Psahnosex111
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Πώς μπορώ να έχω τέτοια εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού;Μ στολή?
Πώς μπορώ να έχω τέτοια εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού;Μ στολή?
Απλά μου το ζητάς!Πώς μπορώ να έχω τέτοια εμφάνιση στο επόμενο ραντεβού;
Απιστευτα σεξυ και απιστευτες ρογαρεεες!!Απλά μου το ζητάς!
Διαθέσιμη και αμφίεση βαλεντίνας
καλημέρα
Είπες την πιο σωστή λέξη... ΣΕΞΥ !Απιστευτα σεξυ και απιστευτες ρογαρεεες!!
Νομίζω καλύτερη σαν καμαριέραΑπλά μου το ζητάς!
Διαθέσιμη και αμφίεση βαλεντίνας
καλημέρα
Ωραίο dress code, πολύ κομψή και hot !! Πρέπει να πω όμως πως και η αμφίεση βαλεντίνας είναι εξίσου ωραία!
Που την βρισκουμε?Η κοπέλα είναι γύρω στα 27-30, το δυνατό της όπλο είναι το μασάζ που το κατέχει άριστα.
Είναι Ελληνίδα μετρίου αναστήματος.
Εγώ όποτε είχα βρεθεί είχα happy ending με μεγάλη μαεστρία και τέχνη.
Οι τιμές της είναι νομίζω οι πιο ανταγωνιστικές που υπάρχουν, αλλά ας τα πει η ίδια.
Τυπε δυο ποστ πιο πανω ειναι το τηλεφωνο,παρε την κοπελα,αυτο παντως που καθε 2 σελιδες βρισκεται ενα νεο μελος να ρωταει....Που την βρισκουμε?
Που την βρισκουμε?
Ε όχι κ κρύα ειδικά πίπα είναι τοπ!!!! Μου τον κατέβαζε μεεεχρι κάτω κ μου είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω! Στεφάνια-πιπαρες ας μου επιτραπεί η έκφραση.Εγω την ξερω απο τον προηγουμενο χωροτης,οντος απο τα καλυτερα μασαζ ,αλλα πιπα και σεξ ηταν κρυα! Δεν γνωριζω εαν ειναι καλυτερη τωρα.
Κ μαθήτρια κ αθλήτρια το κορίτσι.....Αριστούχος κοινωνιολόγος και κάνεις αυτήν δουλειά;;;;;σε σέβομαι απεριόριστα όπως όλες τις γυναίκες που εκδίδονται αλλά κάτι δεν μου κολλάει......
Πωωω...τσάμπα χάρηκα.... είμαι αρκούδιΓια μιάμιση ώρα 100.
Να διευκρινίσω ότι απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτα αισθησιακή εμπειρία με προϋπόθεση να μην υπάρχει τρίχα σε στήθος και πλάτη.
τι τραβάμεΠωωω...τσάμπα χάρηκα.... είμαι αρκούδι
*Τριχονιδονητι τραβάμε
κι εμείς με
λίγο παραπάνω τεστοστερόνη
η Δανάη τους θέλει άτριχους και γυαλιστερούς*Τριχονιδονη
Κ χορεύτρια χαχαΚ μαθήτρια κ αθλήτρια το κορίτσι.....
Ποιον ρώτησες καλέ γιατί δεν μιλάς μαζί μου Σίγουρα θα σε κατατόπιζα και θα ήμουν ξεκάθαρη.Που μπορούμε να μάθουμε τιμές υπηρεσίες κλπ γιατί μια φορά που έστειλα αλλά ρωτούσα αλλά μου απαντούσαν .
Δεν πειράζει μην στεναχωριέσαι θα απολαύσουμε τις άλλες υπηρεσίες μου μαζί πάντα με τα μαγικά χεράκια μουΠωωω...τσάμπα χάρηκα.... είμαι αρκούδι