Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.722
παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλα
BIS.jpeg
Εσυ είσαι θεός παιδί μου!

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
Καλημέρα

Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .

ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.

γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.

Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.
στο πρώτο σκέλος που σε εκθειάζει...όλα καλά;
επιβολή ΕΣΥ κάνεις, σε όποιον δεν αρέσει το σώμα σου το ύψος σου κ.λ.π
την γνώμη του και τα γούστα του θα τα λεει ο καθένας..αυτό γίνεται εδώ, χρόνια τώρα.
αν δεν το αντέχεις είναι δικό σου πρόβλημα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.722
στο πρώτο σκέλος που σε εκθειάζει...όλα καλά;
επιβολή ΕΣΥ κάνεις, σε όποιον δεν αρέσει το σώμα σου το ύψος σου κ.λ.π
την γνώμη του και τα γούστα του θα τα λεει ο καθένας..αυτό γίνεται εδώ, χρόνια τώρα.
αν δεν το αντέχεις είναι δικό σου πρόβλημα!
Ποια γνώμη ..μωρέ ποια γνώμη.. δέχομαι οποιοδήποτε κριτική αρκεί να είναι ανθρώπινη και με επιχειρήματα. όταν ο άλλος λέει προσβολές ή οτιδήποτε απάνθρωπο πιστεύεις ότι είναι ωραίο και ο,τι πρέπει να συνεχίζεται?
Αλλά με ποιον μιλάω τώρα με κάποιον ο οποίος δεν διστάζει να με προσβάλει.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι .έχει διαφορά η αρνητική κριτική η οποία προσφέρει ενημέρωση και αναφέρει τι άρεσε ή τι δεν άρεσε στ συνάντηση με τις επανειλημμένες αναφορές με προσβλητικό περιεχόμενο.(Πόρνη κτλ)
Επίσης δεν δέχομαι κάθε φορά που γράφει κάποιος την εμπειρία του και την καταθέτει έτσι όπως θέλει και έτσι όπως την βίωσε γιατί πρέπει να υπάρχει λόγοκρισία.
Όλα τα επεισόδια ξεκινάνε πάντα με κάθε καλή κριτική ή κάποιο καλό σχόλιο σε φωτογραφία μου.. τόσο πολύ σας πειράζει λοιπόν.. δεν το αντέχετε με τίποτα..

Τελευταία τροποποίηση:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
Όλα τα επεισόδια ξεκινάνε πάντα με κάθε καλή κριτική ή κάποιο καλό σχόλιο σε φωτογραφία μου.. τόσο πολύ σας πειράζει λοιπόν.. δεν το αντέχετε με τίποτα..
""Όλα τα επεισόδια ξεκινάνε πάντα με κάθε καλή κριτική ή κάποιο καλό σχόλιο σε φωτογραφία μου.. τόσο πολύ σας πειράζει λοιπόν.. δεν το αντέχετε με τίποτα..""

ο.κ θα ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ στην κάθε καλή κριτική, και σε καθε θετικό σχόλιο για τις φωτογραφίες σου, το σώμα σου, τα φουστάνια σου.
Μπορείς αν θες να μας στείλεις και ενα κείμενο ετοιμο, το οποίο να σου αρέσει και να το βάζουμε εδώ, για να μην κάνουμε λάθη!
κάτι άλλο;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.755
Πόντοι
12.056
Και όποιος επιχείρησε να εφαρμόσει Photoshop χρειάζεται εκπαίδευση γιατί είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο....
η κοπελα απο τα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα εχει αλλαξει πολυ το σωμα της :D:απο οτι εχω διαβασει δεν εχει πει ποτε οτι ειναι μοντελο:think:αλλα ξεχασα ολοι εδω μεσα ειμαστε μοντελοπνιχτες :headbaning1::headbaning2:

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201
η κοπελα απο τα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα εχει αλλαξει πολυ το σωμα της :D:απο οτι εχω διαβασει δεν εχει πει ποτε οτι ειναι μοντελο:think:αλλα ξεχασα ολοι εδω μεσα ειμαστε μοντελοπνιχτες :headbaning1::headbaning2:
Φίλε Πολυζώη, δεν με ενδιαφέρει το σώμα της. Εγώ για την άγνοια χρήσης της εφαρμογής του Photoshop αναφέρθηκα αφού έτσι είναι παραπλάνηση για τους νέα πελατάκια της. Αλλά, από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει κι αν καείς λέει η παροιμία. Άρα σκασίλα μου...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.429
Πόντοι
3.246
Καλημέρα

Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .

ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.

γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.

Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.
Δεν είδαμε κάποιον να σου επιβάλει
κάποιο πρότυπο σχετικά με τα βυζιά σου, απλά αποτυπώνουμε την πραγματικότητα για να μην παρασύρονται άλλοι συναγωνιστές και πετάνε τσάμπα τα € τους. Το πορνό έχει ωραιότατα φυσικά βυζιά τα οποία μαζί με των ελληνίδων πρώην μας είναι και το μέτρο σύγκρισής
μας. Επίσης την επίθεση πού διάολο την είδες;

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.038
Πόντοι
5.956

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.038
Πόντοι
5.956
φυσικά και το βυζί κοιτάει γόνατο.
Ξέρεις κάτι?
Το που κυτταει το βυζι ορίζεται από τη θέση και κατεύθυνση της θηλης!
Μόνο εάν είσαι τυφλός δεν μπορείς να δεις ότι το στήθος της Στεφανιας είναι άκρως προκλητικό και σε κυτταει στα μάτια όταν στέκεσαι απέναντι της!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.429
Πόντοι
3.246
Ωπα!!!!
Έχει βυζια η χούφτα σου????
Γιατί για άλλες πρώην,δεν σε κόβω!
καλώς τον pick me πυρφοροκαληνυχτάκια