Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Να σημειωθεί εδώ ότι τα κακεντρεχη σχόλια προέρχονται από τυπους που αν υπήρχε αστυνομία στυλ και εμφάνισης θα τους είχε καταδικάσει σε ισόβια!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Να σημειωθεί εδώ ότι τα κακεντρεχη σχόλια προέρχονται από τυπους που αν υπήρχε αστυνομία στυλ και εμφάνισης θα τους είχε καταδικάσει σε ισόβια!
μας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.994
Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σας
Πάντα εύστοχο το παιδί!
Ακριβώς έτσι ένας κομψός άνθρωπος σε εμφάνιση ποτέ δεν θα έγραφε με άθλιο ,απάνθρωπο και μίζερο τρόπο.. απλή λογική.
Η premium εμφάνιση πάει συνήθως πακέτο με χαρακτήρα..
Α ξέχασα εδώ μέσα όσοι γράφουν ειδικά εναντίον μου είναι το λιγότερο δόν Ζουάν! Οπότε μην τους χαλάσουμε την ψευδαίσθηση ! χαχα

Τελευταία τροποποίηση:

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
871
Πόντοι
81
μας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Έχω καιρό να κάνω χειρομαλαξη
ωραία ιδέα..
Κάποιος κύριος να βοηθήσει με το κορίτσι.
Ευχαριστώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντα εύστοχο το παιδί!
Ακριβώς έτσι ένας κομψός άνθρωπος σε εμφάνιση ποτέ δεν θα έγραφε με άθλιο ,απάνθρωπο και μίζερο τρόπο.. απλή λογική.
Η premium εμφάνιση πάει συνήθως πακέτο με χαρακτήρα..
Α ξέχασα εδώ μέσα όσοι γράφουν ειδικά εναντίον μου είναι το λιγότερο δόν Ζουάν! Οπότε μην τους χαλάσουμε την ψευδαίσθηση ! χαχα
Μην δίνεται σημασία.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτω
Μήπως από κόμπλεξ;;;;

Ελενα110

Call-Girl
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Like
106.576
Μήπως από κόμπλεξ;;;;
fdf764e68f05eaa0a3bd3350a3406731.jpg

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.645
Πόντοι
2.046
Γιατί θύμωσε το κορίτσι!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί θύμωσε το κορίτσι??

overvision4

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία και άψογη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά και με κέρδισε η γλυκύτητα της. Κάποιοι όντως βγάζετε κόμπλεξ, μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ και το κάνει τέλεια. Το σημαντικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000%. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Στεφανία :)

Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία και άψογη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά και με κέρδισε η γλυκύτητα της. Κάποιοι όντως βγάζετε κόμπλεξ, μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ και το κάνει τέλεια. Το σημαντικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000%. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Στεφανία :)
Όπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Όπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία:coffee:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.518
Πόντοι
3.172
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία:coffee:

Αγαπούληδες, άπειροι με το αντικείμενο και πρωτάρηδες μαζί, ο ένας έκανε εγγραφή χθες κ ο άλλος προχθές..

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται αρκετές εγγραφές, αποθεώνοντας γυναίκες κάτω του μετρίου, ρίξτε μια ματιά στα νήματα, ειδικά των cg..
Ξεχνούν ορισμένοι, πως η εγγραφή και η αποθέωση, σε καμιά περίπτωση, δεν παράγουν ταυτόχρονα αποτέλεσμα.

Για να αποκτήσει βαρύτητα η κρίση και το σχόλιο ενός μέλους, ειδικά σε ένα υπερφορτωμένο site όπως το bou, θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή το λιγότερο 3-5 χρόνια.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχει πλασαριστεί στην κοινότητα ως αξιόπιστος συνομιλητής, κάτι που προκύπτει από την δραστηριότητά του αφενός και αφετέρου από την ήδη σχηματισμένη εικόνα της κοινότητας, για την εκάστοτε κριτική του..

Κοινώς πρώτα εργάζεσαι & κατόπιν πληρώνεσαι κ όχι το αντίστροφο.. :hi:

overvision4

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ
Και αν τον έχεις άνω τον 20 ..... γιατί ως γνωστόν μεγάλη μερίδα εδώ μέσα είναι συγγενείς και απόγονοι του Γκουσγκούνη....

Τελευταία τροποποίηση:

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
257
Πόντοι
21
Τι μαλακιες ακούμε και διαβάζουμε. Α ρε Στεφανία! Μπορεί να μην είσαι μοντέλο αλλά είσαι ότι απολαυστικότερο υπάρχει στο συγκεκριμένο χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom