Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
106.576
Καλησπέρα !
βλέπω κάποια αγόρια για λίγο ξαποστένουν και ξανα προς το bullying της στεφανίας ξεκινάνε!

Η στεφανία δεν είναι όμορφη έχει κιλά όλες οι υπόλοιπες είμαστε πεντάμορφες??
Εγώ ως έλενα έχω προσωπική εμπειρία γιατί καθημερινά στα hotel τις περισσότερες κοπέλες έχω την τιμή να τις δω από πολύ κοντά !
Δεν θα πω την άποψή μου γιατί είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα βγουν και θα πούνε ότι δεν είμαι αντικειμενική!
Και ότι είμαι ανταγωνιστική!
Να σας πληροφορίσω ότι έχω πολύ καλή όραση και βλέπω τέλεια!
Αγόρια μου θα σας πω ότι έχετε κουράσει πάρα πολύ με το θέμα της Στεφανίας και νομίζω αυτό δεν ωραίο !
Εχουμε τόσα προβλήματα στην καθημερινότητά μας και κάποιοι εμμονικοι εδώ μέσα το έχουν αναλύσει τόσο πολύ λες και η Στεφανία το μεγάλο πρόβλημα της ζωης μας !
Οποιος κύριος θέλει να μου απαντήσει δεν θα κάνω διάλογο είναι η ώρα να παω για ύπνο γιατί κοιμάμαι πολύ νωρίς.......:hi:

Όμορφα να περνας Στεφανια !

Τελευταία τροποποίηση:

Goodman92

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2024
Like
34
Πόντοι
0
....αρα εχουμε, μασαζ+happy ending, πιπα και πηδημα, σωστα?
Αρχοντα, πες μας και το κοστος για ολα τα παραπανω καθως κ τον χρονο του ραντεβου :hi:
Σωστά κοίταξε να δεις εγώ τότε είχα δώσει 100€ για μιάμιση ώρα αλλά επειδή πέρασαν και δύο χρόνια και πολυ πιθανόν οι τιμές να έχουν αλλάξει καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται να συνεννοηθεί απευθείας με τη Στεφανια η να μας απαντήσει η ίδια για τις τιμές τώρα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Καλημέρα δεν έχουν γίνει αλλαγές.οποιοι γνωρίζουν ισχύουν τα ίδια .όποιοi δεν γνωρίζουν τηλέφωνακι κ ευχαρίστως να ενημερώσω.
Κοντά σας μέχρι τις 20 του μήνα.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Γενικότητες.. αμπελοφιλοσοφίες.. και τεράστια άλματα λογικής ..ό,τι θέλει κανείς θα το βρει εδώ μέσα..
Όπως είπε κ ολόκληρη παρουσιάστρια κ ψημένη γυναίκα αυτό που προσφέρω είναι λειτούργημα.
Όποιος θέλει να το αποδεχτεί αλλιώς το προσπερνάει ..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. είμαι χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω αυτό το λειτούργημα.
Εδώ μέσα όπως εσύ ή ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει έτσι έχει δικαίωμα και να εκφέρει την άποψή του για εμένα καθώς αυτός είναι ο σκοπός είναι η ενημέρωση εξάλλου μην το ξεχνάμε.. ακόμη κι αν είναι υπερβολικός δεν θα το κρίνει κανείς αυτό μπορεί ελεύθερα να εκφράζει την άποψή του όπως νιώθει καλύτερα και όποιος διαβάζει και δεν με γνωρίζει απλά φιλτράρει τα εκάστοτε σχόλια.
Όποτε πολύ απλά ο καθένας κάνει τους επιλογές του ή απλά προσπερνάει δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δέχεται τέτοιο bullying.
Όπως είπε κ ολόκληρη παρουσιάστρια κ ψημένη γυναίκα αυτό που προσφέρω είναι λειτούργημα.
Όποιος θέλει να το αποδεχτεί αλλιώς το προσπερνάει ..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. είμαι χαρούμενη και περήφανη που μπορώ να προσφέρω αυτό το λειτούργημα.
** για το παρουσιάστρια και ψημένη! που θεωρείς την άποψή της, την γνώμη της, και τον λόγο της ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ καλά κάνεις και αυτό δείχνει την σοβαρότητα και το βάρος της ποιότητας κριτικής αίσθησης που έχεις.
θα μας επιτρέψεις ΟΜΩς εμείς να γελάμε με τις ''ψημένες '' παρουσιάστριες!!
τώρα για το λειτούργημα σίγουρα έχεις μπερδευτεί...
λειτούργημα που εχει κόστος 50 η 70 η 100 η 120 ...ΔΕΝ γνωρίζω.
εμείς και οι πρόγονοι μας την γυναίκα που παρείχε πληρωμένο σεξ το λέγαμε αλλιώς!
και προς θεού δεν είναι κακό να είναι μια γυναίκα ιερόδουλη/πουτάνα ( εχω γνωρίσει εξαιρετικές γυναίκες πραγματικά αξιόλογα άτομα)
το κακό είναι να προσπαθεί να πλασάρει λειτουργήματα ...οταν ο ΣΤΟΧΟΣ/ΣΚΟΠΟΣ είναι μαζέψει τα ευρώ παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
** για το παρουσιάστρια και ψημένη! που θεωρείς την άποψή της, την γνώμη της, και τον λόγο της ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ καλά κάνεις και αυτό δείχνει την σοβαρότητα και το βάρος της ποιότητας κριτικής αίσθησης που έχεις.
εμείς και οι πρόγονοι μας την γυναίκα που παρείχε πληρωμένο σεξ το λέγαμε αλλιώς!
και προς θεού δεν είναι κακό να είναι μια γυναίκα ιερόδουλη/πουτάνα ( εχω γνωρίσει εξαιρετικές γυναίκες πραγματικά αξιόλογα άτομα)
το κακό είναι να προσπαθεί να πλασάρει λειτουργήματα ...οταν ο ΣΤΟΧΟΣ/ΣΚΟΠΟΣ είναι μαζέψει τα ευρώ παρέχοντας σεξουαλικές υπηρεσίες
ειθισται να θεωρειτε λειτουργημα οπως πολλα επαγγελματα ....βλεπε δημοσιογραφος κοινωνικος λειτουργος.... επαγγελματατα που πληρωνονται ... ειδικα στον χωρο αυτο που βρισκεται και η συγκεκριμενη κοπελα εχει να κανει με πολλους και διαφορους τυπους με ιδιαιτεροτητες ....δωρεαν μονο οι εθελοντες παρεχουν υπηρεσιες και οχι ολοι ....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλημέρα δεν έχουν γίνει αλλαγές.οποιοι γνωρίζουν ισχύουν τα ίδια .όποιοi δεν γνωρίζουν τηλέφωνακι κ ευχαρίστως να ενημερώσω.
Κοντά σας μέχρι τις 20 του μήνα.
Καλημέρα! Σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη! Πότε θα ξανάρθεις;;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Γενικότητες.. αμπελοφιλοσοφίες.. και τεράστια άλματα λογικής ..ό,τι θέλει κανείς θα το βρει εδώ μέσα..
Εδώ μέσα όπως εσύ ή ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει έτσι έχει δικαίωμα και να εκφέρει την άποψή του για εμένα καθώς αυτός είναι ο σκοπός είναι η ενημέρωση εξάλλου μην το ξεχνάμε.. ακόμη κι αν είναι υπερβολικός δεν θα το κρίνει κανείς αυτό μπορεί ελεύθερα να εκφράζει την άποψή του όπως νιώθει καλύτερα και όποιος διαβάζει και δεν με γνωρίζει απλά φιλτράρει τα εκάστοτε σχόλια.
Όποτε πολύ απλά ο καθένας κάνει τους επιλογές του ή απλά προσπερνάει δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δέχεται τέτοιο bullying.

Εντάξει πραγματικά εδώ μέσα τα έχουμε ακούσει όλα. Η ξεροψημένη κυρία που παρουσιάζει μια εκπομπή για το πούτσο είπε για την μέγα Στεφανία που δήλωσε μασέρ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ότι κάνει λειτούργημα!

Όχι κυρία μου! Η πορνεία ΔΕΝ είναι λειτούργημα! Επάγγελμα είναι και μάλιστα με τη μορφή που το κάνεις εσύ, παράνομο και υγειονομικά επικίνδυνο.

Και έλεος με τους αγαπούληδες! Η δικιά σας πέταξε ιστορική μαλακία! Σφυρίξτε αδιάφορα τουλάχιστον να σώσετε λίγο την αξιοπρέπεια σας!

Καλά για την σιτεμένη κολ γκερλ φιλενάδα που εκλιπαρεί για λίγο προσοχή, no comments....

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Φυσικά και είναι λειτουργημα,ειδικά για πολλούς haters που ελλείψει Στεφανιας και λοιπών κοριτσιών θα έβλεπαν μουνι live μόνο σε βαφτισια!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Εντάξει πραγματικά εδώ μέσα τα έχουμε ακούσει όλα. Η ξεροψημένη κυρία που παρουσιάζει μια εκπομπή για το πούτσο είπε για την μέγα Στεφανία που δήλωσε μασέρ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ότι κάνει λειτούργημα!

Όχι κυρία μου! Η πορνεία ΔΕΝ είναι λειτούργημα! Επάγγελμα είναι και μάλιστα με τη μορφή που το κάνεις εσύ, παράνομο και υγειονομικά επικίνδυνο.

Και έλεος με τους αγαπούληδες! Η δικιά σας πέταξε ιστορική μαλακία! Σφυρίξτε αδιάφορα τουλάχιστον να σώσετε λίγο την αξιοπρέπεια σας!

Καλά για την σιτεμένη κολ γκερλ φιλενάδα που εκλιπαρεί για λίγο προσοχή, no comments....
Πήγαινε εσυ ναυαγιο με την φόλα tantrazoe που επανειλημμένα έχεις αποθεωσει και άσε τα κακεντρεχη σχόλια.
Εκτίθεσαι!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Πήγαινε εσυ ναυαγιο με την φόλα tantrazoe που επανειλημμένα έχεις αποθεωσει και άσε τα κακεντρεχη σχόλια.
Εκτίθεσαι!

Υποδείξεις από σαλιάρηδες γυμνοσάλιαγκες να μου λείπουν. Παρακάλεσε τώρα τη φόλα σου για δεκαρικάκι έκπτωση και στην τρύπα σου γρήγορα

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Υποδείξεις από σαλιάρηδες γυμνοσάλιαγκες να μου λείπουν. Παρακάλεσε τώρα τη φόλα σου για δεκαρικάκι έκπτωση και στην τρύπα σου γρήγορα
Δυστυχώς μου χρωστάς 80 ευρώ που πέταξα στη φόλα σου ναυαγιο.
Αλλά να μου πεις από κακιασμενους αγαμητους τι να περιμενω!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
αυτο που προκαλει η στεφανια ειναι μοναδικο. ειναι ,μαλλον , η μονη που στο νημα της υπαρχουν ανθρωποι που πλακωνονται για αλλες....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Δυστυχώς μου χρωστάς 80 ευρώ που πέταξα στη φόλα σου ναυαγιο.
Αλλά να μου πεις από κακιασμενους αγαμητους τι να περιμενω!

Σιχαμένος αγαπούλης. Το χειρότερο είδος των Homo Erectus

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Φυσικά και είναι λειτουργημα,ειδικά για πολλούς haters που ελλείψει Στεφανιας και λοιπών κοριτσιών θα έβλεπαν μουνι live μόνο σε βαφτισια!!!
εχεις υποψην καμια βαπτιση για αυριο ?? ας μην φαμε γλυκακι δεν πειραζη

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Μάθε πρώτα την έννοια της λέξης λειτούργημα και και ποιες είναι οι προεκτάσεις του και ξανά έλα να τα πούμε..
Το πως θα λανσαρω τον εαυτό μου και τις υπηρεσίες όταν κατανοήσεις ότι προσφέρω όντως κ μασαζ πανω από όλα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε .
Είπαμε κακία είναι στο πρόγραμμα. αλλά αυτό δεν έχει όρια πια.. είναι ανεξέλεγκτο.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
αυτο που προκαλει η στεφανια ειναι μοναδικο. ειναι ,μαλλον , η μονη που στο νημα της υπαρχουν ανθρωποι που πλακωνονται για αλλες....
Είδες πρωτοτυπία ακόμη και σε αυτό ρε παιδί μου.. μία φορά πρωτότυπη για πάντα πρωτότυπη!

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες την επίθεση που γίνεται σε κάθε κοπελα
Αν πάει κάποιος και δεν περάσει καλά, απλά γράφει την εμπειρία του όπως και το αντίθετο αν κάποιος περάσει καλά.
Σε κοπέλες που δεν προκαλούν και δεν
κοροϊδεύουν ως τι τόσος πόλεμος?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες την επίθεση που γίνεται σε κάθε κοπελα
Αν πάει κάποιος και δεν περάσει καλά, απλά γράφει την εμπειρία του όπως και το αντίθετο αν κάποιος περάσει καλά.
Σε κοπέλες που δεν προκαλούν και δεν
κοροϊδεύουν ως τι τόσος πόλεμος?
Μα πραγματικά όλοι αυτή την απορία έχουμε... απλώς το θέμα έχει ξεφύγει η κλίκα εδώ πέρα επιτίθενται πλέον και σε μέλη εδώ μέσα που τολμάνε να γράψουν μία άποψη για εμένα έτσι όπως το βίωσαν και όπως επιθυμούν να τα εκφράζουν..δηλαδή υπάρχει και λογοκρισία αν είναι δυνατόν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056

Stories

Νέο!