Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

trumpe22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Στεφανία στείλε μου σε παρακαλώ τα προγράμματα...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Στεφανία στείλε μου σε παρακαλώ τα προγράμματα...
Είσαι καινούργιο μέλος ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα μηνύματά σου... όμως μπορείς να με καλέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
1.002
Πόντοι
311
Μιλάς για πολύ παλιά φίλε... Πίστεψέ με, αν της κάνεις λίγο κλικ και της δείξεις ότι σου αρέσει κι εκείνη, μπορεί να γίνει "Βεζούβιος".

Θα έλεγα να ξαναδοκιμάσεις!
Συμφωνώ απόλυτα φίλε ... αλλά πίστεψέ με και πολύ παλιά πάλι Βεζούβιος ήταν το κορίτσι μας αν υπήρχαν οι προυποθέσεις που λες !!! Βέβαια, σίγουρα με τον καιρό όλοι γινόμαστε καλύτεροι και έτσι όπως έχει αδυνατίσει κι έχει γίνει μοντελάκι η αγαπημένη πρέπει να τα ξαναπούμε σύντομα γιατί έχει περάσει πολύς καιρός ...

nanakos21

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
10
Πόντοι
0

Tolarasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη πότε θα μας έρθεις Στεφάνια?

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι :*

Συνημμένα

• 20240108_212351.jpg
    20240108_212351.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 185

xrhstaras1231123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Στεφανία!! Υπάρχει περιπτωση να εισαι θεσσαλονικη την επόμενη εβδομάδα;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα πώς είστε?! Για δύο εβδομάδες ακόμη εδώ πριν το επόμενο ταξίδι :*

Άλλαξες διαρρύθμιση στο χώρο???

πλάκα κάνω... Μας γ@μησες με τη φωτό. Έχεις αδυνατίσει και ομορφύνει ... επικίνδυνα!

Πρέπει να οργανώσω ...ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.291
Πόντοι
12.056
Άλλαξες διαρρύθμιση στο χώρο???

πλάκα κάνω... Μας γ@μησες με τη φωτό. Έχεις αδυνατίσει και ομορφύνει ... επικίνδυνα!

Πρέπει να οργανώσω ...ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία
Αυτοκόλλητο-για-ταξιδιωτικό-γραφείο_1.png

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Γιατί; κάναμε κάτι;
Όχι καλέ.. παρόλο που στ πρόσφατο ταξίδι μ εκει δέχτηκα σφοδρή επίθεση χωρίς λόγο στο αντιστοιχο νήμα της θεσσαλονίκης δεν είναι αυτό το θέμα.. απλά θέλω να αναδιαμορφώσω λίγο τους προορισμούς και να προσθέσω καινούργιους.. οπότε δεν ξέρω αν θα μου βγει ο χρόνος σύντομα γι θεσσαλονίκη.
Παρόλα αυτά εκτιμώ τους ανθρώπους πού έχω γνωρίσει εκεί και την πόλη αυτή.

Τελευταία τροποποίηση:

stel27

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Κριτικές
2
Like
462
Πόντοι
20

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Στεφανια , αν θυμασαι απο περυσι μου αρεσες και με τα περισσοτερα κιλα , μου αρεσεις και τωρα το ιδιο , γιατι το στυλ ειναι που κανει τη διαφορα
ΥΓ Στον επαγγελματικο τομεα , μηπως πρεπει να σκεφτεις να δουλευεις και σαν διαιτολογος ? Φιλια

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Στεφανια , αν θυμασαι απο περυσι μου αρεσες και με τα περισσοτερα κιλα , μου αρεσεις και τωρα το ιδιο , γιατι το στυλ ειναι που κανει τη διαφορα
ΥΓ Στον επαγγελματικο τομεα , μηπως πρεπει να σκεφτεις να δουλευεις και σαν διαιτολογος ? Φιλια
Με Πολλά θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά η αλήθεια είναι ..μην ξεχνάς το πρώτο μου πτυχίο ως αριστούχος κοινωνιολόγος αποτελεί πραγματικό δίαυλο επικοινωνίας και σκέψης.. αλλά σαν στην ευχαρίστηση που μ κάνει να νιώθω κάθε φορά που προσφέρω το μασάζ δεν έχει..
Όσον αφορά το κομμάτι της δίαιτας όλα μία απόφαση και με πειθαρχία, πραγματικά μπορούμε να το φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας κάνει προσωπικά τον καθένα χαρούμενο!

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
213
Πόντοι
21
Με Πολλά θα μπορούσα να ασχοληθώ επαγγελματικά η αλήθεια είναι ..μην ξεχνάς το πρώτο μου πτυχίο ως αριστούχος κοινωνιολόγος αποτελεί πραγματικό δίαυλο επικοινωνίας και σκέψης.. αλλά σαν στην ευχαρίστηση που μ κάνει να νιώθω κάθε φορά που προσφέρω το μασάζ δεν έχει..
Όσον αφορά το κομμάτι της δίαιτας όλα μία απόφαση και με πειθαρχία, πραγματικά μπορούμε να το φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας κάνει προσωπικά τον καθένα χαρούμενο!
Αριστούχος κοινωνιολόγος και κάνεις αυτήν δουλειά;;;;;σε σέβομαι απεριόριστα όπως όλες τις γυναίκες που εκδίδονται αλλά κάτι δεν μου κολλάει......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom