Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Τρικυμία εν κρανιω ο ippokratis!!!
σου θίξαμε τη βασιλισσα της χούφταΣ σου
Τελευταία τροποποίηση:
Τρικυμία εν κρανιω ο ippokratis!!!
Δεν πιστεύω στον θεσμό της βασίλειας,είμαι κομμουνιστής,αλλά για πες μου, όταν τον παίζεις φαντασιωνεσαι πρωκτικο με την Στεφανια?σου θίξαμε τη βασιλισσα της χούφταΣ σου
Φίλε ΚΚΕ εσωτερικού???Δεν πιστεύω στον θεσμό της βασίλειας,είμαι κομμουνιστής,αλλά για πες μου, όταν τον παίζεις φαντασιωνεσαι πρωκτικο με την Στεφανια?
Γιατί έτσι δήλωσες!!!!
Τυπε δεν εχει νοημα η συζήτηση μαζι ,Εισαι τέρμα αγαπούληςΔεν πιστεύω στον θεσμό της βασίλειας,είμαι κομμουνιστής,αλλά για πες μου, όταν τον παίζεις φαντασιωνεσαι πρωκτικο με την Στεφανια?
Γιατί έτσι δήλωσες!!!!
Εσύ, θεωρείς καλό τρόπο , όταν πας σε μια βίζιτα, call girl , city tour, μασατζού που προσφέρει μπριτζόλα/φραπέ να την αποκαλείς ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;;Όχι κυρία μου! Η πορνεία ΔΕΝ είναι λειτούργημα! Επάγγελμα είναι και μάλιστα με τη μορφή που το κάνεις εσύ, παράνομο και υγειονομικά επικίνδυνο.
Και έλεος με τους αγαπούληδες! Η δικιά σας πέταξε ιστορική μαλακία! Σφυρίξτε αδιάφορα τουλάχιστον να σώσετε λίγο την αξιοπρέπεια σας!
Καλά για την σιτεμένη κολ γκερλ φιλενάδα που εκλιπαρεί για λίγο προσοχή, no comments....
Ε όχι ρε φιλε,το ορθοδοξο, με audi Q5 και έτσι!Φίλε ΚΚΕ εσωτερικού???
Τέρμα η μπακοτερμα?Τυπε δεν εχει νοημα η συζήτηση μαζι ,Εισαι τέρμα αγαπούλης
Να κυκλοφορείς με ποδήλατο να δείχνεις έξω και καλά οικολόγος... μόλις κλείνουν τα φώτα να περνεις το ελικόπτερο και την ΦεράριΕ όχι ρε φιλε,το ορθοδοξο, με audi Q5 και έτσι!
Για αυτό σού είπα πάρτε κάνα πρόεδρο σαν τον μητσαραΤέρμα η μπακοτερμα?
Δεν κλείνει 11αδα η ομάδα,γιαυτό ρωτάω!
φίλε δεν λέγεται τουρκολίμανο πλέον, το λέγαμε έτσι όταν ήμασταν παιδιά.Εσύ, θεωρείς καλό τρόπο , όταν πας σε μια βίζιτα, call girl , city tour, μασατζού που προσφέρει μπριτζόλα/φραπέ να την αποκαλείς ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;;
Αυτός είναι ο τρόπος που σου αρέσει να φέρεσαι σε άλλους ;
Όταν μπει η βίζιτα στο χοτέλ που την περιμένεις να γαμήσεις με την πούτσα έξω ....
λες ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;
αν θέλεις να αλλάξει στάση .... ή να ανοίξει κωλομέρια για να μπεις κώλο ... λες ΑΝΟΙΞΕ ΚΩΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ;
σε μπουρδέλο όταν πας .... λες στην τσατσά ... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ;;; ή ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΤΣΟ ;;;;
Στον ξένο τυπά που ξεχορταριάζει χωράφι/οικόπεδο ... τους λες ΧΑΜΑΛΗ ... ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΔΩ ....
έτσι μιλάς ;;;;
Ταξί παίρνεις ; Λες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ;;;;;;
Πήγαινε με στο τουρκολίμανο ΤΑΞΙΤΖΗ ;;;;;
Στο σουβλατζίδικο ... λες .... ΨΗΣΤΗ ΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ;;;;;;;;;
στο σούπερ μάρκετ .... ΛΕΣ ΤΑΜΙΑ ... ΔΩΣΕ 5 ΤΣΑΝΤΕΣ ;;;;;;;;
Στο μπογιατζή .... ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ... ΒΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ....
έτσι μιλάς ;;;;;;;
Στο σκυλάδικο .... λες ΠΑΡΚΑΔΟΡΕ ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΑΠΑΛΑ .... έτσι μιλάς ;;;;
Αυτό κράτησες από το παραπάνω ;φίλε δεν λέγεται τουρκολίμανο πλέον, το λέγαμε έτσι όταν ήμασταν παιδιά.
Μικρολίμανο λεγεται.
Άλλαξε ο Μανωλιός δηλαδης.... φίλε η ονομασία δεν αλλάζει την νοοτροπία... ραγιάδες θα είμαστε για πάνταφίλε δεν λέγεται τουρκολίμανο πλέον, το λέγαμε έτσι όταν ήμασταν παιδιά.
Μικρολίμανο λεγεται.
Να ξέρεις οτι συμφωνώ οτι δεν αποκαλείς πουτάνα όταν μιλάς με κάποια εκδιδόμενη αλλά δεν μπορώ και να μην συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που αναφέρει οτι φυσικά και δεν είναι λειτούργημα.Αυτό κράτησες από το παραπάνω ;
Για την ignore list μου ρωτάω ....
Εγώ επειδή έχω φωτογραφία του πατέρα μου εκεί , το 1955 βγαλμένη με leica ... το λέω τουρκολίμανο ....
έχεις και εσύ το δίκιο σου. Με την νοοτροπία που μας διακατέχει πάντα έτσι θα ήμαστε.Άλλαξε ο Μανωλιός δηλαδης.... φίλε η ονομασία δεν αλλάζει την νοοτροπία... ραγιάδες θα είμαστε για πάντα
Το αν είναι λειτούργημα ... είναι φιλοσοφική κουβέντα.Σηκώνει ανάλυση ... και δεν θα καταλήξουμε κάπου να συμφωνήσουμε. Και δεν έχει και κάποια αξία και νόημα.Να ξέρεις οτι συμφωνώ οτι δεν αποκαλείς πουτάνα όταν μιλάς με κάποια εκδιδόμενη αλλά δεν μπορώ και να μην συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω που αναφέρει οτι φυσικά και δεν είναι λειτούργημα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Μα πραγματικά επιτέλους κάποιος που τα λέει σταρατα κ να ξέρεις γέλασα σε μερικά σημεία όπως το χαμάλη κάνε αυτο χαχα..και ευγε π αποτυπώνεις εύλογες απορίες γιατί το θέμα είναι ο τρόπος ορισμένων. .δεν επιτρέπεται τέτοιο ύφος για κανένα λόγο.Εσύ, θεωρείς καλό τρόπο , όταν πας σε μια βίζιτα, call girl , city tour, μασατζού που προσφέρει μπριτζόλα/φραπέ να την αποκαλείς ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;;
Αυτός είναι ο τρόπος που σου αρέσει να φέρεσαι σε άλλους ;
Όταν μπει η βίζιτα στο χοτέλ που την περιμένεις να γαμήσεις με την πούτσα έξω ....
λες ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;
αν θέλεις να αλλάξει στάση .... ή να ανοίξει κωλομέρια για να μπεις κώλο ... λες ΑΝΟΙΞΕ ΚΩΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ;
σε μπουρδέλο όταν πας .... λες στην τσατσά ... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΤΣΑ ;;; ή ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΣΑΤΣΟ ;;;;
Στον ξένο τυπά που ξεχορταριάζει χωράφι/οικόπεδο ... τους λες ΧΑΜΑΛΗ ... ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΔΩ ....
έτσι μιλάς ;;;;
Ταξί παίρνεις ; Λες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ;;;;;;
Πήγαινε με στο τουρκολίμανο ΤΑΞΙΤΖΗ ;;;;;
Στο σουβλατζίδικο ... λες .... ΨΗΣΤΗ ΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ;;;;;;;;;
στο σούπερ μάρκετ .... ΛΕΣ ΤΑΜΙΑ ... ΔΩΣΕ 5 ΤΣΑΝΤΕΣ ;;;;;;;;
Στο μπογιατζή .... ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ... ΒΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ .... ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ....
έτσι μιλάς ;;;;;;;
Στο σκυλάδικο .... λες ΠΑΡΚΑΔΟΡΕ ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΑΠΑΛΑ .... έτσι μιλάς ;;;;
Με ποδήλατο?Να κυκλοφορείς με ποδήλατο να δείχνεις έξω και καλά οικολόγος... μόλις κλείνουν τα φώτα να περνεις το ελικόπτερο και την Φεράρι
Βλ.ΠΑΣΑλιμανι.Άλλαξε ο Μανωλιός δηλαδης.... φίλε η ονομασία δεν αλλάζει την νοοτροπία... ραγιάδες θα είμαστε για πάντα
...ποδηλατες αδιαφοροι, αλλα τα φλουστρια-ναυαγια με το πατινια πρεπει να τα πανε γαμιοντας μεχρι να σβησει ο ηλιοςΜε ποδήλατο?
Δεν τολμάω,εδώ στα καμινια έχει κάτι κολομπαραδες που γαμανε αποκλειστικά ποδηλάτες!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!...ποδηλατες αδιαφοροι, αλλα τα φλουστρια-ναυαγια με το πατινια πρεπει να τα πανε γαμιοντας μεχρι να σβησει ο ηλιος
τετοια να λες να γεμισει η περιοχη ποδηλατες με αλλα γουσταΜε ποδήλατο?
Δεν τολμάω,εδώ στα καμινια έχει κάτι κολομπαραδες που γαμανε αποκλειστικά ποδηλάτες!