fistikoulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.899
- Πόντοι
- 2.471
'Παλεουρα με γαλονια' φιλε να το δεχτω απολυτα το σχολιο σου , καλα τα λες στα ΄νεουδια ΄ αλλα βοηθα τους να μαθουν και που να πανε για να μην χαλανε τα λεφτα τους. Πες μας μια οχι παραπανω ανεξαρτητη κοπελα που να κανει μασαζ και εκτονωση σε αυτη την τιμη , καθεσε στο κρεββατι για μασαζ μια ωρα καθαρη με μπανιο πριν μετα και λιγο σοσιαλ καθεσε τουλαχιστον 1.20λ προσβαση παρκινγ ευκολο και να μην φοραει μασελα!!Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία
οπως καταλβαινεις οι θειες 60+ στο κεντρο την αττικη και την καλλιθεα που ουτε μηχανακι δεν παρκαρεις , ειναι ξινες και δεν αγγιζεις τιποτα παρολο που ειναι φηθνοτερες απορριπτονται.
Οποτε παρολο που ειμαι παλαιος δωσε μου την χρυση πληροφορια για μια κοπελα ποιο VFM με τα παραπανω να σε παραδεχτω . Τα σεβη μου