biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.872
καλη κυριακη&σε εσενα.οπως παντα ομορφη!!καλή Κυριακή!
Τι ωραίο φόρεμα και σε ιδιαίτερο χρώμα! Σου ταιριάζει πολύ!καλή Κυριακή!
Δεν θα χρειαστεί! Στη Κύπρο μιλούν ελληνικά...Μιλάω και άπταιστα αγγλικά οπότε θα συνεννοηθούμε αν χρειαστεί
Καλώς να μας έρθεις!Καλησπέρα επειδή μόλις επέστρεψα δεν ξέρω για το πότε ακριβώς θα προγραμματίσω αλλά σίγουρα το επόμενο ταξίδι θα είναι θεσσαλονίκη!
ΚλαίωΔεν θα χρειαστεί! Στη Κύπρο μιλούν ελληνικά...
Θεός....!!!Δεν θα χρειαστεί! Στη Κύπρο μιλούν ελληνικά...
εν μου λαλεις κουμπαρεΔεν θα χρειαστεί! Στη Κύπρο μιλούν ελληνικά...
Θα δούμε μάλλον μάιοΓια ποτε το βλέπεις να έρθεις Λεμεσό ;;
Μάιος εκεί είναι ο καλύτερος μήνας.Είναι σαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και κάνεις μπάνιο άνετα στη θάλασσα.Μην κάνεις το λάθος και πας κατακαλόκαιρο.Θα "πεθάνεις" από το κοκτέιλ καύσωνα και υγρασίας.Τύφλα να έχει η Μέση Ανατολή!Εναλλακτικά πηγαίνεις ΣεπτέμβριοΘα δούμε μάλλον μάιο
Αμα τελεψουσι τα πελατακιαν...Για ποτε το βλέπεις να έρθεις Λεμεσό ;;
Το γνωρίζω αν και πέρσι πήγα και ιούλιο και μάιο δεν αισθάνθηκα τόσο αποπληκτικά όσο λέτε ..εγώ λατρεύω την κύπρο και όλα τ ιδιαιτερα της.. δεν με χαλάει κάτι!Μάιος εκεί είναι ο καλύτερος μήνας.Είναι σαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και κάνεις μπάνιο άνετα στη θάλασσα.Μην κάνεις το λάθος και πας κατακαλόκαιρο.Θα "πεθάνεις" από το κοκτέιλ καύσωνα και υγρασίας.Τύφλα να έχει η Μέση Ανατολή!Εναλλακτικά πηγαίνεις Σεπτέμβριο
Θα σε στενοχωρήσω τώρα, αλλά τα πελατάκια στη Στεφανία δεν τελειώνουν!Αμα τελεψουσι τα πελατακιαν...
Εντελώς άκυρη η απορία σου.H δικιά μου απορία είναι μια. Που και πως ξεπλένει τόσο μαύρο χρήμα ρε παιδιά;;;;
Βάζει λευκαντικόH δικιά μου απορία είναι μια. Που και πως ξεπλένει τόσο μαύρο χρήμα ρε παιδιά;;;;
Εισαι επι της υποδοχης ;Θα σε στενοχωρήσω τώρα, αλλά τα πελατάκια στη Στεφανία δεν τελειώνουν!
Αυτήν την απορία την έχω και εγώ ,για όλες τις κοπέλες του χώρουH δικιά μου απορία είναι μια. Που και πως ξεπλένει τόσο μαύρο χρήμα ρε παιδιά;;;;