Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Αριστούχος κοινωνιολόγος και κάνεις αυτήν δουλειά;;;;;σε σέβομαι απεριόριστα όπως όλες τις γυναίκες που εκδίδονται αλλά κάτι δεν μου κολλάει......
Και μάλιστα έτοιμα ήταν όλα ώστε να συνεχίσω στο μεταπτυχιακό εγκληματολογίας !όσοι με ξέρουν τα γνωρίζουν όλα αυτα.. είμαστε και εμείς που πράττουμε από επιλογή και όχι από ανάγκη.. και τολμάμε την ανατροπή στη ζωή μας.
Τι ακριβώς δεν συμπίπτει με την αντιληψή σου ?το λάθος είναι ότι δεν έχεις κατανοήσει καν την ιδιότητα μου καταρχάς ..κολλάς σε ταμπέλες και χάνεις την ουσία..

Συνημμένα

• Screenshot_20240119_012041_Chrome.jpg
    Screenshot_20240119_012041_Chrome.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 141
  • Screenshot_20240119_012342_Chrome.jpg
    Screenshot_20240119_012342_Chrome.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 111
Τελευταία τροποποίηση:

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
Και μάλιστα έτοιμα ήταν όλα ώστε να συνεχίσω στο μεταπτυχιακό εγκληματολογίας !όσοι με ξέρουν τα γνωρίζουν όλα αυτα.. είμαστε και εμείς που πράττουμε από επιλογή και όχι από ανάγκη.. και τολμάμε την ανατροπή στη ζωή μας.
Τι ακριβώς δεν συμπίπτει με την αντιληψή σου ?το λάθος είναι ότι δεν έχεις κατανοήσει καν την ιδιότητα μου καταρχάς ..κολλάς σε ταμπέλες και χάνεις την ουσία..
Δεν αμφισβητώ τις όποιες σπουδές μπορεί να έχεις κάνει πολλές κοπέλες του χώρου είναι μορφωμένες άλλωστε....αυτό που έγραψα δεν πήγαινε στις σπουδές σου.....anyway

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλημέρα με πολύ κέφι ☺

Συνημμένα

• Screenshot_20240118_220413_Video Player.jpg
    Screenshot_20240118_220413_Video Player.jpg
    186,6 KB · Εμφανίσεις: 157
  • Screenshot_20240118_220324_Video Player.jpg
    Screenshot_20240118_220324_Video Player.jpg
    180,3 KB · Εμφανίσεις: 160
  • Screenshot_20240118_215747_Video Player.jpg
    Screenshot_20240118_215747_Video Player.jpg
    521,3 KB · Εμφανίσεις: 166
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.643
Πόντοι
3.246
Ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα κάποιο απόγευμα στο χώρο της στη φιλοθέη. Άνετος και ζεστός χώρος με
μουσικούλα, καλή υποδοχή από την κοπέλα. Βγάζεις τα παπούτσια στην είσοδο. Γδύθηκα και ξάπλωσα κατευθείαν στο μασαζοκρέβατο αφού είχα κάνει μπάνιο απ το σπιπτι, το μασάζ της ήταν πολύ
μέτριο χωρίς συνοχή, περισσότερο θα το χαρακτήριζα τρίψιμο.
Περάσαμε στα ενδότερα αλλά κι εκεί χρυσή
μετριότητα. Η πετσέτα που μου έδωσε μετά το μπάνιο ήταν βρεγμένη. Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτό όχι κάτι το ιδιαίτερο και δεν καραλαβαίνω τους διθυράμβους! Επίσης ατυχής επιλογή αρώματος...Τα λεφτά τα δωσα στο τέλος... Προτιμώ τη χειρονακτική από Ιουλία - Περιστέρι έστω και χωρίς τα περαιτέρω γιατί το μασάζ της είναι κορυφαίο

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.263
Πόντοι
2.256
Κι εγώ έχω κάνει Phd στο γλειφομούνι ρε κούκλα αλλά δεν αφήνεις να ξεδιπλώσουμε τα ταλέντα μας ασούμε :cheesy::cheesy::cheesy:

xalaros69

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Θεσσαλονικη εχεις προγραμματισει ποτε θα ερθεις??

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
439
Πόντοι
21
Και σαφώς πιο αδυνατισμένη από πριν και πολύ πιο σέξι από πριν Μπράβο Στεφανία συνέχισε έτσι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συμφωνώ απόλυτα φίλε ... αλλά πίστεψέ με και πολύ παλιά πάλι Βεζούβιος ήταν το κορίτσι μας αν υπήρχαν οι προυποθέσεις που λες !!! Βέβαια, σίγουρα με τον καιρό όλοι γινόμαστε καλύτεροι και έτσι όπως έχει αδυνατίσει κι έχει γίνει μοντελάκι η αγαπημένη πρέπει να τα ξαναπούμε σύντομα γιατί έχει περάσει πολύς καιρός ...
Απ τον αυγουστο του 15 που την πρωτο συναντησα ηταν ο ορισμος του gfe
Κ σε καθε συναντηση μετα ολο κ πιο καλη

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.094
Πόντοι
5.956
Ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα κάποιο απόγευμα στο χώρο της στη φιλοθέη. Άνετος και ζεστός χώρος με
μουσικούλα, καλή υποδοχή από την κοπέλα. Βγάζεις τα παπούτσια στην είσοδο. Γδύθηκα και ξάπλωσα κατευθείαν στο μασαζοκρέβατο αφού είχα κάνει μπάνιο απ το σπιπτι, το μασάζ της ήταν πολύ
μέτριο χωρίς συνοχή, περισσότερο θα το χαρακτήριζα τρίψιμο.
Περάσαμε στα ενδότερα αλλά κι εκεί χρυσή
μετριότητα. Η πετσέτα που μου έδωσε μετά το μπάνιο ήταν βρεγμένη. Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτό όχι κάτι το ιδιαίτερο και δεν καραλαβαίνω τους διθυράμβους! Επίσης ατυχής επιλογή αρώματος...Τα λεφτά τα δωσα στο τέλος... Προτιμώ τη χειρονακτική από Ιουλία - Περιστέρι έστω και χωρίς τα περαιτέρω γιατί το μασάζ της είναι κορυφαίο
De gustibus et coloribus non disputantum!
Κοινώς αν άρεσαν σε όλους τα ίδια θα ειμασταν ΑΙ!

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Δυο φορές έχω βρεθεί με τη Στεφανια. Δε ξέρω για τα γούστα του καθενός , αυτα είναι υποκειμενικά και προσωπικά . Αρέσει δεν αρέσει , γουστάρει δε γουστάρει , ο καθένας κρίνει μόνος του, αξιολογεί κι επιλέγει .

Αυτο που είναι όμως αντικειμενικό κι αδιαμφισβήτητο , είναι η συνέπεια , ακριβής εξήγηση και τήρηση αυτών που λέει . Τουλάχιστον σε εμένα , και τις δυο φορές ήταν συνεπέστατη , το ραντεβού ακριβώς στην ώρα του, το προγραμμα αυτο που συμφωνήθηκε , η συναντηση ακριβώς όπως περιμένεις χωρίς παρατράγουδα .

Για μένα , το να μπορείς να βασιστείσ στον επαγγελματισμό του άλλου είναι το πρώτο και το κυριότερο . Εφόσον μιλάμε , θεωρώ ότι το να μιλάμε με αξιοπιστία είναι απόλυτα βασικό . Όπως λέμε τα στραβά , να λέμε και τα σωστά .

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Όχι καλέ.. παρόλο που στ πρόσφατο ταξίδι μ εκει δέχτηκα σφοδρή επίθεση χωρίς λόγο στο αντιστοιχο νήμα της θεσσαλονίκης δεν είναι αυτό το θέμα.. απλά θέλω να αναδιαμορφώσω λίγο τους προορισμούς και να προσθέσω καινούργιους.. οπότε δεν ξέρω αν θα μου βγει ο χρόνος σύντομα γι θεσσαλονίκη.
Παρόλα αυτά εκτιμώ τους ανθρώπους πού έχω γνωρίσει εκεί και την πόλη αυτή.
Αμοιβαία τα αισθήματα! Να το ξέρεις, αυτό...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195

KevinMin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
204
Πόντοι
0
Συνάντηση με την Στεφανία.
Πλήρως gf εμπειρία, πολύ καλό μασάζ σε χαλαρώνει πλήρως και επιμένει σε σημεία που έχεις κόμπους.
Το μέρος, η ατμόσφαιρα και η μουσική δένουν πλήρως με την ερωτική παρουσία που σε περιποιείται.
Όσοι πάνε συνειδητοποιημένοι για το τι περιμένουν κ προσφέρει, που είναι ξεκάθαρα, σίγουρα δεν θα χάσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom