georgedrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Καλημέρες καλημέρες!
τι κουκλί είσαι εσύΚαλημέρες καλημέρες!
Καλημέρες καλημέρες!
τι κουκλί είσαι εσύΚαλημέρες καλημέρες!
Η βαλίτσα είναι πάντα σε ετοιμότητα στην πρώτη θέση! Με μία βαλίτσα στο χέρι που λέμε χαχαΩχ.... Εχει τη βαλιτσα ετοιμη εκει πίσω
Πες το όπως θέλεις..
Αν δεν επελθεί η χαλάρωση με το μασάζ πρώτα δεν προκύπτει το επιδόρπιο kinder bueno!
Και εννοείται και αυτό μου αρέσει πολύ να το προκαλώ!εγώ το αποκαλώ παιχνιδιάρικο ξεζουμισμα.. όπως θα έκανα κ με το αγόρι μου!
αγαπημένη στεφάνια έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απίστευτη σε αυτό που κάνεις αλλά θα μπορούσαμε για μένα να κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τελαιυταια λειτουργώ διαφορετικά και δεν πρέπει να χαλαρώσω πριν δυστυχώς να κάνουμε μια αλλαγή να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι και μετά από αυτό να κάνουμε το massage?Πες το όπως θέλεις..
Αν δεν επελθεί η χαλάρωση με το μασάζ πρώτα δεν προκύπτει το επιδόρπιο kinder bueno!
Και εννοείται και αυτό μου αρέσει πολύ να το προκαλώ!εγώ το αποκαλώ παιχνιδιάρικο ξεζουμισμα.. όπως θα έκανα κ με το αγόρι μου!
Καλημέρα όμορφε!ναι κανένα πρόβλημα!αγαπημένη στεφάνια έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απίστευτη σε αυτό που κάνεις αλλά θα μπορούσαμε για μένα να κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τελαιυταια λειτουργώ διαφορετικά και δεν πρέπει να χαλαρώσω πριν δυστυχώς να κάνουμε μια αλλαγή να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι και μετά από αυτό να κάνουμε το massage?
Καλημέρα αρχικά εκτιμώ την εισαγωγή σου χαίρομαι που με εκτιμάς.Στεφανια εισαι απο τα καλυτερα κοριτσια που εχω γνωρισει σε ξερω απο 20 χρονων ,πανω απο 12 χρονια.Ζω για να σε δω καποια στιγμη να σταματησεις αυτο που κανεις και να φτιαξεις την ζωουλα σου με εναν καλο συντροφο γιατι τα χρονια περνανε.
Μαστόρισα η Στεφανία στο edging.Το επιβεβαιώνω και εγώ από την εμπειρία μου με έντονο οργασμό στο τέλος.Αφού το ζητήσατε ας τολμήσω να ανεβάσω κάτι πιο πικάντικο! Τα μαγικά χεράκια μου εν ωρα δράσης στο ending!
Πρωταγωνιστή μου σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα σου!
αγαπημένη στεφάνια έχεις απόλυτο δίκιο και είσαι απίστευτη σε αυτό που κάνεις αλλά θα μπορούσαμε για μένα να κάνουμε μια εξαίρεση επειδή τελαιυταια λειτουργώ διαφορετικά και δεν πρέπει να χαλαρώσω πριν δυστυχώς να κάνουμε μια αλλαγή να ξεκινήσουμε από το παιχνίδι και μετά από αυτό να κάνουμε το massage?
...καλο μου ακουγεται αυτο!!!!Καλημέρα όμορφε!ναι κανένα πρόβλημα!
Δεν ήμουν έτοιμος για δέσμευση. Είμαι μικρός ακόμα. Συγνώμη αν στο χάλασα στεφάνια.Καλημέρα αρχικά εκτιμώ την εισαγωγή σου χαίρομαι που με εκτιμάς.
Θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση γιατί είναι λίγο υπερβολική η διατύπωση σου ..αποκλείεται να με ξέρεις από 20 χρόνων γιατί δεν είχα καμία εμπλοκή με το μασάζ.
Σπουδαζά ακομη στο πάντειο το πρώτο μου πτυχίο.
Δεν είναι το όνειρο της ζωής μου να κάνω παιδιά.. σου αλλάζει όλη τη ζωή και είναι τεράστια δέσμευση και δεν ξέρω αν αξίζει.
Δεν το αποκλείω κιόλας ..όσον αφορά το σύντροφο δεν θα ήθελα να παραθέσω τα προσωπικά μου πόσο μάλλον εδώ.
Απλά θα πω όλα στην ώρα τους.. Πρόσφατα εφτασα αρκετά κοντά στο αλλάξω όλο αυτό το κεφάλαιο ..αλλά αυτά είναι λίγο τυχερα όπως ξέρεις. ο έρωτας δεν είναι ικανότητα μπορείς να είσαι ικανός και αξιόλογος σε όλα τα κομμάτια της ζωή σου αλλά ο έρωτας είναι πραγματικό τζόκερ.
Έχω επίγνωση μην ανησυχείς και σίγουρα 32 χρονών νεότατη δεν με αγχώνει ο χρόνος.
Ότι μοιράζεσαι μαζί μας την αλήθεια σου είναι πραγματικά ξεχωριστό. Αυτή η αμεσότητα μαζί με την τέχνη σου είναι που σε διαφοροποιεί από κάθε άλλη αντίστοιχη παρεχόμενη υπηρεσία.Καλημέρα αρχικά εκτιμώ την εισαγωγή σου χαίρομαι που με εκτιμάς.
Θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση γιατί είναι λίγο υπερβολική η διατύπωση σου ..αποκλείεται να με ξέρεις από 20 χρόνων γιατί δεν είχα καμία εμπλοκή με το μασάζ.
Σπουδαζά ακομη στο πάντειο το πρώτο μου πτυχίο.
Δεν είναι το όνειρο της ζωής μου να κάνω παιδιά.. σου αλλάζει όλη τη ζωή και είναι τεράστια δέσμευση και δεν ξέρω αν αξίζει.
Δεν το αποκλείω κιόλας ..όσον αφορά το σύντροφο δεν θα ήθελα να παραθέσω τα προσωπικά μου πόσο μάλλον εδώ.
Απλά θα πω όλα στην ώρα τους.. Πρόσφατα εφτασα αρκετά κοντά στο αλλάξω όλο αυτό το κεφάλαιο ..αλλά αυτά είναι λίγο τυχερα όπως ξέρεις. ο έρωτας δεν είναι ικανότητα μπορείς να είσαι ικανός και αξιόλογος σε όλα τα κομμάτια της ζωή σου αλλά ο έρωτας είναι πραγματικό τζόκερ.
Έχω επίγνωση μην ανησυχείς και σίγουρα 32 χρονών νεότατη δεν με αγχώνει ο χρόνος.
Ευχαριστώ.Με πρώτη ευκαιρία όταν ανέβω Αθήνα θα ειδοποιήσω.Η περιοχή είναι μαρούσι σύνορα φιλοθέης πολύ κοντά στο οακα.
καθότι είμαι σε ιδιωτικό χώρο και δεν είμαι κατάστημα, διεύθυνση δεν θα βρεις πουθενά να αναγράφεται, εάν δεν κανονίσουμε ραντεβού.
Αν δεν το ζησεις δε μαθαινειςΤραβάτε με κι ας κλαίω
Και τι δε θα έδινα να σε πηδάω έτσι στα 4 και με δύναμη όλη μέρα....Με ανάβειςΚαλημέρες καλημέρες!
Στεφανία έχεις σκεφτεί να ανοίξεις onlyfans? Μάλλον θα χες τεράστιο fan baseΚαλημέρες καλημέρες!
το μονο σιγουρο ειναι αυτο.Στεφανία έχεις σκεφτεί να ανοίξεις onlyfans? Μάλλον θα χες τεράστιο fan base
Θα δοκιμαστεί σίγουρα! Καιρό το σκεφτόμουν και μου το εχουν ξαναπροτεινει..Στεφανία έχεις σκεφτεί να ανοίξεις onlyfans? Μάλλον θα χες τεράστιο fan base