You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
μας έχεις δει εσύΝα σημειωθεί εδώ ότι τα κακεντρεχη σχόλια προέρχονται από τυπους που αν υπήρχε αστυνομία στυλ και εμφάνισης θα τους είχε καταδικάσει σε ισόβια!
από
κοντά και μας ξέρεις
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σαςμας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
Τελευταία τροποποίηση:
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Πάντα εύστοχο το παιδί!Βγαζω συμπέρασμα απο τα γραφομενα σας
Ακριβώς έτσι ένας κομψός άνθρωπος σε εμφάνιση ποτέ δεν θα έγραφε με άθλιο ,απάνθρωπο και μίζερο τρόπο.. απλή λογική.
Η premium εμφάνιση πάει συνήθως πακέτο με χαρακτήρα..
Α ξέχασα εδώ μέσα όσοι γράφουν ειδικά εναντίον μου είναι το λιγότερο δόν Ζουάν! Οπότε μην τους χαλάσουμε την ψευδαίσθηση ! χαχα
Τελευταία τροποποίηση:
εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτωμας έχεις δει εσύ
από
κοντά και μας ξέρεις
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Έχω καιρό να κάνω χειρομαλαξη
ωραία ιδέα..
Κάποιος κύριος να βοηθήσει με το κορίτσι.
Ευχαριστώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην δίνεται σημασία.Πάντα εύστοχο το παιδί!
Ακριβώς έτσι ένας κομψός άνθρωπος σε εμφάνιση ποτέ δεν θα έγραφε με άθλιο ,απάνθρωπο και μίζερο τρόπο.. απλή λογική.
Η premium εμφάνιση πάει συνήθως πακέτο με χαρακτήρα..
Α ξέχασα εδώ μέσα όσοι γράφουν ειδικά εναντίον μου είναι το λιγότερο δόν Ζουάν! Οπότε μην τους χαλάσουμε την ψευδαίσθηση ! χαχα
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Όχι πάει στο μπάνιο και τα φτύνει.ειπαμε τα καταπινει η κοπελα???
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
φτυστον να μην το ματιασεις γκαντεμηΕμεις λακαμαδες,εσυ ομως σιγουρα μαλακας !
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
που ειναιδόν Ζουάν!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Μήπως από κόμπλεξ;;;;εγω εσενα δεν σε έχω δει άρα δεν έχω άποψη.... θα πω όμως μια ιστορία από το μακρινό 2012.... τότε εδω μέσα αποφασίσαμε να γνωριστούμε τα μέλη που μιλούσαμε και κάναμε πλάκα. Και πήγαμε σε ένα μπαρ στην πλατεία βάθης.... οι γνωρίζοντες από εκείνα τα χρόνια ξέρουν..... λοιπόν..... Τα μέλη που "αντικειμενικα" δεν ¨βλέπονταν¨, ήταν αυτοί που συνήθως κοροιδευαν όλο τον κόσμο και μίλαγαν άσχημα στις κοπέλες.... Αυτο δεν σημαίνει κάτι για σένα... απλά το καταθέτω
Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
overvision4
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία και άψογη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά και με κέρδισε η γλυκύτητα της. Κάποιοι όντως βγάζετε κόμπλεξ, μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ και το κάνει τέλεια. Το σημαντικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000%. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Στεφανία
Διαγραμμένο μέλος 246039
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2024
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Όπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.Πολύ καλό κορίτσι η Στεφανία και άψογη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα σήμερα πρώτη φορά και με κέρδισε η γλυκύτητα της. Κάποιοι όντως βγάζετε κόμπλεξ, μη ξεχνάτε ότι η βασική της υπηρεσία είναι το μασάζ και το κάνει τέλεια. Το σημαντικό είναι να φύγεις ανάλαφρος και μπορώ να πω ότι το πέτυχε 1000%. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα Στεφανία
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχίαΌπως ακριβώς τα λες... Γλυκιά, άψογη και όλοι θέλουμε στην τελική να ξαναπάμε... Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο καλή είναι.
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 3.172
Προφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία
Αγαπούληδες, άπειροι με το αντικείμενο και πρωτάρηδες μαζί, ο ένας έκανε εγγραφή χθες κ ο άλλος προχθές..
Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται αρκετές εγγραφές, αποθεώνοντας γυναίκες κάτω του μετρίου, ρίξτε μια ματιά στα νήματα, ειδικά των cg..
Ξεχνούν ορισμένοι, πως η εγγραφή και η αποθέωση, σε καμιά περίπτωση, δεν παράγουν ταυτόχρονα αποτέλεσμα.
Για να αποκτήσει βαρύτητα η κρίση και το σχόλιο ενός μέλους, ειδικά σε ένα υπερφορτωμένο site όπως το bou, θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή το λιγότερο 3-5 χρόνια.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχει πλασαριστεί στην κοινότητα ως αξιόπιστος συνομιλητής, κάτι που προκύπτει από την δραστηριότητά του αφενός και αφετέρου από την ήδη σχηματισμένη εικόνα της κοινότητας, για την εκάστοτε κριτική του..
Κοινώς πρώτα εργάζεσαι & κατόπιν πληρώνεσαι κ όχι το αντίστροφο..
Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούνται αρκετές εγγραφές, αποθεώνοντας γυναίκες κάτω του μετρίου, ρίξτε μια ματιά στα νήματα, ειδικά των cg..
Ξεχνούν ορισμένοι, πως η εγγραφή και η αποθέωση, σε καμιά περίπτωση, δεν παράγουν ταυτόχρονα αποτέλεσμα.
Για να αποκτήσει βαρύτητα η κρίση και το σχόλιο ενός μέλους, ειδικά σε ένα υπερφορτωμένο site όπως το bou, θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή το λιγότερο 3-5 χρόνια.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχει πλασαριστεί στην κοινότητα ως αξιόπιστος συνομιλητής, κάτι που προκύπτει από την δραστηριότητά του αφενός και αφετέρου από την ήδη σχηματισμένη εικόνα της κοινότητας, για την εκάστοτε κριτική του..
Κοινώς πρώτα εργάζεσαι & κατόπιν πληρώνεσαι κ όχι το αντίστροφο..
overvision4
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμΠροφανώς τόσο εσύ όσο και ο overvision4 νεούδια στο άθλημα είδατε φως και μπήκατε που λένε, πιστεύετε ότι ο λαδοκόρη θα σας δώσει δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών με το γλύψιμο που της κάνετε μέσω σχολίων. Μια μαλακία σας τράβηξε, σας έτριψε λιγάκι, σας είπε και δυο τρία γλυκόλογα και νιώσατε αγαπούληδες. Έχεις καιρό μπροστά σου εσύ και το άλλο φιλαράκι και θα μάθετε πολλά ακόμα. Καλή επιτυχία
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Και αν τον έχεις άνω τον 20 ..... γιατί ως γνωστόν μεγάλη μερίδα εδώ μέσα είναι συγγενείς και απόγονοι του Γκουσγκούνη....Ο,τι η σεξουαλικη μου εμπειρία προσμετράται από το πόσο ενεργός είμαι σε ένα φόρουμ
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K