σε δω και μπορώ να πω πως έχω χάσει… καθώς έχεις αλλάξει προς το καλύτερο , πριν ποσά χρόνια ήσουν στο Ψυχικό εκεί στην shell? Εκεί σε είδα πρώτη φορά και πέρασα όμορφα !!!
Θα τα πούμε σύντομα !

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.184
Πόντοι
3.786
Αφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!
Πρωταγωνιστή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου!
Μαστόρισα η Στεφανία στο edging.Το επιβεβαιώνω και εγώ από την εμπειρία μου με έντονο οργασμό στο τέλος.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.907
Πόντοι
11.146
Καλημέρα όμορφε!ναι κανένα πρόβλημα!
...καλο μου ακουγεται αυτο!!!! :cool2::cool2::cool2:

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
136
Πόντοι
1
Είσαι τρομερή κορμάρα!!! Με στρινγκ θα φαντάζεις άρρωστο και με καρέ ειδικαααααα

Kalogerosmonaxos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
3 με 4 φορές έχω συναντήσει την Στεφάνια , οι 2 πρώτες ήταν στον παλιό της χώρο , μπορώ να πω πως είχα περάσει υπεροχα αλλά κυρίως στο κομμάτι του μασάζ το οποίο και κατέχει απόλυτα , έχω σίγουρα 2 χρόνια να την δω και θα το κάνω άμεσα μιας και μετακόμισα λίγα βήματα από τον χώρο της !

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.635
Πόντοι
1.436
Θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση γιατί είναι λίγο υπερβολική η διατύπωση σου ..αποκλείεται να με ξέρεις από 20 χρόνων γιατί δεν είχα καμία εμπλοκή με το μασάζ.
Δεν είναι το όνειρο της ζωής μου να κάνω παιδιά.. σου αλλάζει όλη τη ζωή και είναι τεράστια δέσμευση και δεν ξέρω αν αξίζει.
Δεν το αποκλείω κιόλας ..όσον αφορά το σύντροφο δεν θα ήθελα να παραθέσω τα προσωπικά μου πόσο μάλλον εδώ.
Απλά θα πω όλα στην ώρα τους.. Πρόσφατα εφτασα αρκετά κοντά στο αλλάξω όλο αυτό το κεφάλαιο ..αλλά αυτά είναι λίγο τυχερα όπως ξέρεις. ο έρωτας δεν είναι ικανότητα μπορείς να είσαι ικανός και αξιόλογος σε όλα τα κομμάτια της ζωή σου αλλά ο έρωτας είναι πραγματικό τζόκερ.
Έχω επίγνωση μην ανησυχείς και σίγουρα 32 χρονών νεότατη δεν με αγχώνει ο χρόνος.
Δεν ήμουν έτοιμος για δέσμευση. Είμαι μικρός ακόμα. Συγνώμη αν στο χάλασα στεφάνια.
Χαχαχα. Πλάκα κάνω εννοείται σύντροφοι.

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.996
Πόντοι
456
Ότι μοιράζεσαι μαζί μας την αλήθεια σου είναι πραγματικά ξεχωριστό. Αυτή η αμεσότητα μαζί με την τέχνη σου είναι που σε διαφοροποιεί από κάθε άλλη αντίστοιχη παρεχόμενη υπηρεσία.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Η περιοχή είναι μαρούσι σύνορα φιλοθέης πολύ κοντά στο οακα.
καθότι είμαι σε ιδιωτικό χώρο και δεν είμαι κατάστημα, διεύθυνση δεν θα βρεις πουθενά να αναγράφεται, εάν δεν κανονίσουμε ραντεβού.
Ευχαριστώ.Με πρώτη ευκαιρία όταν ανέβω Αθήνα θα ειδοποιήσω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.443
Πόντοι
41.813
Στεφανία έχεις σκεφτεί να ανοίξεις onlyfans? Μάλλον θα χες τεράστιο fan base
το μονο σιγουρο ειναι αυτο.
απο μαλακες που πληρωνουν για να αγορασουν ''τιποτα'' ειμαστε γεματοι.
εδω να δεις τι γινεται απο κατι τετοιους :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom