Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Δεν περίμενα να βρω ούτε τον εκλεκτό της καρδιάς μου ούτε να ερωτευτώ..
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.

Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
ΣΟΒΑΡΑ;;;
Πέφτω από τα σύννεφα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
ΣΟΒΑΡΑ;;;
Πέφτω από τα σύννεφα!
Και πολύ άργησες να γράψεις και εδώ!
Πάντως αν κρίνω από τόσα σχόλια βροχή (δεν μπαίνω στο διαδικασία σχολιασμού άκυρων σχολιασμων)πρέπει να έκανε ρεκόρ τηλεθέασης μόνο από τα μέλη του μπου.

Manowar24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
641
Πόντοι
301
Καιρό το σκεφτόμουν !κάτι αυτοτελές χωρίς πολλά επεισόδια και εγκλεισμό σ βίλα με άλλες χαχα
Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!Κ

Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.

Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!Εβγαζες στο φακό φυσική γλυκα και καυλα!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!Εβγαζες στο φακό φυσική γλυκα και καυλα!
Ετσιιι πανταααα κ ευγένεια πάνω από όλα!
Το ότι δεν ήταν του γούστου μου ο λεγαμενος δεν ήθελα να τον φέρω σε δυσκολη θέση ..ούτε να τον προσβάλω δημοσίως ότι τον απορρίπτω.. προσπάθησα όμως να εκφράσω ότι δεν νομίζω να έχει μέλλον ούτε να εξελιχθεί.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Και πολύ άργησες να γράψεις και εδώ!
Πάντως αν κρίνω από τόσα σχόλια βροχή (δεν μπαίνω στο διαδικασία σχολιασμού άκυρων σχολιασμων)πρέπει να έκανε ρεκόρ τηλεθέασης μόνο από τα μέλη του μπου.
Δεν είχα σκοπό. Όμως βλέποντας την αιτιολόγηση σου, δεν κρατήθηκα.
Τα μέλη του μπου, βλέπουν και σχολιάζουν την εκπομπή σταθερά πολύ πριν πας εσύ, αυτό όμως το ήξερες ήδη. Ας μην κρυβόμαστε καλή μου.
Σε καλή μεριά οι νέοι πελάτες. Το λέω μη ειρωνικά.

Manowar24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
641
Πόντοι
301
Ετσιιι πανταααα κ ευγένεια πάνω από όλα!
Το ότι δεν ήταν του γούστου μου ο λεγαμενος δεν ήθελα να τον φέρω σε δυσκολη θέση ..ούτε να τον προσβάλω δημοσίως ότι τον απορρίπτω.. προσπάθησα όμως να εκφράσω ότι δεν νομίζω να έχει μέλλον ούτε να εξελιχθεί.
Προφανώς και ήσουν άψογη στην παρουσια σου και στην συμπεριφορά σου εκει.Το θέμα είναι όμως ότι με την διακριτική σου σεξουαλικότητα κατάφερες να μας καυλωσεις!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.411
Πόντοι
446

Attention seeker σε ελαφριά έκδοση.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Προφανώς και ήσουν άψογη στην παρουσια σου και στην συμπεριφορά σου εκει.Το θέμα είναι όμως ότι με την διακριτική σου σεξουαλικότητα κατάφερες να μας καυλωσεις!
Ευχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!
Μου άρεσε που απλά ήμουν ο εαυτός μου και ένιωσα πολύ άνετα!!
Υ.Γ
Λέτε να κατάλαβε κάτι η ζέν!?? γιατί όταν ρώτησε τι μασάζ προσφέρεις το βλέμμα της ήταν κάπως μυστήριο! είναι πανέξυπνη και πολύ τσακάλι αυτή χαχχαα

FOXΒΑΓΚΕΝ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
278
Πόντοι
280
Υ.Γ
Λέτε να κατάλαβε κάτι η ζέν!?? γιατί όταν ρώτησε τι μασάζ προσφέρεις το βλέμμα της ήταν κάπως μυστήριο! είναι πανέξυπνη και πολύ τσακάλι αυτή χαχχαα
Μάλλον κατάλαβε και πολύ καλά μάλιστα τι κάνεις και ζήλεψε Δεν είδες πως κοίταξε και σίγουρα θα σκεφτηκε,,, Παναγία μου πόσους άνδρες έχει γλεντήσει

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Υ.Γ
Έπρεπε να δηλώσεις tantra godess,να φύγει αδιάβαστη!

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.411
Πόντοι
446
Μάλλον κατάλαβε και πολύ καλά μάλιστα τι κάνεις και ζήλεψε Δεν είδες πως κοίταξε και σίγουρα θα σκεφτηκε,,, Παναγία μου πόσους άνδρες έχει γλεντήσει
Dont try to understand women. Women understand women and they hate each other. Al bundy.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992

Manowar24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
641
Πόντοι
301
Υ.Γ
Δεν αποκλείεται να κατάλαβε …Σας σκέφτομαι δίδυμο στο μασάζ και φτιάχνομαι!!!

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Υ.Γ

Ο αλλος , ο μπούλης , ο λογιστακος απο την θεσσαλονικη , τον έστειλες ;
Εγω θα τον κράταγα να μου κανει τη φορολογική μου δήλωση . Πρεπει παντως να του κανεις ενα μασάζ giveaway

Η στεφάνια παιδια κανει πολυ καλο αισθησιακό μασάζ και ειναι ΓΑΤΑ.Σε άλλους αρεσει σε άλλους οχι , οπως άλλωστε κ εμεις οι ιδιοι . Σε αλλες γυναικες αρέσουμε , ενώ σε αλλες οχι

Εγω ψηφίζω παντως στεφάνια κ δίνω δεκα στα δεκα

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.185
Πόντοι
201
Και σε λίγο καιρό, στο ζενίθ η τιμολογιακή πολιτική και στο ναδίρ η διαθεσιμότητα... Φυσική ακολουθία!!!

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
Και σε λίγο καιρό, στο ζενίθ η τιμολογιακή πολιτική και στο ναδίρ η διαθεσιμότητα... Φυσική ακολουθία!!!
Εμ.......όσο βρίσκει πελατεία καλά κάνει θα πω εγώ.....άλλωστε όσες έχουν δουλειά από ένα σημείο και μετά ανεβάζουν τιμές.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.240
Πόντοι
206
Ευτυχώς έχω περιθώριο και να με παχύνει λίγο δεν πειράζει χαχα
@biky-stefania Πάντως με το που σε είδα στο γυαλί θυμήθηκα ότι είμαι πολύ πιασμένος και θέλω επειγόντως μασάζ.......:grin: Πότε θα έρθεις μια βόλτα από Θεσσαλονίκη να σε κεράσουμε ένα τρίγωνο πανοράματος και μια μπουγάτσα με μπόλικη άχνη και κανέλα...???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom