biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.722
Εσυ είσαι θεός παιδί μου!παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλα
Εσυ είσαι θεός παιδί μου!παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλα
Και όποιος επιχείρησε να εφαρμόσει Photoshop χρειάζεται εκπαίδευση γιατί είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο....παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλα
στο πρώτο σκέλος που σε εκθειάζει...όλα καλά;Καλημέρα
Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .
ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.
γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.
Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.
Ποια γνώμη ..μωρέ ποια γνώμη.. δέχομαι οποιοδήποτε κριτική αρκεί να είναι ανθρώπινη και με επιχειρήματα. όταν ο άλλος λέει προσβολές ή οτιδήποτε απάνθρωπο πιστεύεις ότι είναι ωραίο και ο,τι πρέπει να συνεχίζεται?στο πρώτο σκέλος που σε εκθειάζει...όλα καλά;
επιβολή ΕΣΥ κάνεις, σε όποιον δεν αρέσει το σώμα σου το ύψος σου κ.λ.π
την γνώμη του και τα γούστα του θα τα λεει ο καθένας..αυτό γίνεται εδώ, χρόνια τώρα.
αν δεν το αντέχεις είναι δικό σου πρόβλημα!
""Όλα τα επεισόδια ξεκινάνε πάντα με κάθε καλή κριτική ή κάποιο καλό σχόλιο σε φωτογραφία μου.. τόσο πολύ σας πειράζει λοιπόν.. δεν το αντέχετε με τίποτα..""Όλα τα επεισόδια ξεκινάνε πάντα με κάθε καλή κριτική ή κάποιο καλό σχόλιο σε φωτογραφία μου.. τόσο πολύ σας πειράζει λοιπόν.. δεν το αντέχετε με τίποτα..
η κοπελα απο τα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα εχει αλλαξει πολυ το σωμα της απο οτι εχω διαβασει δεν εχει πει ποτε οτι ειναι μοντελοαλλα ξεχασα ολοι εδω μεσα ειμαστε μοντελοπνιχτεςΚαι όποιος επιχείρησε να εφαρμόσει Photoshop χρειάζεται εκπαίδευση γιατί είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο....
Εχεις δοκιμασει την μαμουτ??? Η την πουσιλ???παντως να ξερεις ειναι η καλυτερη για την μουχλα
αυτο το δευτερο μου ακουγεται καπως σαν σεξουαλικο υπονοουμενοΕχεις δοκιμασει την μαμουτ??? Η την πουτσιλ???
Σιλικοναρα μιλάμε...αυτο το δευτερο μου ακουγεται καπως σαν σεξουαλικο υπονοουμενο
ανορθωσης ??Σιλικοναρα μιλάμε...
Κάνει για τα πάντα... Μέχρι και σε νερό πιάνει...ανορθωσης ??
Υγ. δεν ρωταω για τους πεζεβεγκηδες
Φίλε Πολυζώη, δεν με ενδιαφέρει το σώμα της. Εγώ για την άγνοια χρήσης της εφαρμογής του Photoshop αναφέρθηκα αφού έτσι είναι παραπλάνηση για τους νέα πελατάκια της. Αλλά, από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει κι αν καείς λέει η παροιμία. Άρα σκασίλα μου...η κοπελα απο τα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα εχει αλλαξει πολυ το σωμα της απο οτι εχω διαβασει δεν εχει πει ποτε οτι ειναι μοντελοαλλα ξεχασα ολοι εδω μεσα ειμαστε μοντελοπνιχτες
Δεν είδαμε κάποιον να σου επιβάλειΚαλημέρα
Προσπερνάμε την αναμενόμενη επίθεση .
ο καθένας που με έχει δει πρόσφατα,έχει δικαίωμα να αποτυπώσει την άποψή του.
Με ό,τι λόγια θέλει με ό,τι περιγραφές νομίζει εφόσον ναι ανταποκρίνονται στην αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητεί από την κακία του.
γενικότητες ή προσβολές και τα παλιά δεδομένα ως προς το σώμα μου δεν ισχύουν.
Επίσης να σταματήσει αυτό το αστειάκι με το στήθος.
Αν εσείς που τ λέτε κ τ ξαναλέτε είστε εθισμένοι στο πορνό που συνεπάγεται σιλικόνη δν είναι υποχρεωμένη κάθε κοπέλα να έχει κάτι τέτοιο . Οπότε είναι δικό σας πρόβλημα.φτάνει πια.
Δεν θα ξεχάσουμε ότι το natural είναι πάντα καλύτερο από το ψεύτικο ο καθένας παρόλα αυτά μπορεί να έχει την προτίμηση του αλλά όχι να μας το επιβάλει ως πρότυπο αν είναι δυνατόν.
Ωπα!!!!τα οποία μαζί με των ελληνίδων πρώην μας
Ξέρεις κάτι?φυσικά και το βυζί κοιτάει γόνατο.
Εντυπωσιακή φωτογραφία!!!Καλό σαββατοκύριακο!
1.83 τυπεΤι υψος εχεις ρε billgun?
καλώς τον pick me πυρφοροκαληνυχτάκιαΩπα!!!!
Έχει βυζια η χούφτα σου????
Γιατί για άλλες πρώην,δεν σε κόβω!