You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Τυχερός ο Λάζαρος…!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.310
- Πόντοι
- 446
Αξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΤΥΠΙΣΣΑ!
Δεν είναι ωραίο να προσβάλεις αν δεν αρέσει απλά αλλάζεις θέμα , είναι πολύ αγενές το σχόλιο σου . Φτιάξε πρώτα τους τρόπους σου που πραγματικά δεν βλέπονται και μετά να εκφέρεις γνώμηΑξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Υποθέτω είσαι κάτι μεταξύ Brad Pitt και Richard Gere!!!!Αξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.310
- Πόντοι
- 446
Μοσιου και Τσακωνα με πλατες Ζουγκλακου!Υποθέτω είσαι κάτι μεταξύ Brad Pitt και Richard Gere!!!!
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Στεφανία μπράβο για τη συμμετοχή σου και χαίρομαι πραγματικά που πέρασες καλά. Πιστεύω όμως ότι επέλεξες να εμφανιστείς στην τηλεόραση για να μας ανακοινώσεις με τον τρόπο σου την επιλογή σου να σταματήσεις το μασάζ …ή (πράγμα που δεν το πιστεύω) να αυξήσεις το κασέ σου… Ό,τι και αν κάνεις στη συνέχεια εύχομαι να είσαι χαρούμενη!
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Μια μετρια εμφανισιακα ειναι τυπε που κανει σχετικα καλο μασαζ με παροχη ερωτικων υπηρεσιων. Για τα 70 για μια ωρα που ειχα δωσει πριν 3 χρονια καλα ηταν.Αξιοι της μοιρας μας αν αυτο το πραγμα μας παιρνει τα λεφτα για ερωτικες υπηρεσιες!
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
H Στεφανια ειναι χομπιστρια πιστευω,...Κανει μασαζ γιατι το γουσταρει...Δεν πιστευω οτι θα σταματησει γιατι εμφανιστηκε στην τηλεοραση....Απλα οποια κοπελα βγαινει στο γυαλι αυτοματα ανεβαινει το κασε..Δεν ξερω αν η Στεφανια θα ειναι η εξαιρεση σ αυτο..Θα δουμε..
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.185
- Πόντοι
- 201
Υπάρχει ανεβασμένο το επεισόδιο;
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Υπάρχει ανεβασμένο το επεισόδιο;
17.6.2024 - First Dates
Δείτε on demand ολόκληρο το 9o επεισόδιο, της 2η σεζόν του First Dates, το οποίο μεταδόθηκε στις 17.6.2024. Δείτε on demand όλα τα επεισόδια, από το First Dates στο Star.gr/tv!
www.star.gr
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.627
- Πόντοι
- 456
συναγωνιστες , χαλαρωστε. δεν εγινε τηλεπερσονα ουτε σταρ .δεν εγινε μπεζεντακου ουτε αλεξανδρατου.την πλακα της εκανε προφανως και κυριως μην της βαζετε ιδεες ...
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.633
- Πόντοι
- 12.056
πλακα και να εμφανιζεσαι δημοσια η ιδια ξερει τον λογωσυναγωνιστες , χαλαρωστε. δεν εγινε τηλεπερσονα ουτε σταρ .δεν εγινε μπεζεντακου ουτε αλεξανδρατου.την πλακα της εκανε προφανως και κυριως μην της βαζετε ιδεες ...
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Στεφανια, χρεωνε τον τριπλάσια τον κούκλο!Μοσιου και Τσακωνα με πλατες Ζουγκλακου!
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Στεφανια επισης να υπενθυμισω οτι και εγω λογιστης ειμαι!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.992
Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Δεν περίμενα να βρω ούτε τον εκλεκτό της καρδιάς μου ούτε να ερωτευτώ..
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.
Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
Να τοποθετηθώ λίγο γιατί πήγα.. πρώτον για την τηλεοπτική εμπειρία και δεύτερον ξεκάθαρα για λόγους προβολής.
Ο κύριος αυτός,δεν έχει καμία σχέση με το site εδώ μέσα.. και θα πάθαινε σοκ αν έβλεπε σχολιασμο και τι έκταση έχει πάρει ήδη.
Απλά το παρακολουθούσα και μου έβγαζε μία light δημόσια έκθεση οπότε ήθελα να το δοκιμάσω.
&στη τηλεοραση μια κουκλαρα εισαι!!!Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.106
- Πόντοι
- 5.956
Και πολύ καλά έκανες!Καλησπέρα καλησπέρα εντάξει περιμένω τα οποία πειράγματα αναμενόμενο..
Ήσουν απολαυστική!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K