konstantinosgalanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2024
- Like
- 276
- Πόντοι
- 280
συμφωνώ !!!!!!!!μαλακα εισαι ασχημη πολυ !!!! ευτυχως που πηγες και ειδαμε πως εισαι
συμφωνώ !!!!!!!!μαλακα εισαι ασχημη πολυ !!!! ευτυχως που πηγες και ειδαμε πως εισαι
Καλημέρα ευχαριστώ..αλλά..το βιολί σου εσύ!χαχαΣυγχαρητήρια!! Πολύ συμπαθητική κοπέλα!!! Το έχω ξαναπεί δημόσια ότι αν της άρεσε το γλειφομούνι θα ήμουν πελάτης!!!
Φιλε εχω παει και με μπαζα δεν λεω αλλα ΤΕΤΟΙΟ μπαζο δεν εχω δει ξανα για ...Τανα εννοω !συμφωνώ !!!!!!!!
Έχω κι εγώ τα πάθη μου!!!Καλημέρα ευχαριστώ..αλλά..το βιολί σου εσύ!χαχα
εκτος απο τις καλτσες??Έχω κι εγώ τα πάθη μου!!!
παλι καλα ειναι κυριλε εγχόρδο ...φαντασου να ηταν μπουζουκιΚαλημέρα ευχαριστώ..αλλά..το βιολί σου εσύ!χαχα
Νομίζω εδώ μέσα οι μπαγλαμαδες έχουν τα πρωτεία!παλι καλα ειναι κυριλε εγχόρδο ...φαντασου να ηταν μπουζουκι
προτιμω τους μπακλαβαδεςΝομίζω εδώ μέσα οι μπαγλαμαδες έχουν τα πρωτεία!
Μη μας ανοίγεις την ορεξη για γλυκά πρωί-πρωί χαχαπροτιμω τους μπακλαβαδες
και τα «κανταΐφια» ωραία είναι ;-)προτιμω τους μπακλαβαδες
και τα ...τουλουμπακια νοστιμα ειναι
Εγώ τα προφιτερολ!!!προτιμω τους μπακλαβαδες
Ναι και ειδικά για γλυκά σε σχήμα καρδιάς με γέμιση σοκολάτα που το μοιράζουμε στα δύο και ταίζει ο ένας τον άλλον.......όχι πως υπαινίσσομαι τίποτα......απλά το αναφέρω.....Μη μας ανοίγεις την ορεξη για γλυκά πρωί-πρωί χαχα
στα ες ες η στην βερμαχτ ησουνΝαι και ειδικά για γλυκά σε σχήμα καρδιάς με γέμιση σοκολάτα που το μοιράζουμε στα δύο και ταίζει ο ένας τον άλλον.......όχι πως υπαινίσσομαι τίποτα......απλά το αναφέρω.....
Συμφωνώ συναγωνιστή, αν κι εγώ είμαι πελάτηςΣυγχαρητήρια!! Πολύ συμπαθητική κοπέλα!!! Το έχω ξαναπεί δημόσια ότι αν της άρεσε το γλειφομούνι θα ήμουν πελάτης!!!
Ο ορισμός της εμμονής μαζί Μ!Τσουνάμι φυλαχτειτε μπαίνει !!!! ρε πατε καλάπου καθόσαστε κ καυλαντιζετε με το μπαζο ?
Όταν ο άλλος είναι καψουρακος χωρίς ανταπόκριση.....Ο ορισμός της εμμονής μαζί Μ!
Τσεκαρεις τον λογαριασμό μου στο ινστα(ενώ με βρίζεις εδώ..)κ κάνεις screenshot από τα στορι Μ που το συγκεκριμένο δεν υπάρχει πλέον γτ έληξε κ κρατάς κ αρχείο!καλή φάση...
Θέλω πληροφορίες με ενδιαφέρεις πως μπορώ να μάθω;Good morning!I'm back !!!κοντά σας για 2 εβδομάδες περίπου