Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Μα πραγματικά όλη αυτή την απορία έχουμε... απλώς το θέμα έχει ξεφύγει η κλίκα εδώ πέρα επιτίθενται πλέον και σε μέλη εδώ μέσα που τολμάνε να γράψουν μία άποψη για εμένα έτσι όπως το βίωσαν και όπως επιθυμούν να τα εκφράζουν..δηλαδή υπάρχει και λογοκρισία αν είναι δυνατόν.
Εγώ αναφέρομαι γενικά γιατί το βλέπω σχεδόν σε όλα τα νήματα. Και οκκκ σε κάποιες που δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί καλά κάνουν. Αλλά κάπου ωπα.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κριτικές κλπ και τις ψάχνουμε 10 ώρες γιατί διαβάζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Και πριν με πουν αγαπούλη κάποιοι εδώ, στην στεφάνια έχω πάει 2 φορές και έχουν περάσει χρόνια από τοτε

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Σιχαμένος αγαπούλης. Το χειρότερο είδος των Homo Erectus
Έλλειψη επιχειρηματων και απώλεια ψυχραιμίας.
Η Στεφανια προσφέρει συνεδρίες tantra υψηλοτατου επιπεδου με αντίτιμο 100 ευρώ.
Για να το βρεις αυτό στη μητρόπολη του tantra ,τη Βαρκελώνη πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 400 ευρώ.
Αλλά τι σου λέω τώρα,το "μόνον της ζωής σου ταξειδιον" πρέπει να είναι ως τη λειβαδια για σουβλάκια!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Έλλειψη επιχειρηματων και απώλεια ψυχραιμίας.
Η Στεφανια προσφέρει συνεδρίες tantra υψηλοτατου επιπεδου με αντίτιμο 100 ευρώ.
Για να το βρεις αυτό στη μητρόπολη του tantra ,τη Βαρκελώνη πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 400 ευρώ.
Αλλά τι σου λέω τώρα,το "μόνον της ζωής σου ταξειδιον" πρέπει να είναι ως τη λειβαδια για σουβλάκια!
χοιρινα η κοτοπουλου ??

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Μάθε πρώτα την έννοια της λέξης λειτούργημα και και ποιες είναι οι προεκτάσεις του και ξανά έλα να τα πούμε..
Το πως θα λανσαρω τον εαυτό μου και τις υπηρεσίες όταν κατανοήσεις ότι προσφέρω όντως κ μασαζ πανω από όλα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε .
Είπαμε κακία είναι στο πρόγραμμα. αλλά αυτό δεν έχει όρια πια.. είναι ανεξέλεγκτο.
ηλπιζα να μην απαντήσεις, αλλά τι να κάνω;
λειτούργημα με προεκτάσεις !!! μπορείς να τα πιστεύεις όσο θέλεις.
και αφού ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ότι προσφέρεις ''και μασαζ''
σου λέω ότι πολλές προσφέρουν ''και μασάζ'' αν δεν το ξέρεις..αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τις λες callgirl/πουτάνες/ιερόδουλες, εφόσον παρεχουν και σεξ και πίπες κ.λ.π

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.998
ηλπιζα να μην απαντήσεις, αλλά τι να κάνω;
λειτούργημα με προεκτάσεις !!! μπορείς να τα πιστεύεις όσο θέλεις.
και αφού ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ότι προσφέρεις ''και μασαζ''
σου λέω ότι πολλές προσφέρουν ''και μασάζ'' αν δεν το ξέρεις..αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τις λες callgirl/πουτάνες/ιερόδουλες, εφόσον παρεχουν και σεξ και πίπες κ.λ.π
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τη λέξη η το νόημα και την ιδιότητα αυτή και μόνο αυτό να προσέφερα αυτό και αν θα ήταν λειτούργημα! Το να ανεχτεί κάποια το υφάκι σου που είναι υποτιμητικό και δεν έχεις μάθει να σέβεσαι κ εκεί είναι το πρόβλημα.
Για τόλμα να το πεις αυτό σε οποιαδήποτε κοπέλα που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.
Άλλο επί το έργο που μπορεί να βγει πιο kinky ορολογία.. αλλά σε καμία δεν μπορείς να πεις μπροστά στο πρόσωπό της ακόμη και αν είναι η πιο υπουλη σε συμπεριφορά ότι είναι πόρνη.
Δεν έχω σκοπό να ανοίξω διάλογο με άτομα που δεν ξέρουν τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κ ήθους ..αν είναι δυνατόν σε ενήλικες να να πρέπει να υπενθυμίζουμε τα όρια.
Ευτυχώς που έχω μάθει να είμαι ψύχραιμη και πολιτισμένη.. τα χω ξαναδεί τα έργα αυτά.. χίλιες φορές τα κάνετε και χίλιες φορές θα τα ξανακάνετε. Όμως η επιτυχία σε όλο αυτό είναι να διατηρώ το επίπεδό μου και την ποιότητα του αδαμάντινου χαρακτήρα Μ,όσο κι αν προσπαθείτε να το διαβάλλετε.

Τελευταία τροποποίηση:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τη λέξη η το νόημα και την ιδιότητα αυτή και μόνο αυτό να προσέφερα αυτό και αν θα ήταν λειτούργημα! Το να ανεχτεί κάποια το υφάκι σου που είναι υποτιμητικό και δεν έχεις μάθει να σέβεσαι κ εκεί είναι το πρόβλημα.
Για τόλμα να το πεις αυτό σε οποιαδήποτε κοπέλα που προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες.
Άλλο επί το έργο που μπορεί να βγει πιο kinky ορολογία.. αλλά σε καμία δεν μπορείς να πεις μπροστά στο πρόσωπό της ακόμη και αν είναι η πιο υπουλη σε συμπεριφορά ότι είναι πόρνη.
Δεν έχω σκοπό να ανοίξω διάλογο με άτομα που δεν ξέρουν τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κ ήθους ..αν είναι δυνατόν σε ενήλικες να να πρέπει να υπενθυμίζουμε τα όρια.
Ευτυχώς που έχω μάθει να είμαι ψύχραιμη και πολιτισμένη.. τα χω ξαναδεί τα έργα αυτά.. χίλιες φορές τα κάνετε και χίλιες φορές θα τα ξανακάνετε. Όμως η επιτυχία σε όλο αυτό είναι να διατηρώ το επίπεδό μου και την ποιότητα του αδαμάντινου χαρακτήρα Μ,όσο κι αν προσπαθείτε να το διαβάλλετε.
""Δεν έχω σκοπό να ανοίξω διάλογο με άτομα που δεν ξέρουν τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς κ ήθους ..αν είναι δυνατόν σε ενήλικες να να πρέπει να υπενθυμίζουμε τα όρια.""

ΔΕΝ έχεις σκοπό, αλλά συνεχίζεις...
οι ενήλικες που λες και σύ ξέρουν τους κανόνες... πριν καν γεννηθείς .
τώρα αν εσύ νομίζεις ότι ήρθες ν' αλλάξεις την ορολογία και την εννοια βασικών πραγμάτων του πληρωμένου σεξ...επειδή μαζί με τα υπόλοιπα κανεις ενα μασαζ με γλυκόλογα...ειναι δικό σου πρόβλημα!
εγώ δεν σε βλέπω σαν θεάρεστο πλάσμα που κάνεις λειτούργημα, ΑΛΛΑ σαν αυτό που πραγματικά είσαι.
μπορει να εχεις κάποιους που ισως το αποδέχονται !! (δεν ξέρω τα κίνητρα τους ..βέβαια)
τους υπόλοιπους όμως ασε μας να έχουμε την γνώμη μας ..

Gman97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Αν και νέο μέλος λέω να αφήσω την άποψη μου απο τη χθεσινή επίσκεψη με τη Στεφανία.
Υποδοχή με χαμόγελο και αφότου μου πρόσφερε κάτι να πιώ, μεταφερθήκαμε στο χώρο.
Είχα επιλέξει το πρόγραμμα με δυο εκτονώσεις.
Το μασάζ ήταν πολύ καλό και σε θέμα πίεσης αλλά και γενικότερα στην ατμόσφαιρα.
Στο κρεβάτι ξεκινήσαμε με μερικά χαϊδέματα, μετά ένα καλό στοματικό και τέλος εναλλαγή δύο στάσεων μέχρι κορύφωσης.
Εννοείται ντουζ ανάμεσα και γενικότερα προσπαθεί να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος.
Να σημειωθεί οτι κατέληξα να έρθω στη Στεφανία περισσότερο διαβάζοντας το φόρουμ και για να διευκρινίσω κάποια πράγματα . Εγώ προσωπικά επειδή ήρθα στοχευμένα για αυτό που προσφέρει έμεινα ευχαριστημένος, από όλη τη διαδικασία, η ενημέρωση-συνεννοηση (τηλεφωνικά+viber) έγινε γρήγορα, και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χαλάρωσα πολύ.
Η Στεφανία είναι καλή σε αυτό που προσφέρει και δε θα σε κάνει να νιώσεις καθόλου άβολα ή αμήχανα και γι'αυτό αν ευκαιρήσω θα τη ξαναπροτιμήσω.
Περισσότερο τα γράφω για όσους νέους ψάξουν το νήμα γιατί από τα προηγούμενα δύσκολα θα βγάλουν άκρη, άλλωστε όσοι έχουν αντίθετη άποψη δε θα αλλάξουν τώρα. Αυτά από μένα.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Λειτούργημα είναι το επάγγελμα με σοβαρό κοινωνικό ρόλο (δημοσιογραφικό, δικαστικό, ιερατικό, το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, του γιατρού κτλ).
Συνήθως οι αποδοχές δεν είναι ανάλογες με αυτό που προσφέρεται, λόγω της σημαντικότητάς του στο όλον.

Στην περίπτωση του μασάζ ή του πληρωμένου έρωτα, για τι ακριβώς συζητάμε;

Levou23

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
80
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για τη Στεφάνια σαν αρκετά παλιός πελάτης της.

Η Στεφάνια είναι μια ευγενική κοπέλα που θέλει να σε φροντίσει να σε κάνει να περάσεις καλά έτσι ώστε να πας και ξαναλας.Εμφανισιαμα δεν είναι κάτι το τρομερό ένα απλό κορίτσι είναι αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου του καθενός.

Στα του αγώνα είναι αρκετά καλή.Θα κάνει καλο μασάζ θα σε χαλαρωσει και θα σου πάρει την κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο η φάση είναι gfe. Είναι σαν να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου.Αν κάποιος θέλει σκληρά γαμησια και μπινελίκια ας μην πάει.

Εγώ πλέον έχω τουλάχιστον 3 χρόνια να πάω στη Στεφάνια γιατί κάποια στιγμή σε ένα ραντεβού μας κάτι με πείραξε στη συμπεριφορά της.Δεν θέλω να την κατηγορήσω γιατί μπορεί να ήταν μια κακή στιγμή η μπορεί να είναι και δικιά μου παραξενιά. Παρόλα αυτά την έχω συστήσει σε φίλους να τη δοκιμάσουν.

Άλλος την λέει θεραπεύτρια...άλλος πουτανα...άλλος όπως θέλει. Γιατί βάζετε ταμπέλες ρε παιδιά?πηγαίνετε να περάσετε καλά αυτό είναι. Γουστάρεις ξαναπηγαινε...δεν Γουστάρεις?τέλος!

Στεφάνια μου συνέχισε αυτό που κάνεις αφού το αγαπάς τόσο και καλά κάνεις. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει...εσύ ξέρεις καλύτερα μέσα σου τι ισχύει και τι όχι

Καλή συνέχεια

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.280
Πόντοι
11.146
...παντως τα καλυτερα σχολια για το κοριτσ' , γραφονται σε νηματα αλλων κοριτσιων!!!!

Η Βίκυ στεφάνια με λιγότερα χρηματα κ ειναι ΑΣΤΕΡΙ στο πήδημα για άγριο ξεκωλιασμα , οπως κ η θεια Λένα στο στο sweet escape

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom