έλα ρε τώρα εκείνο το παιδάκι δεν ήταν ατακαδαρος...Ακριβώς!κάποιον να με εξιταρει όχι απλά έναν καλό συνομιλητή !
Ακόμη κ το παιδάκι,ο YouTuber αν μου τυχαίνε μου άρεσε που είχε χιούμορ κ ατακαδορος φουλ.
Θα με προκαλούσε καλύτερα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
Αν θ το πιστέψεις δεν μου αρέσει καθόλου μπουγάτσα χαχαΚαλά εντάξει........ Άστα αυτά τώρα και πες μας, πότε θα έρθεις στην πόλη μας....? Χθες που είπα ότι κερνάω μπουγάτσα, απέφυγες να σχολιάσεις....
Μη Μ κάνατε να έρθω μέσα στο καλοκαίρι Χαλκιδική να δοκιμάσω
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Βλεπειs το δεντρο.... αλλα δεν θελειs να δειs το δασοs......Αν θυμασε καλα σε αλλο timing μετα τιs 2 συναντησειs μαs στον χωρο σου σε επισκεψη που σε ειχα κανει στην θεσσαλονικη ελαβεs απο εμενα δυο ευκαιριεs και μια κριτικη, οσο αναφορα την εμφανιση σου την συμπεριφορα σου και την ηλικια σου , και στο ειχα επισημανει προφορικοs οτι δεχεσαι λεκτικη επιθεση απο διαφορα μελοι του "bou"λογω του χαρακτηρα σου .Aγοτερα σε ειχα στειλει και σε προσωπικο μνμ μια συμβουλη {δεs την συνομιλια μαs} .......παρ'ολα αυτα δεν το εκτιμησεs, το προσπερασεs kαι συνεχεισεs την παγια τακτικη σου αμεροληπτα να συνεχιζειs να εκτειθεσαι .......ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ...τελικα και σε διακρινει ενα μεγαλο ελατωμα εγωισμου και υπεροψιαs .......Δεν δεχεσαι τελικα καμια κριτικη εισαι αξια τηs μοιρα σου και μετα δινειs σημασια στα ορθογραφικα μου .....εδω γελαμε μαζι σου πραγματικα . Υ.Γ Eισαι αξια τηs μοιραs ....που διακατεχει μια εκδιδομενη Γυναικα με πολλα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ τελοs.Καλα μάθε κ γράψε πρώτα με ορθογραφία και μετα κρίνε.. που ήταν όλοι μας περνάμε από 3 ώρες styling όποτε άκυρο τελείως ό,τι γράφεις. Κλασική περίπτωση κακίας προσπερνάω απλά τα ματάκια μου πόνεσαν με τέτοια ορθογραφία δεν μπορούσα να μην επέμβω
Τελευταία τροποποίηση:
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Και εγω ήθελα να γίνω styling consultant και coaching expert,αλλά με κερδισε τελικά η λαχαναγορα!Βλεπειs το δεντρο.... αλλα δεν θελειs να δειs το δασοs......Αν θυμασε καλα σε αλλο timing μετα τιs 2 συναντησειs μαs στον χωρο σου σε επισκεψη που σε ειχα κανει στην θεσσαλονικη ελαβεs απο εμενα δυο ευκαιριεs και μια κριτικη, οσο αναφορα την εμφανιση σου την συμπεριφορα σου και την ηλικια σου , και στο ειχα επισημανει προφορικοs οτι δεχεσαι λεκτικη επιθεση απο διαφορα μελοι του "bou"λογω του χαρακτηρα σου .Aγοτερα σε ειχα στειλει και σε προσωπικο μνμ μια συμβουλη {δεs την συνομιλια μαs} .......παρ'ολα αυτα δεν το εκτιμησεs, το προσπερασεs kαι συνεχεισεs την παγια τακτικη σου αμεροληπτα να συνεχιζειs να εκτειθεσαι .......ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ...τελικα και σε διακρινει ενα μεγαλο ελατωμα εγωισμου και υπεροψιαs .......Δεν δεχεσαι τελικα καμια κριτικη εισαι αξια τηs μοιρα σου και μετα δινειs σημασια στα ορθογραφικα μου .....εδω γελαμε μαζι σου πραγματικα . Υ.Γ Eισαι αξια τηs μοιραs ....που διακατεχει μια εκδιδομενη Γυναικα με πολλα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ τελοs.
Ο YouTuber είναι του επιπέδου τηςέλα ρε τώρα εκείνο το παιδάκι δεν ήταν ατακαδαρος...
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.768
- Πόντοι
- 12.056
Να ρωτήσω κάτι φίλε τα βλητα τι τιμή έχουν σήμεραΚαι εγω ήθελα να γίνω styling consultant και coaching expert,αλλά με κερδισε τελικά η λαχαναγορα!
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.251
- Πόντοι
- 206
Ακόμα καλύτερα που δε σου αρέσει η μπουγάτσα.... μου κάνεις και οικονομία... Ναι έλα Χαλκιδική που είναι και μια σταλιά, πανεύκολο να έρθουμε από Θεσσαλονίκη κρυφά απ τις γυναίκες μας.........Αν θ το πιστέψεις δεν μου αρέσει καθόλου μπουγάτσα χαχα
Μη Μ κάνατε να έρθω μέσα στο καλοκαίρι Χαλκιδική να δοκιμάσω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.768
- Πόντοι
- 12.056
Και εσύ ρε αδερφέ 50 μπουγατσες έχετε.. 10 χρόνια Σαλόνικα χόρτασα μπουγάτσα και σαρδέλα παντρεμένηΑκόμα καλύτερα που δε σου αρέσει η μπουγάτσα.... μου κάνεις και οικονομία... Ναι έλα Χαλκιδική που είναι και μια σταλιά, πανεύκολο να έρθουμε από Θεσσαλονίκη κρυφά απ τις γυναίκες μας.........
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.334
- Πόντοι
- 11.146
...στειλ'του την φωτογραφια που ανεβασε τυπος στο διπλανο νημα, εσενα να κανεις footjob σε πελατη στην Θεσαλλονικη! Με τα ποδια θα ξεκινησει να ερθει ΑθηναΟύτως ή άλλως ήταν καταδικασμένο όταν πρόκειται για άλλη πόλη απορώ και η παραγωγή πώς τα κανονίζει αυτά.. έχω δει και από εξωτερικό δηλαδή που φέρνει μερικούς και μερικές.. τι νόημα έχει από απόσταση δεν μπορεί να λειτουργήσει Τίποτα..
Κι για ν καταλάβεις πόσο εντάξει ήμουν απέναντί του και πόσο με εκτίμησε..ο άνθρωπος επικοινώνησε μετά την προβολή του επεισοδίου και με προσκάλεσε θεσσαλονίκη να δώσω μία ευκαιρία μήπως έκανα λάθος εκτίμηση της κατάστασης.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Με κοτσάνι η χωρίς?Να ρωτήσω κάτι φίλε τα βλητα τι τιμή έχουν σήμερα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.768
- Πόντοι
- 12.056
Έκπτωση θα μου κάνεις?Με κοτσάνι η χωρίς?
gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.492
- Πόντοι
- 1.046
Υπάρχει τέτοια φώτο;...στειλ'του την φωτογραφια που ανεβασε τυπος στο διπλανο νημα, εσενα να κανεις footjob σε πελατη στην Θεσαλλονικη! Με τα ποδια θα ξεκινησει να ερθει Αθηνα
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.292
- Πόντοι
- 2.256
Συγχαρητήρια!! Πολύ συμπαθητική κοπέλα!!! Το έχω ξαναπεί δημόσια ότι αν της άρεσε το γλειφομούνι θα ήμουν πελάτης!!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.292
- Πόντοι
- 2.256
Δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο!!Εσένα περιμένει....
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Υπάρχει τέτοια φώτο;
Ναι αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που θα δεις δεν είναι ποδομαλακία. Αισθησιακή προέκταση της μυσταγωγίας του μασάζ είναι,,
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3131 - bourdela.com forum
Συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη σας εχω νέα ... Επίσκεψη απόψε γύρω στις 21:00 την ωρα που αρχισε η μπορα... πηγαινα για Βασ.ολγας πανω απο video club αλλά λόγω βροχής είπα να δοκιμάσω Βασ. γεωργίου πανω απο ford και εχουμε και λεμε. 3 κοπελες η νυχτερινη βαρδια full full προγραμμα με κοπελα επιλογης...
www.bourdela.com
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.424
- Πόντοι
- 446
Ολα εχουν το κυκλο τους στη ζωη.Τώρα η Στεφανία ψάχνει για άντρα και θα μας παρατήσει όλους εμάς τους πελάτες. Πάει και σε εκπομπές για να τον βρει.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.768
- Πόντοι
- 3.246
με χρυσή
μπότα δεν πας