psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα ομορφοκόριτσο! Άλλα μπανάκια δεν έχει;Καλησπέρα ομορφόπαιδα! θα παραμείνω τελικά κ αυτόν τον μήνα κοντά σας κ Αυγούστο!
Καλησπέρα ομορφοκόριτσο! Άλλα μπανάκια δεν έχει;Καλησπέρα ομορφόπαιδα! θα παραμείνω τελικά κ αυτόν τον μήνα κοντά σας κ Αυγούστο!
Μα φυσικά τώρα που έχω και το καλύτερο μαύρισμα δεν θέλω να το χάσω απλά δεν θα μπορέσω τώρα και δεν θα επέλεγα ποτέ τον αύγουστο ..οπότε σεπτέμβριος μη σου πω και αρχές οκτωβρίου είναι ιδανική επιλογή!Καλησπέρα ομορφοκόριτσο! Άλλα μπανάκια δεν έχει;
Θα συμφωνήσω. Ποτέ δε θα ξεχάσω ένα από τα καλύτερα μπάνια που έχω κάνει και ήταν τέλη Σεπτεμβρίου στη Ρόδο! Η καλύτερη ώρα αν τυχόν κάνεις μπάνια Ιούλιο Αύγουστο είναι μετά τις 7 το απόγευμα ή πολύ πρωί.Μα φυσικά τώρα που έχω και το καλύτερο μαύρισμα δεν θέλω να το χάσω απλά δεν θα μπορέσω τώρα και δεν θα επέλεγα ποτέ τον αύγουστο ..οπότε σεπτέμβριος μη σου πω και αρχές οκτωβρίου είναι ιδανική επιλογή!
@ΚΩΣΤΑΣ 4217.6.2024 - First Dates
Δείτε on demand ολόκληρο το 9o επεισόδιο, της 2η σεζόν του First Dates, το οποίο μεταδόθηκε στις 17.6.2024. Δείτε on demand όλα τα επεισόδια, από το First Dates στο Star.gr/tv!www.star.gr
Βάλε μια Σαλόνικα ανάμεσα τότε,μια βδομαδουλα.Καλησπέρα ομορφόπαιδα! θα παραμείνω τελικά κ αυτόν τον μήνα κοντά σας κ Αυγούστο!
...το κανει μονη της! Γιατι νομιζεις το παραπανω αγαλμα δεν εχει χερια?!?!?!?Καλημέρα Στεφανία. Έχεις σκεφτεί να βάλεις πρόγραμμα "Four Hands" με κάποια φίλη σου, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι μεταξύ σας;
όχι φίλε, γιατί έτσι μπορεί να χαθεί μέρος της πελατείας.Καλημέρα Στεφανία. Έχεις σκεφτεί να βάλεις πρόγραμμα "Four Hands" με κάποια φίλη σου, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι μεταξύ σας;
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Όποιος θέλει εμένα δεν πρόκειται να χαθεί από εμένα.όχι φίλε, γιατί έτσι μπορεί να χαθεί μέρος της πελατείας.
Μέχρι τις πρώτες μέρες του σεπτεμβρίου πιστεύω.Θα σαι όλο το καλοκαίρι Αθήνα?
Τούμπανο είσαι....Μέχρι τις πρώτες μέρες του σεπτεμβρίου πιστεύω.
Πολύ ωραία η ενδυματολογική επιλογή σου! Ανοιχτό χρώμα το οποίο κάνει ωραία αντίθεση με το μαύρισμα που απέκτησες, μου αρέσει!Μέχρι τις πρώτες μέρες του σεπτεμβρίου πιστεύω.
Θελουμε κ άλλες φωτοοο από στεφανιαααα δώσε ποσό στον λαό σσσσσσσςΜέχρι τις πρώτες μέρες του σεπτεμβρίου πιστεύω.
Θελουμε κ άλλες φωτοοο από στεφανιαααα δώσε ποσό στον λαό σσσσσσσς
Ποοοοο πες μου ότι έχετε και βίντεο που γαμιεστε να πάμε σε άλλο κόσμοΈλα μπαγάσα σε έφτιαξα
Θέλω και γω τέτοιο παίξιμο.....απολαυσηΈλα μπαγάσα σε έφτιαξα
Ποοοοο πες μου ότι έχετε και βίντεο που γαμιεστε να πάμε σε άλλο κόσμο