biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.998
Ναι γιατί εσύ πιάνεις πάντα το παλμό των καταστάσεων και αυτή η λέξη ταιριάζει εδώ πέρα..εγω αλλιως το ξερω αυτο μια φορα μπιπ παντα μπιπ
Ναι γιατί εσύ πιάνεις πάντα το παλμό των καταστάσεων και αυτή η λέξη ταιριάζει εδώ πέρα..εγω αλλιως το ξερω αυτο μια φορα μπιπ παντα μπιπ
Εγώ αναφέρομαι γενικά γιατί το βλέπω σχεδόν σε όλα τα νήματα. Και οκκκ σε κάποιες που δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί καλά κάνουν. Αλλά κάπου ωπα.Μα πραγματικά όλη αυτή την απορία έχουμε... απλώς το θέμα έχει ξεφύγει η κλίκα εδώ πέρα επιτίθενται πλέον και σε μέλη εδώ μέσα που τολμάνε να γράψουν μία άποψη για εμένα έτσι όπως το βίωσαν και όπως επιθυμούν να τα εκφράζουν..δηλαδή υπάρχει και λογοκρισία αν είναι δυνατόν.
η αληθεια ειναι πως εχω μια ταση προς τον ιατρικο κλαδοΝαι γιατί εσύ πιάνεις πάντα το παλμό των καταστάσεων και αυτή η λέξη ταιριάζει εδώ πέρα..
Έλλειψη επιχειρηματων και απώλεια ψυχραιμίας.Σιχαμένος αγαπούλης. Το χειρότερο είδος των Homo Erectus
χοιρινα η κοτοπουλου ??Έλλειψη επιχειρηματων και απώλεια ψυχραιμίας.
Η Στεφανια προσφέρει συνεδρίες tantra υψηλοτατου επιπεδου με αντίτιμο 100 ευρώ.
Για να το βρεις αυτό στη μητρόπολη του tantra ,τη Βαρκελώνη πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 400 ευρώ.
Αλλά τι σου λέω τώρα,το "μόνον της ζωής σου ταξειδιον" πρέπει να είναι ως τη λειβαδια για σουβλάκια!
Ιδού η απορία!!χοιρινα η κοτοπουλου ??
σουβλακια η καλαμακια?Ιδού η απορία!!
Χτύπησα πριν λιγο κάτι χοιρινά μούρλια!!!
Καλαμάκια παράγγειλα,κέντρο Αθήνας ήμουν, οπότε!σουβλακια η καλαμακια?
ηλπιζα να μην απαντήσεις, αλλά τι να κάνω;Μάθε πρώτα την έννοια της λέξης λειτούργημα και και ποιες είναι οι προεκτάσεις του και ξανά έλα να τα πούμε..
Το πως θα λανσαρω τον εαυτό μου και τις υπηρεσίες όταν κατανοήσεις ότι προσφέρω όντως κ μασαζ πανω από όλα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε .
Είπαμε κακία είναι στο πρόγραμμα. αλλά αυτό δεν έχει όρια πια.. είναι ανεξέλεγκτο.
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τη λέξη η το νόημα και την ιδιότητα αυτή και μόνο αυτό να προσέφερα αυτό και αν θα ήταν λειτούργημα! Το να ανεχτεί κάποια το υφάκι σου που είναι υποτιμητικό και δεν έχεις μάθει να σέβεσαι κ εκεί είναι το πρόβλημα.ηλπιζα να μην απαντήσεις, αλλά τι να κάνω;
λειτούργημα με προεκτάσεις !!! μπορείς να τα πιστεύεις όσο θέλεις.
και αφού ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ότι προσφέρεις ''και μασαζ''
σου λέω ότι πολλές προσφέρουν ''και μασάζ'' αν δεν το ξέρεις..αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τις λες callgirl/πουτάνες/ιερόδουλες, εφόσον παρεχουν και σεξ και πίπες κ.λ.π
""Δεν έχω σκοπό να ανοίξω διάλογο με άτομα που δεν ξέρουν τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κ ήθους ..αν είναι δυνατόν σε ενήλικες να να πρέπει να υπενθυμίζουμε τα όρια.""Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τη λέξη η το νόημα και την ιδιότητα αυτή και μόνο αυτό να προσέφερα αυτό και αν θα ήταν λειτούργημα! Το να ανεχτεί κάποια το υφάκι σου που είναι υποτιμητικό και δεν έχεις μάθει να σέβεσαι κ εκεί είναι το πρόβλημα.
Για τόλμα να το πεις αυτό σε οποιαδήποτε κοπέλα που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.
Άλλο επί το έργο που μπορεί να βγει πιο kinky ορολογία.. αλλά σε καμία δεν μπορείς να πεις μπροστά στο πρόσωπό της ακόμη και αν είναι η πιο υπουλη σε συμπεριφορά ότι είναι πόρνη.
Δεν έχω σκοπό να ανοίξω διάλογο με άτομα που δεν ξέρουν τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κ ήθους ..αν είναι δυνατόν σε ενήλικες να να πρέπει να υπενθυμίζουμε τα όρια.
Ευτυχώς που έχω μάθει να είμαι ψύχραιμη και πολιτισμένη.. τα χω ξαναδεί τα έργα αυτά.. χίλιες φορές τα κάνετε και χίλιες φορές θα τα ξανακάνετε. Όμως η επιτυχία σε όλο αυτό είναι να διατηρώ το επίπεδό μου και την ποιότητα του αδαμάντινου χαρακτήρα Μ,όσο κι αν προσπαθείτε να το διαβάλλετε.
Καλημέρα ε θα αργήσω λιγάκι από νοέμβριο μάλλον!Καλημέρα! Σε περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη! Πότε θα ξανάρθεις;;
Εντάξει κουκλί μου, σε περιμένουμε με αγωνία στην πόλη μας πάντως!Καλημέρα ε θα αργήσω λιγάκι από νοέμβριο μάλλον!
Η Βίκυ στεφάνια με λιγότερα χρηματα κ ειναι ΑΣΤΕΡΙ στο πήδημα για άγριο ξεκωλιασμα , οπως κ η θεια Λένα στο στο sweet escape
Τρικυμία εν κρανιω ο ippokratis!!!...παντως τα καλυτερα σχολια για το κοριτσ' , γραφονται σε νηματα αλλων κοριτσιων!!!!