Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
καλώς τον pick me πυρφοροκαληνυχτάκια
που σαλιαρίζει στο νήμα της Στεφανίας μπας και τσιμπήσει κάνα
λάικ της
Θα τσιμπήσω καρδούλα γιατί λέω μόνο αλήθειες!
Πονάει η αλήθεια λένε!
Συμφωνείς κύριε ψωλινιο???
(Ποιο γελοίο nickname πεθαίνεις!)

Ptr1st

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
2.997
Πόντοι
456
Καλημέρα

Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .

ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.

γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.

Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.
Εγώ πάντως βλέπω πόδια φτιαγμένα για πολλά χιλιόμετρα ηδονής και αισθησιασμου.
Ένα βήμα μακριά από το να γίνω ποδολαγνος στα γεράματα

Τελευταία τροποποίηση:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Εγώ πάντως βλέπω πόδια φτιαγμένα για πολλά χιλιόμετρα ηδονής και αισθησιασμου.
Ένα βήμα μακριά από το να γίνω ποδολαγνος στα γεράματα
Που να τα δεις και με super ψηλοτακουνα!!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Θα τσιμπήσω καρδούλα γιατί λέω μόνο αλήθειες!
Πονάει η αλήθεια λένε!
Συμφωνείς κύριε ψωλινιο???
(Ποιο γελοίο nickname πεθαίνεις!)
images (2).jpeg

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Μα πού τα βρίσκεις τόσο πετυχημένα!

Πέρα από το nick name ψωλινιο(ακούσον ακουσον..)Από μέλος που μας επιδεικνύει το μόριό(που θα ήθελε να έχει) στο προφίλ στη φωτογραφία τι να περιμένει κανείς..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Μα πού τα βρίσκεις τόσο πετυχημένα!

Πέρα από το nick name ψωλινιο(ακούσον ακουσον..)Από μέλος που μας επιδεικνύει το μόριό(που θα ήθελε να έχει) στο προφίλ στη φωτογραφία τι να περιμένει κανείς..

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.970
Πόντοι
1.196
Στεφάνια ίσως είμαι ο πιο αραιός πελάτης που έχεις (1 φορά τον χρόνο;;;2;;;) αλλά όσον αφορά το μασάζ , δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ψάξω κάτι άλλο . Με την ελάχιστη εμπειρία μου στο κομμάτι αυτό , ήσουν και θα είσαι η καλύτερη στον τομέα ! Σε φιλώ !
( κορμάρα έχεις φτιάξει , να το πούμε κ αυτό !!)
Οι haters μπορείτε να φαγωθείτε , στα αρχιδια μου .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
η κοπελα απο τα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα εχει αλλαξει πολυ το σωμα της :D:απο οτι εχω διαβασει δεν εχει πει ποτε οτι ειναι μοντελο:think:αλλα ξεχασα ολοι εδω μεσα ειμαστε μοντελοπνιχτες :headbaning1::headbaning2:
Πολύ σωστά! Και θα ήθελα να γράψω και κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμένα, το σημείο της υποδοχής! Η εικόνα που αντικρίζω όταν ανοίγει την πόρτα της οικίας της, δηλαδή ένα κορίτσι όμορφα ενδεδυμένο και χαμογελαστό για εμένα είναι η μισή επιτυχία της συνεδρίας, διότι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Και φυσικά πάντα είναι καλοδιαθετη για να μου προσφέρει την φροντίδα της! :hi:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Πολύ σωστά! Και θα ήθελα να γράψω και κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εμένα, το σημείο της υποδοχής! Η εικόνα που αντικρίζω όταν ανοίγει την πόρτα της οικίας της, δηλαδή ένα κορίτσι όμορφα ενδεδυμένο και χαμογελαστό για εμένα είναι η μισή επιτυχία της συνεδρίας, διότι όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Και φυσικά πάντα είναι καλοδιαθετη για να μου προσφέρει την φροντίδα της! :hi:
Για ένα πλάσμα σαν εσένα με τόσο γούστο ,υψηλής αισθητικής, χαίρομαι που εγκρίνεις τις στυλιστικες μου επιλογές!
Επίσης αυτό που μου αρέσει σ εσένα είναι ότι το βλέπεις όντως σαν ένα κανονικό date και πάντα έρχεσαι σενιαρισμενος κ μοσχομυριστός!
Αυτό γενικά το εκτιμώ σε όλους όσους έρχονται κομψοί!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Καλησπέρα.
Τη διεύθυνση του σπιτιού τη ζητάμε με μήνυμα από τη Στεφανία ή είναι κάπου γραμμένο; Είναι πολλές οι σελίδες και δεν βγάζω άκρη.Έστω να ξέρω περιοχή γιατί είμαι από επαρχία.

mito

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Τη διεύθυνση του σπιτιού τη ζητάμε με μήνυμα από τη Στεφανία ή είναι κάπου γραμμένο; Είναι πολλές οι σελίδες και δεν βγάζω άκρη.Έστω να ξέρω περιοχή γιατί είμαι από επαρχία.
Μιλας με το κορίτσι και σου λεει τα πάντα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Καλησπέρα.
Η περιοχή είναι μαρούσι σύνορα φιλοθέης πολύ κοντά στο οακα.
καθότι είμαι σε ιδιωτικό χώρο και δεν είμαι κατάστημα, διεύθυνση δεν θα βρεις πουθενά να αναγράφεται, εάν δεν κανονίσουμε ραντεβού.

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Η περιοχή είναι μαρούσι σύνορα φιλοθέης πολύ κοντά στο οακα.
καθότι είμαι σε ιδιωτικό χώρο και δεν είμαι κατάστημα, διεύθυνση δεν θα βρεις πουθενά να αναγράφεται, εάν δεν κανονίσουμε ραντεβού.

Συνημμένα

• 747086_86b50f4209-9cc014dc542885db.png
    747086_86b50f4209-9cc014dc542885db.png
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom