Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία:coffee:
'Παλεουρα με γαλονια' φιλε να το δεχτω απολυτα το σχολιο σου , καλα τα λες στα ΄νεουδια ΄ αλλα βοηθα τους να μαθουν και που να πανε για να μην χαλανε τα λεφτα τους. Πες μας μια οχι παραπανω ανεξαρτητη κοπελα που να κανει μασαζ και εκτονωση σε αυτη την τιμη , καθεσε στο κρεββατι για μασαζ μια ωρα καθαρη με μπανιο πριν μετα και λιγο σοσιαλ καθεσε τουλαχιστον 1.20λ προσβαση παρκινγ ευκολο και να μην φοραει μασελα!!
οπως καταλβαινεις οι θειες 60+ στο κεντρο την αττικη και την καλλιθεα που ουτε μηχανακι δεν παρκαρεις , ειναι ξινες και δεν αγγιζεις τιποτα παρολο που ειναι φηθνοτερες απορριπτονται.
Οποτε παρολο που ειμαι παλαιος δωσε μου την χρυση πληροφορια για μια κοπελα ποιο VFM με τα παραπανω να σε παραδεχτω . Τα σεβη μου

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ
τυπε δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο,αλλα μεσημεριασε. μηπως ειναι ωρα να ξυπνησεις?
περνα μια βολτα λιγο παραδιπλα να ανοιξουν τα ματακια σου.
πηγαινε και στις πρωτες σελιδες του παροντος νηματος να ενημερωθεις ποιος παιζει τον παπα εδω και χρονια.

Ναιιι περιοχή νέα παραλία
Και για τους φανατικούς foot lovers

Μα μιλάς σοβαρά να βάλω εδώ μέσα δημοσιως το πρόσωπό μου? έχει λογική αυτό που λες ?αν μπορούσα ευχαρίστως θα το έκανα.. το baby προσωπάκι μου δεν ντρέπομαι να το δείξω αλλά όχι στο μπου..είπαμε..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.264
Πόντοι
4.365
'Παλεουρα με γαλονια' φιλε να το δεχτω απολυτα το σχολιο σου , καλα τα λες στα ΄νεουδια ΄ αλλα βοηθα τους να μαθουν και που να πανε για να μην χαλανε τα λεφτα τους. Πες μας μια οχι παραπανω ανεξαρτητη κοπελα που να κανει μασαζ και εκτονωση σε αυτη την τιμη , καθεσε στο κρεββατι για μασαζ μια ωρα καθαρη με μπανιο πριν μετα και λιγο σοσιαλ καθεσε τουλαχιστον 1.20λ προσβαση παρκινγ ευκολο και να μην φοραει μασελα!!
οπως καταλβαινεις οι θειες 60+ στο κεντρο την αττικη και την καλλιθεα που ουτε μηχανακι δεν παρκαρεις , ειναι ξινες και δεν αγγιζεις τιποτα παρολο που ειναι φηθνοτερες απορριπτονται.
Οποτε παρολο που ειμαι παλαιος δωσε μου την χρυση πληροφορια για μια κοπελα ποιο VFM με τα παραπανω να σε παραδεχτω . Τα σεβη μου

fistikouli αν και παλιός επέτρεψε μου καλοπροαίρετα να σημειώσω ότι από την στιγμή που έχεις αναφέρει το nikname σου στην μανδάμ, δεν παίζει να εκφράσεις αντικειμενική άποψη.

Τα σέβη μου

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Σε διαβεβαιωνω οτι δεν ισχυει γιατι και οσες μη καλες κριτικες εχω κανει τις κανω παντα ευγενικα και με καλο τροπο ακομα με την ασφαλεια να μην γνωριζουν ποιος ειμαι , να εισαι σιγουρος οτι αν κατι με ενοχλουσε ή δεν μου αρεσε θα το ελεγα γιατι πιστευω οτι βελτιωνει και τις ιδιες μιας που διαβαζουν οσα γραφουμε . (πολυ παλια ειχα γραψει μια καλη κριτικη για μια κοπελα πχ που εγραψα οτι με ενοχλησε που ζητησε λεφτα στην αρχη , μου στειλε μην και μου ειπε δεν ηξερα οτι γενικα ενοχλει αυτο και θεωρησε καλο να μην το κανει). Επειδη απαντησες πολυ ωραια και ειναι σπανιο να σου πω και τα εξης , σιγουρα δεν ειμαι απολυτα αντικειμενικος γιατι μενω βορεια οποτε με βολευει η τοποθεσια παρα πολύ, επισης στα 40 που ηταν απλα δεν υπηρχε ανταγωνισμος επισης έχω να παω παρα πολύ καιρο 1,5 χρονο + γιατι πλεον ειναι δυσκολο να βρω ραντεβου την ιδια μερα οπως θελω εγω. Αλλα εδω ειμαι και παλι οποιος εχει προτασεις εναλλακτικές και vfm να τον ακουσω να παω να δοκιμασω και να γραψω εδω. Οπως εχω ξαναπει δεν σχολιαζω καθολου το θεμα εμφανισης που ειναι υποκειμενικο, ενα μασαζ θα κανουμε και εναν φραπε αρκει να μην ειναι χρυσαυγη πχ οκ

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Καλησπέρα σας!

Συνημμένα

• IMG-f8bcc4c6b402abd34f9d46ff74454001-V.jpg
    IMG-f8bcc4c6b402abd34f9d46ff74454001-V.jpg
    176,2 KB · Εμφανίσεις: 124

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ
Αν η σεξουαλική σου εμπειρία συνηγορεί ότι η Στεφανία είναι η θεά του σεξ και η μετρ στο μασάζ τότε ή έχεις πρόβλημα ή οι προηγούμενες εμπειρίες σου ήταν με μπάζα και τώρα είδες το φως το αληθινό. Καλή η κοπέλα δεν λέω αλλά στο μέσο όρο, υπάρχουν σαφώς πάρα πολλές καλύτερες

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Δεν το παίζω παλιός ούτε θεωρώ τον εαυτό μου κάτι τέτοιο. Αλήθεια δεν σου κίνησε τη περιέργεια ότι και τα δύο νεούδια γράφτηκαν μαζί στο φόρουμ με διαφορά μερικών ωρών. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις απλά έχουμε διαφορετική άποψη. Άλλοι ψάχνουν για VFM καταστάσεις και άλλοι για PREMIUM. Αν είσαι τακτικός πελάτης του αθλήματος το VFM σου αρκεί, αν όχι και θέλεις ποιότητα επιλέγεις RPEMIUM καταστάσεις σε πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ανταποδίδω τα σέβη μου

overvision4

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Αν η σεξουαλική σου εμπειρία συνηγορεί ότι η Στεφανία είναι η θεά του σεξ και η μετρ στο μασάζ τότε ή έχεις πρόβλημα ή οι προηγούμενες εμπειρίες σου ήταν με μπάζα και τώρα είδες το φως το αληθινό. Καλή η κοπέλα δεν λέω αλλά στο μέσο όρο, υπάρχουν σαφώς πάρα πολλές καλύτερες
Εσύ αυτό κατάλαβες από τα σχόλια μου? Ξαναδιάβασε τι έγραψα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Δεν το παίζω παλιός ούτε θεωρώ τον εαυτό μου κάτι τέτοιο. Αλήθεια δεν σου κίνησε τη περιέργεια ότι και τα δύο νεούδια γράφτηκαν μαζί στο φόρουμ με διαφορά μερικών ωρών. Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις απλά έχουμε διαφορετική άποψη. Άλλοι ψάχνουν για VFM καταστάσεις και άλλοι για PREMIUM. Αν είσαι τακτικός πελάτης του αθλήματος το VFM σου αρκεί, αν όχι και θέλεις ποιότητα επιλέγεις RPEMIUM καταστάσεις σε πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ανταποδίδω τα σέβη μου
Μην κλέβεις ατάκες μου το premium είναι κάτι που εγώ το έχω διατυπώσει πρώτη και σαν έννοια αλλά και στις υπηρεσίες μου που είναι ποιοτικές.προφανώς και με γνωρίζεις πολύ καλά απλά κάπου τα χαλάσαμε και για αυτό πλέον τάσσεσαι εναντίον Μ

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.518
Πόντοι
3.172
Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία - Καλό ναι,, την πονηριά της όμως, δεν την είδες??? Αν έχεις τέτοια κρίση, τι κριτική να περιμένουμε??

η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ - Μην είσαι τόσο σίγουρος !!

το βασικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000% - Σε αυτό θα συμφωνήσω, έχει τον τρόπο να σε ξαλαφρώνει και να νοιώθεις και υποχρεωμένος..:)
Όπως ακριβώς τα λες... Μην καρφώνεσαι..

Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε. - Όλοι?? ώστε γι αυτό είναι κόλαση κάθε μέρα η Κηφισίας??

Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ - Έχω απαντήσει αναλυτικά στο προηγούμενο post μου..
Όλο και πιο sexy κοριτσαρα - Από ένα μέλος, περιμένουμε αναλυτική κριτική, να περιγράψει από το Α έως το Ω την συνάντηση που είχε με μια λαδοκόρη, πως κλείστηκε το ραντεβού, πως τον υποδέχτηκε, αν τηρήθηκε η αρχική συμφωνία, επίπεδο υπηρεσιών, καθαριότητα χώρου, γενικότερη συμπεριφορά, κριτική τιμής/υπηρεσιών και πολλά ακόμη που θα βοηθήσουν την κοινότητα. Χαρακτηρισμοί του τύπου κοριτσάρα, μοντέλο , γυναικάρα, θεά και όλες οι υπόλοιπες ανοησίες που γράφονται, εκπίπτουν και αυτοακυρώνονται. Πολύ περισσότερο όταν αυτός που το διαλαλεί, δεν έχει προσφέρει τίποτε στην κοινότητα..

Αν η σεξουαλική σου εμπειρία συνηγορεί ότι η Στεφανία είναι η θεά του σεξ και η μετρ στο μασάζ τότε ή έχεις πρόβλημα ή οι προηγούμενες εμπειρίες σου ήταν με μπάζα και τώρα είδες το φως το αληθινό. Καλή η κοπέλα δεν λέω αλλά στο μέσο όρο, υπάρχουν σαφώς πάρα πολλές καλύτερες. Σωστά, αντικειμενικά κινείται λίγο κάτω από το μέσο όρο, ξέρει όμως πολύ καλά να ποδηγετεί τους αγαπούληδες .. τους εντοπίζει με το καλημέρα, είναι επαγγελματίας σε αυτό, νομίζω πως της το αναγνωρίζουν όλοι..

Αλήθεια δεν σου κίνησε τη περιέργεια ότι και τα δύο νεούδια γράφτηκαν μαζί στο φόρουμ με διαφορά μερικών ωρών. Ελέγχονται οι λογαριασμοί, μην ανησυχείς, παρουσιάζουν "περίεργες" συμπτώσεις..

Άλλοι ψάχνουν για VFM καταστάσεις και άλλοι για PREMIUM. Άλλη φορά μη χρησιμοποιήσεις τον όρο ,, είναι κατοχυρωμένος.!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Μην κλέβεις ατάκες μου το premium είναι κάτι που εγώ το έχω διατυπώσει πρώτη και σαν έννοια αλλά και στις υπηρεσίες μου που είναι ποιοτικές.προφανώς και με γνωρίζεις πολύ καλά απλά κάπου τα χαλάσαμε και για αυτό πλέον τάσσεσαι εναντίον Μ
Ωπα,μόνο ποτέ θα πεθάνω δεν ξέρω τελικά!
Στεφανια, είσαι κορυφή κορίτσι μου,μη ασχολείσαι με ξεδοντιαρηδες!!!!

overvision4

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Μαλακες σοβαρά λίγες μέρες στο forum όντως αλλά έχω πάθει πλάκα πόσο σοβαρά παίρνετε ένα πουτσο στη τελική και κάθεστε και υπεραναλυετε.

Goodman92

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Εγώ θα ήθελα να αναφέρω τη δική μου εμπειρία χωρίς να θέλω να θεωρηθώ προμότορας. Έχουν περάσει σίγουρα δύο χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση. Είχαμε.βρεθει δύο φορές αλλά καθώς ζω στην επαρχία έχω πολύ καιρό να πάω. Η Στεφανια είμαι μια συμπαθητική κοπέλα της διπλανής πόρτας. Με περισσότερα κιλά τότε πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χάλασε. Πολύ ευγενική με υποδέχθηκε με χαμόγελο και με ρώτησε αν θα ήθελα κάτι να πιώ. Στα του αγώνα μη έχοντας τρομερή εμπειρία από μασάζ μου φάνηκε αρκετά καλό σίγουρα πάνω από το μέσο όρο αντίστοιχων υπηρεσιών. Στη συνέχεια είχα πρόγραμμα με δύο εκτονωσεις όπου με τελείωσε την πρώτη φορά με το χέρι πάρα πολύ ωραία μπορώ να πω. Μετά περάσαμε στο κρεβάτι όπου μου έκανε ένα πολύ ωραίο στοματικό με προφυλακτικό (σε εμένα τουλάχιστον) και η συνέχεια δόθηκε αλλάζοντας δύο στάσεις με καλή συμμετοχή και τελείωμα στο προφυλακτικό. Συνολικά είχα περάσει αρκετά καλά. Αυτά Από εμένα και συγνωμη αν σας κούρασα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Εγώ θα ήθελα να αναφέρω τη δική μου εμπειρία χωρίς να θέλω να θεωρηθώ προμότορας. Έχουν περάσει σίγουρα δύο χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση. Είχαμε.βρεθει δύο φορές αλλά καθώς ζω στην επαρχία έχω πολύ καιρό να πάω. Η Στεφανια είμαι μια συμπαθητική κοπέλα της διπλανής πόρτας. Με περισσότερα κιλά τότε πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χάλασε. Πολύ ευγενική με υποδέχθηκε με χαμόγελο και με ρώτησε αν θα ήθελα κάτι να πιώ. Στα του αγώνα μη έχοντας τρομερή εμπειρία από μασάζ μου φάνηκε αρκετά καλό σίγουρα πάνω από το μέσο όρο αντίστοιχων υπηρεσιών. Στη συνέχεια είχα πρόγραμμα με δύο εκτονωσεις όπου με τελείωσε την πρώτη φορά με το χέρι πάρα πολύ ωραία μπορώ να πω. Μετά περάσαμε στο κρεβάτι όπου μου έκανε ένα πολύ ωραίο στοματικό με προφυλακτικό (σε εμένα τουλάχιστον) και η συνέχεια δόθηκε αλλάζοντας δύο στάσεις με καλή συμμετοχή και τελείωμα στο προφυλακτικό. Συνολικά είχα περάσει αρκετά καλά. Αυτά Από εμένα και συγνωμη αν σας κούρασα.
....αρα εχουμε, μασαζ+happy ending, πιπα και πηδημα, σωστα?
Αρχοντα, πες μας και το κοστος για ολα τα παραπανω καθως κ τον χρονο του ραντεβου :hi:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Αγαπούληδες, άπειροι με το αντικείμενο και πρωτάρηδες μαζί, ο ένας έκανε εγγραφή χθες κ ο άλλος προχθές..

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται αρκετές εγγραφές, αποθεώνοντας γυναίκες κάτω του μετρίου, ρίξτε μια ματιά στα νήματα, ειδικά των cg..
Ξεχνούν ορισμένοι, πως η εγγραφή και η αποθέωση, σε καμιά περίπτωση, δεν παράγουν ταυτόχρονα αποτέλεσμα.

Για να αποκτήσει βαρύτητα η κρίση και το σχόλιο ενός μέλους, ειδικά σε ένα υπερφορτωμένο site όπως το bou, θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή το λιγότερο 3-5 χρόνια.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχει πλασαριστεί στην κοινότητα ως αξιόπιστος συνομιλητής, κάτι που προκύπτει από την δραστηριότητά του αφενός και αφετέρου από την ήδη σχηματισμένη εικόνα της κοινότητας, για την εκάστοτε κριτική του..

Κοινώς πρώτα εργάζεσαι & κατόπιν πληρώνεσαι κ όχι το αντίστροφο.. :hi:

** κι όμως η επιδίωξη του αντίστροφου ..που λες, συνδιαστικά με την επιδιωκόμενη αύξηση αμοιβής είναι αυτά ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ όλα τα καλόπαιδα..
και μεις εχουμε πάρει τη στεφανία και στη στρούγκα στο ψυχικό, και στο κυριλίκι της νεας φιλοθέης...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ!

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.518
Πόντοι
3.172

** κι όμως η επιδίωξη του αντίστροφου ..που λες, συνδιαστικά με την επιδιωκόμενη αύξηση αμοιβής είναι αυτά ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ όλα τα καλόπαιδα..
και μεις εχουμε πάρει τη στεφανία και στη στρούγκα στο ψυχικό, και στο κυριλίκι της νεας φιλοθέης...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ!

Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Ένα ''επαγγελματικό'' ραντεβού είχαμε και τίποτα παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει ΄ότι σε γνωρίζω ή με γνωρίζεις ή ότι είχαμε κάτι και τα χαλάσαμε. Δεν τάσσομαι εναντίον σου, απλά λέω τη γνώμη μου. Στη σελίδα σου θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και τις αρνητικές κριτικές εκτός από τις θετικές. Αυτό θα σε κάνει καλύτερη. Η κριτική μου είναι κόσμια και χωρίς ακρότητες. Άλλωστε δεν μπορεί να ταιριάζουμε όλοι και να έχουμε τα ίδια γούστα Όσο για το 'premium'' δεν ήξερα όχι είχες καταθέσει δικαιώματα για παγκόσμια ''πατέντα''. Καλή συνέχεια ...... φιλικά πάντα και χωρίς κακία εκ μέρους μου

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Το σχόλιό σου και όλων όσων έχουν προηγηθεί, δίνουν αφορμή μιας σύντομης αποκωδικοποίησης, που θα προβληματίσει μερικούς..

Δυστυχώς οι κυρίες του χώρου (λαδοκόρες, ct, cg, γενικότερα εκδιδόμενες έμμεσα ή άμεσα), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δε βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζουν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους, χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την πονηριά τους, με διάφορα τρικ που σκαρφίζονται - ακυρώσεις, μεταθέσεις - με υποτιθέμενους πελάτες, fake acc, επιδιώκοντας να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, μέχρι τους αγαπούληδες, μια στρατιά από άνδρες χωρίς εμπειρία, χαμηλής αυτοεκτίμησης, χωρίς κριτική σκέψη, άβγαλτοι και ανώριμοι, που κινούνται στο περιθώριο μιας υγιούς ερωτικής ζωής.. Είναι μια εύκολη λεία, αφού στρατολογούνται δωρεάν (ή με κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από το όφελος που προσπορίζουν), καθώς προσφέρονται από μόνοι τους και υπεραμύνονται με θέρμη, όταν σχολιάζεις το "ίνδαλμά" τους..
Εκτιμούν, στα σκοτάδια τους, πως βρήκαν τον αληθινό έρωτα, αφού μια γυναίκα ενδιαφέρθηκε σοβαρά γι αυτούς..

Ορισμένοι - νέα θύματα αυτής της σκευωρίας - κινούμενοι στη σφαίρα επιρροής των παραπάνω, ακολουθούν, θες από έλλειψη αυτοπεποίθησης, από απειρία, από ανάγκη να πιαστούν από κάπου, ίσως και από την απόρριψη που βιώνουν στην real ερωτική τους ζωή...

Έτσι, καθώς αυξάνονται οι ζηλωτές, δαιμονοποιούν την άλλη άποψη, αντιδρούν έντονα θέλοντας να επιβάλλουν τη δική τους, εμμένουν στην προτίμησή τους, ενώ αντί το σοκ της πληροφόρησης να τους αφυπνίσει, προτεραιότητά τους είναι να διαφυλάξουν την τιμή του "ινδάλματός" τους..

Στην προσπάθειά τους αυτή, υπονομεύουν σχόλια που δεν υπηρετούν το στόχο τους κ ακόμα χειρότερα, ως παντοκράτορες και παντογνώστες έσωθεν πληροφόρησης, μετέρχονται μιας συμπεριφοράς απαξίωσης, προσβλητικής και εξοβελισμού ολόκληρης της κοινότητας, καθώς οι ίδιοι γνωρίζουν πάντα καλύτερα από τους υπόλοιπους..

Θύτες και θύματα, μιας καλά στημένης άνωθεν πλεκτάνης ... :hi:

Γενικότητες.. αμπελοφιλοσοφίες.. και τεράστια άλματα λογικής ..ό,τι θέλει κανείς θα το βρει εδώ μέσα..
Όπως είπε κ ολόκληρη παρουσιάστρια κ ψημένη γυναίκα αυτό που προσφέρω είναι λειτούργημα.
Όποιος θέλει να το αποδεχτεί αλλιώς το προσπερνάει ..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. είμαι χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω αυτό το λειτούργημα.
Εδώ μέσα όπως εσύ ή ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει έτσι έχει δικαίωμα και να εκφέρει την άποψή του για εμένα καθώς αυτός είναι ο σκοπός είναι η ενημέρωση εξάλλου μην το ξεχνάμε.. ακόμη κι αν είναι υπερβολικός δεν θα το κρίνει κανείς αυτό μπορεί ελεύθερα να εκφράζει την άποψή του όπως νιώθει καλύτερα και όποιος διαβάζει και δεν με γνωρίζει απλά φιλτράρει τα εκάστοτε σχόλια.
Όποτε πολύ απλά ο καθένας κάνει τους επιλογές του ή απλά προσπερνάει δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δέχεται τέτοιο bullying.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom