You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Είσαι καινούργιο μέλος ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα μηνύματά σου... όμως μπορείς να με καλέσεις.Στεφανία στείλε μου σε παρακαλώ τα προγράμματα...
επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σε δικό μου χώρο Φιλοθέη, Μαρούσι Στεφανία 698 6 2013 70 διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί ως 12:00 το βράδυ
kanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 311
Συμφωνώ απόλυτα φίλε ... αλλά πίστεψέ με και πολύ παλιά πάλι Βεζούβιος ήταν το κορίτσι μας αν υπήρχαν οι προυποθέσεις που λες !!! Βέβαια, σίγουρα με τον καιρό όλοι γινόμαστε καλύτεροι και έτσι όπως έχει αδυνατίσει κι έχει γίνει μοντελάκι η αγαπημένη πρέπει να τα ξαναπούμε σύντομα γιατί έχει περάσει πολύς καιρός ...Μιλάς για πολύ παλιά φίλε... Πίστεψέ με, αν της κάνεις λίγο κλικ και της δείξεις ότι σου αρέσει κι εκείνη, μπορεί να γίνει "Βεζούβιος".
Θα έλεγα να ξαναδοκιμάσεις!
nanakos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ενα αρνηθηκε σεξ σ
υ στρωνεται στο μασα
ου. Όντως είναι ναός χα
Καλημερα!!Καλημερααα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.974
- Πόντοι
- 3.506
Πραγματικά εξαιρετική φωτογραφία! Κομψότητα και ομορφιά!Καλημερααα
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Kapone 1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
ΤουμπανοΚαλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
bravo στεφι τουμπανο εχεις γινει !!!!bravo!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι
xrhstaras1231123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Στεφανία!! Υπάρχει περιπτωση να εισαι θεσσαλονικη την επόμενη εβδομάδα;
nanakos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα όμορφη!!!Καλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Καλημέρα δυστυχώς όχι θα αργήσω νομίζω να επανέλθω θεσσαλονίκη θα δούμεΚαλησπερα Στεφανία!! Υπάρχει περιπτωση να εισαι θεσσαλονικη την επόμενη εβδομάδα;
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Καλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι
Άλλαξες διαρρύθμιση στο χώρο???
πλάκα κάνω... Μας γ@μησες με τη φωτό. Έχεις αδυνατίσει και ομορφύνει ... επικίνδυνα!
Πρέπει να οργανώσω ...ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.291
- Πόντοι
- 12.056
Άλλαξες διαρρύθμιση στο χώρο???
πλάκα κάνω... Μας γ@μησες με τη φωτό. Έχεις αδυνατίσει και ομορφύνει ... επικίνδυνα!
Πρέπει να οργανώσω ...ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία
Γιατί; κάναμε κάτι;Καλημέρα δυστυχώς όχι θα αργήσω νομίζω να επανέλθω θεσσαλονίκη θα δούμε
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Όχι καλέ.. παρόλο που στ πρόσφατο ταξίδι μ εκει δέχτηκα σφοδρή επίθεση χωρίς λόγο στο αντιστοιχο νήμα της θεσσαλονίκης δεν είναι αυτό το θέμα.. απλά θέλω να αναδιαμορφώσω λίγο τους προορισμούς και να προσθέσω καινούργιους.. οπότε δεν ξέρω αν θα μου βγει ο χρόνος σύντομα γι θεσσαλονίκη.Γιατί; κάναμε κάτι;
Παρόλα αυτά εκτιμώ τους ανθρώπους πού έχω γνωρίσει εκεί και την πόλη αυτή.
Τελευταία τροποποίηση:
stel27
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 462
- Πόντοι
- 20
ήσουν π ήσουν απίστευτη μουναρα .τώρα τι να πω πως έχεις γίνει ?!!μας βάζεις δύσκολαΚαλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Στεφανια , αν θυμασαι απο περυσι μου αρεσες και με τα περισσοτερα κιλα , μου αρεσεις και τωρα το ιδιο , γιατι το στυλ ειναι που κανει τη διαφοραΚαλημερααα
ΥΓ Στον επαγγελματικο τομεα , μηπως πρεπει να σκεφτεις να δουλευεις και σαν διαιτολογος ? Φιλια
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.865
Με Πολλά θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά η αλήθεια είναι ..μην ξεχνάς το πρώτο μου πτυχίο ως αριστούχος κοινωνιολόγος αποτελεί πραγματικό δίαυλο επικοινωνίας και σκέψης.. αλλά σαν στην ευχαρίστηση που μ κάνει να νιώθω κάθε φορά που προσφέρω το μασάζ δεν έχει..Στεφανια , αν θυμασαι απο περυσι μου αρεσες και με τα περισσοτερα κιλα , μου αρεσεις και τωρα το ιδιο , γιατι το στυλ ειναι που κανει τη διαφορα
ΥΓ Στον επαγγελματικο τομεα , μηπως πρεπει να σκεφτεις να δουλευεις και σαν διαιτολογος ? Φιλια
Όσον αφορά το κομμάτι της δίαιτας όλα μία απόφαση και με πειθαρχία, πραγματικά μπορούμε να το φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας κάνει προσωπικά τον καθένα χαρούμενο!
Αριστούχος κοινωνιολόγος και κάνεις αυτήν δουλειά;;;;;σε σέβομαι απεριόριστα όπως όλες τις γυναίκες που εκδίδονται αλλά κάτι δεν μου κολλάει......Με Πολλά θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά η αλήθεια είναι ..μην ξεχνάς το πρώτο μου πτυχίο ως αριστούχος κοινωνιολόγος αποτελεί πραγματικό δίαυλο επικοινωνίας και σκέψης.. αλλά σαν στην ευχαρίστηση που μ κάνει να νιώθω κάθε φορά που προσφέρω το μασάζ δεν έχει..
Όσον αφορά το κομμάτι της δίαιτας όλα μία απόφαση και με πειθαρχία, πραγματικά μπορούμε να το φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας κάνει προσωπικά τον καθένα χαρούμενο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K