biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
90'Ποση ωρα παιρνει το ταντρα;
90'Ποση ωρα παιρνει το ταντρα;
δεν νομιζω να ειναι ηλικια της
Για μιάμιση ώρα 100.
Στεφανία κάνεις τόσο καλά τσιμπούκια όσο λέει ο μύστης;Πρόσφατα πήγα με τη Στεφανία πολύ καλή..έκανα μπάνιο εκεί μετά μασάζ καλό μπορώ να πω γιατί ήμουν και φουλ πιασμένος και μετά η συνέχεια τα είχε όλα πολύ καλή πίπα γουστάρει πολύ να είναι από πάνω και πολύ καλή στα τέσσερα εγώ θα ξαναπάω στη πρώτη ευκαιρία σίγουρα
Πάφο λεωωω φετοςΚύπρο ποτέ θα ξανά ερθεις;
Λευκωσια όμως….
Να πάρεις και λεξικό μαζί γιατί για να συνεννόηθεις το βλέπω χλωμόΠάφο λεωωω φετος
Μια χαρά είναι τα παιδιά δύο φορές που πήγα κυπρο άψογοιΝα πάρεις και λεξικό μαζί γιατί για να συνεννόηθεις το βλέπω χλωμό
ΝαιιιιΠάφο;;;
Λευκωσια βρε….
Εγώ έχω μείνει στο νησί 6 μήνες κόρη....απλός οι παφιτες μιλάνε δική τους γλώσσαΜια χαρά είναι τα παιδιά δύο φορές που πήγα κυπρο άψογοι
Μιλάω και άπταιστα αγγλικά οπότε θα συνεννοηθούμε αν χρειαστείΕγώ έχω μείνει στο νησί 6 μήνες κόρη....απλός οι παφιτες μιλάνε δική τους γλώσσα
Εσύ μιλάς μια χαρά και μπράβο σου αυτοί δεν λαλούν μια .... πάραυτα να πας στην Αγία ΝάπαΜιλάω και άπταιστα αγγλικά οπότε θα συνεννοηθούμε αν χρειαστεί
Ναι είμαι σε δίλημμα!Εσύ μιλάς μια χαρά και μπράβο σου αυτοί δεν λαλούν μια .... πάραυτα να πας στην Αγία Νάπα
Πολύ ωραίες θάλασσες ξενοδοχεία μαγαζιά και κλαμπ φοβεράΝαι είμαι σε δίλημμα!
Μ βλέπω να ακυρώνω όλο το tour σε άλλους προορισμούς και να γίνει μόνο στην κύπρο!
Έχει ενδιαφέρον σαν αρχαία ελλάδα αγγλία και κάτι αραβικό μαζί !μεγάλο σταυροδρόμι!
Για μιάμιση ώρα 100.
Να διευκρινίσω ότι απευθύνεται σε όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτα αισθησιακή εμπειρία με προϋπόθεση να μην υπάρχει τρίχα σε στήθος και πλάτη.
αρκουδακι εισαι φιλε να παρω τηλεφωνο τον αρκτουρο
αρκουδακι εισαι φιλε να παρω τηλεφωνο τον αρκτουρο