πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.320
- Πόντοι
- 12.056
τουλαχιστον εισαι σε καλο δρομο γιατι εγω πρωταγωνιστουσα στον ταρζαν εκανα την τσιταΑρκουδάκι όχι, αλλά άτριχο δε με λες...
τουλαχιστον εισαι σε καλο δρομο γιατι εγω πρωταγωνιστουσα στον ταρζαν εκανα την τσιταΑρκουδάκι όχι, αλλά άτριχο δε με λες...
Έχεις πολύ χιούμορ εσύ μου αρέσειςαρκουδακι εισαι φιλε να παρω τηλεφωνο τον αρκτουρο
Έχεις πολύ χιούμορ εσύ μου αρέσεις
είναι τύπου nuru; γι αυτό να μην υπάρχει τρίχα;Για μιάμιση ώρα 100.
Να διευκρινίσω ότι απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτα αισθησιακή εμπειρία με προϋπόθεση να μην υπάρχει τρίχα σε στήθος και πλάτη.
σωστάείναι τύπου nuru; γι αυτό να μην υπάρχει τρίχα;
και Λεμεσο Ρωσια και Λαρνακα ΕβραιοιΝαι είμαι σε δίλημμα!
Μ βλέπω να ακυρώνω όλο το tour σε άλλους προορισμούς και να γίνει μόνο στην κύπρο!
Έχει ενδιαφέρον σαν αρχαία ελλάδα αγγλία και κάτι αραβικό μαζί !μεγάλο σταυροδρόμι!
Σε περιμένω από τρίτη ανανεωμένη με κρητικό αέραΕιναι εξαιρετικη η Στεφανια...Εχω καιρο να την επισκεφτω αλλα η ποιοτητα στις υπηρεσιες παραμενει.
Είσαι εκτός μωρο? Αν ναι πότε θα είσαι Αθήνα? Έχουμε καιρό να τα πούμε και χρειάζομαι ένα μασαζάκι!!!!Σε περιμένω από τρίτη ανανεωμένη με κρητικό αέρα
Κάνεις κανονικά ραντεβού Αθήνα από σήμερα?Απο τρίτη επανέρχομαι!
φυσικά! I'm backΚάνεις κανονικά ραντεβού Αθήνα από σήμερα?
Μμμμ...Σέξι και όποιος...αντέξει!φυσικά! I'm back
Καλησπέρα επειδή μόλις επέστρεψα δεν ξέρω για το πότε ακριβώς θα προγραμματίσω αλλά σίγουρα το επόμενο ταξίδι θα είναι θεσσαλονίκη!Καλησπέρα Στεφανία! Κανόνισες κανένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη?
Welcome back dear !φυσικά! I'm back
Welcome back tantra godess !!!φυσικά! I'm back