Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Μολις είδα διαφημιστικό για το first dates της Δευτέρας …. Άντε και στο next top model ……….

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Τυχερός ο Λάζαρος…!!! :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

Τελευταία τροποποίηση:

Νικοςπ44

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Αξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!
Δεν είναι ωραίο να προσβάλεις αν δεν αρέσει απλά αλλάζεις θέμα , είναι πολύ αγενές το σχόλιο σου . Φτιάξε πρώτα τους τρόπους σου που πραγματικά δεν βλέπονται και μετά να εκφέρεις γνώμη

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956
Αξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
Υποθέτω είσαι κάτι μεταξύ Brad Pitt και Richard Gere!!!!

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Στεφανία μπράβο για τη συμμετοχή σου και χαίρομαι πραγματικά που πέρασες καλά. Πιστεύω όμως ότι επέλεξες να εμφανιστείς στην τηλεόραση για να μας ανακοινώσεις με τον τρόπο σου την επιλογή σου να σταματήσεις το μασάζ …ή (πράγμα που δεν το πιστεύω) να αυξήσεις το κασέ σου… Ό,τι και αν κάνεις στη συνέχεια εύχομαι να είσαι χαρούμενη!

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Μια μετρια εμφανισιακα ειναι τυπε που κανει σχετικα καλο μασαζ με παροχη ερωτικων υπηρεσιων. Για τα 70 για μια ωρα που ειχα δωσει πριν 3 χρονια καλα ηταν.

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
Έτσι ανεβαίνει το κασέ.......γιατί νομίζετε βγήκε στην τηλεόραση φόρα παρτίδα;;;;για να βρει γκόμενο;;;;;;ούτε καν

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
H Στεφανια ειναι χομπιστρια πιστευω,...Κανει μασαζ γιατι το γουσταρει...Δεν πιστευω οτι θα σταματησει γιατι εμφανιστηκε στην τηλεοραση....Απλα οποια κοπελα βγαινει στο γυαλι αυτοματα ανεβαινει το κασε..Δεν ξερω αν η Στεφανια θα ειναι η εξαιρεση σ αυτο..Θα δουμε..

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.627
Πόντοι
456
συναγωνιστες , χαλαρωστε. δεν εγινε τηλεπερσονα ουτε σταρ .δεν εγινε μπεζεντακου ουτε αλεξανδρατου.την πλακα της εκανε προφανως και κυριως μην της βαζετε ιδεες ...:wink:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.633
Πόντοι
12.056
συναγωνιστες , χαλαρωστε. δεν εγινε τηλεπερσονα ουτε σταρ .δεν εγινε μπεζεντακου ουτε αλεξανδρατου.την πλακα της εκανε προφανως και κυριως μην της βαζετε ιδεες ...:wink:
πλακα και να εμφανιζεσαι δημοσια :think: η ιδια ξερει τον λογω :headbaning1::headbaning2:

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.344
Πόντοι
206
Στεφανια επισης να υπενθυμισω οτι και εγω λογιστης ειμαι!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.992
Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Δεν περίμενα να βρω ούτε τον εκλεκτό της καρδιάς μου ούτε να ερωτευτώ..
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.

Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.

Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
&στη τηλεοραση μια κουκλαρα εισαι!!!

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956

Και πολύ καλά έκανες!
Ήσουν απολαυστική!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom