biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Καιρό το σκεφτόμουν !κάτι αυτοτελές χωρίς πολλά επεισόδια και εγκλεισμό σ βίλα με άλλες χαχαΚαι πολύ καλά έκανες!
Ήσουν απολαυστική!
Καιρό το σκεφτόμουν !κάτι αυτοτελές χωρίς πολλά επεισόδια και εγκλεισμό σ βίλα με άλλες χαχαΚαι πολύ καλά έκανες!
Ήσουν απολαυστική!
ΣΟΒΑΡΑ;;;Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Δεν περίμενα να βρω ούτε τον εκλεκτό της καρδιάς μου ούτε να ερωτευτώ..
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.
Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
Και πολύ άργησες να γράψεις και εδώ!ΣΟΒΑΡΑ;;;
Πέφτω από τα σύννεφα!
Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!ΚΚαιρό το σκεφτόμουν !κάτι αυτοτελές χωρίς πολλά επεισόδια και εγκλεισμό σ βίλα με άλλες χαχα
Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!Εβγαζες στο φακό φυσική γλυκα και καυλα!Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.
Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
Ετσιιι πανταααα κ ευγένεια πάνω από όλα!Μια χαρά ξηγηθηκες κούκλα!Εβγαζες στο φακό φυσική γλυκα και καυλα!
Δεν είχα σκοπό. Όμως βλέποντας την αιτιολόγηση σου, δεν κρατήθηκα.Και πολύ άργησες να γράψεις και εδώ!
Πάντως αν κρίνω από τόσα σχόλια βροχή (δεν μπαίνω στο διαδικασία σχολιασμού άκυρων σχολιασμων)πρέπει να έκανε ρεκόρ τηλεθέασης μόνο από τα μέλη του μπου.
Προφανώς και ήσουν άψογη στην παρουσια σου και στην συμπεριφορά σου εκει.Το θέμα είναι όμως ότι με την διακριτική σου σεξουαλικότητα κατάφερες να μας καυλωσεις!Ετσιιι πανταααα κ ευγένεια πάνω από όλα!
Το ότι δεν ήταν του γούστου μου ο λεγαμενος δεν ήθελα να τον φέρω σε δυσκολη θέση ..ούτε να τον προσβάλω δημοσίως ότι τον απορρίπτω.. προσπάθησα όμως να εκφράσω ότι δεν νομίζω να έχει μέλλον ούτε να εξελιχθεί.
αισθησιακων προεκτασεων το λενε τυπε.Μια μετρια εμφανισιακα ειναι τυπε που κανει σχετικα καλο μασαζ με παροχηερωτικων υπηρεσιων.
Attention seeker σε ελαφριά έκδοση.Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Ευχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!Προφανώς και ήσουν άψογη στην παρουσια σου και στην συμπεριφορά σου εκει.Το θέμα είναι όμως ότι με την διακριτική σου σεξουαλικότητα κατάφερες να μας καυλωσεις!
Μάλλον κατάλαβε και πολύ καλά μάλιστα τι κάνεις και ζήλεψε Δεν είδες πως κοίταξε και σίγουρα θα σκεφτηκε,,, Παναγία μου πόσους άνδρες έχει γλεντήσειΕυχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!
Μου άρεσε που απλά ήμουν ο εαυτός μου και ένιωσα πολύ άνετα!!
Υ.Γ
Λέτε να κατάλαβε κάτι η ζέν!?? γιατί όταν ρώτησε τι μασάζ προσφέρεις το βλέμμα της ήταν κάπως μυστήριο! είναι πανέξυπνη και πολύ τσακάλι αυτή χαχχαα
Έπρεπε να δηλώσεις tantra godess,να φύγει αδιάβαστη!Ευχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!
Υ.Γ
Λέτε να κατάλαβε κάτι η ζέν!?? γιατί όταν ρώτησε τι μασάζ προσφέρεις το βλέμμα της ήταν κάπως μυστήριο! είναι πανέξυπνη και πολύ τσακάλι αυτή χαχχαα
Dont try to understand women. Women understand women and they hate each other. Al bundy.Μάλλον κατάλαβε και πολύ καλά μάλιστα τι κάνεις και ζήλεψε Δεν είδες πως κοίταξε και σίγουρα θα σκεφτηκε,,, Παναγία μου πόσους άνδρες έχει γλεντήσει
Ευτυχώς έχω περιθώριο και να με παχύνει λίγο δεν πειράζει χαχαΚαι ο φακός Στεφανία σε παχαίνει...από κοντά είσαι πολύ καλύτερη
Δεν αποκλείεται να κατάλαβε …Σας σκέφτομαι δίδυμο στο μασάζ και φτιάχνομαι!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!
Υ.Γ
Ευχαριστώ πάρα πολύ χαίρομαι που έκανα σωστή επιλογή λοιπόν και πήγα!
Υ.Γ
Εμ.......όσο βρίσκει πελατεία καλά κάνει θα πω εγώ.....άλλωστε όσες έχουν δουλειά από ένα σημείο και μετά ανεβάζουν τιμές.Και σε λίγο καιρό, στο ζενίθ η τιμολογιακή πολιτική και στο ναδίρ η διαθεσιμότητα... Φυσική ακολουθία!!!
@biky-stefania Πάντως με το που σε είδα στο γυαλί θυμήθηκα ότι είμαι πολύ πιασμένος και θέλω επειγόντως μασάζ....... Πότε θα έρθεις μια βόλτα από Θεσσαλονίκη να σε κεράσουμε ένα τρίγωνο πανοράματος και μια μπουγάτσα με μπόλικη άχνη και κανέλα...???Ευτυχώς έχω περιθώριο και να με παχύνει λίγο δεν πειράζει χαχα