Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Μιλάς για πολύ παλιά φίλε... Πίστεψέ με, αν της κάνεις λίγο κλικ και της δείξεις ότι σου αρέσει κι εκείνη, μπορεί να γίνει "Βεζούβιος".

Θα έλεγα να ξαναδοκιμάσεις!
Τι θα πει αν της κανεις λιγο κλικ φιλτατε; Δεν ειναι με ολους το ιδιο ,νομιζω οτι με ορισμενους κανει καλο σεξ,και με τους περισοτερους κρυο! Δεν ρισκαρω σεχ μαζι της, τα ακουμπαω εκει που περνω πολυ καλο σεξ! Το σκετο μασαζ της το εχω και αλλου με 15€!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.218
Πόντοι
1.336
Τι θα πει αν της κανεις λιγο κλικ φιλτατε; Δεν ειναι με ολους το ιδιο ,νομιζω οτι με ορισμενους κανει καλο σεξ,και με τους περισοτερους κρυο! Δεν ρισκαρω σεχ μαζι της, τα ακουμπαω εκει που περνω πολυ καλο σεξ! Το σκετο μασαζ της το εχω και αλλου με 15€!

Μην με παρεξηγείς. Απλά νομίζω το ίδιο ισχύει λίγο πολύ για ΟΛΕΣ τις εργαζόμενες. Είναι αυτό που λέμε συνέχεια... "ΧΗΜΕΙΑ"

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.999
Πόντοι
12.056
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.292
Μην με παρεξηγείς. Απλά νομίζω το ίδιο ισχύει λίγο πολύ για ΟΛΕΣ τις εργαζόμενες. Είναι αυτό που λέμε συνέχεια... "ΧΗΜΕΙΑ"
Υπάρχουν και άτομα από ότι φαίνεται που δεν το κατανοουν αυτό.. γιατί έχουν μάθει με άλλο σκεπτικό περισσότερο συναλλαγής. και όχι τόσο συναισθηματικής αλληλεπίδρασης..
Η ολη επιτυχία της συνάντησης είναι φυσικά μια ξεκάθαρη συμφωνία ,αλλά κατά τη διάρκεια σχεδόν να ξεχνάς ότι πρόκειται για συναλλαγή να αφήνεσαι και να έχεις την "ψευδαίσθηση" ότι είναι κάτι πιο ανθρώπινο και αληθινό..
Φυσικά απευθύνομαι στους φαν των gfe καταστάσεων..
Αυτοί που ψάχνουν το πιο απρόσωπο και το πιο ποrνοστάρ, σίγουρα δεν θα εκτιμήσουν τη δική μου προσέγγιση..

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.218
Πόντοι
1.336
Υπάρχουν και άτομα από ότι φαίνεται που δεν το κατανοουν αυτό.. γιατί έχουν μάθει με άλλο σκεπτικό περισσότερο συναλλαγής. και όχι τόσο συναισθηματικής αλληλεπίδρασης..
Η ολη επιτυχία της συνάντησης είναι φυσικά μια ξεκάθαρη συμφωνία ,αλλά κατά τη διάρκεια σχεδόν να ξεχνάς ότι πρόκειται για συναλλαγή να αφήνεσαι και να έχεις την "ψευδαίσθηση" ότι είναι κάτι πιο ανθρώπινο και αληθινό..
Αυτοί που ψάχνουν το πιο απρόσωπο και το πιο ποrνοστάρ, σίγουρα δεν θα εκτιμήσουν τη δική μου προσέγγιση..

Τα είπες ΤΕΛΕΙΑ Στεφανία μου! Αυτή η "ψευδαίσθηση" είναι η λέξη κλειδί για μένα και νομίζω για όλους τους λάτρεις του GFE !! :hi:

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Ωραια το πουλας το παραμυθι! Σε αυτους που μασανε .

KritiKos43

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
237
Πόντοι
21
Μπράβο έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.141
Πόντοι
5.956

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.999
Πόντοι
12.056
Γατονι μου εσυ!!!
Άμα ο άνθρωπος έχει υψηλό iq,δεν μασάει με τίποτα!!!
φιλε μαφιοζε μαλλον απο δοντι σκιζει :wink: :headbaning1::headbaning2:
σαγο.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.292
Δυο φορές έχω βρεθεί με τη Στεφανια. Δε ξέρω για τα γούστα του καθενός , αυτα είναι υποκειμενικά και προσωπικά . Αρέσει δεν αρέσει , γουστάρει δε γουστάρει , ο καθένας κρίνει μόνος του, αξιολογεί κι επιλέγει .

Αυτο που είναι όμως αντικειμενικό κι αδιαμφισβήτητο , είναι η συνέπεια , ακριβής εξήγηση και τήρηση αυτών που λέει . Τουλάχιστον σε εμένα , και τις δυο φορές ήταν συνεπέστατη , το ραντεβού ακριβώς στην ώρα του, το προγραμμα αυτο που συμφωνήθηκε , η συναντηση ακριβώς όπως περιμένεις χωρίς παρατράγουδα .

Για μένα , το να μπορείς να βασιστείσ στον επαγγελματισμό του άλλου είναι το πρώτο και το κυριότερο . Εφόσον μιλάμε , θεωρώ ότι το να μιλάμε με αξιοπιστία είναι απόλυτα βασικό . Όπως λέμε τα στραβά , να λέμε και τα σωστά .
Έτσι ακριβώς συνέπεια και επαγγελματισμός πάνω από όλα ούτε θα στήσω ποτέ κανέναν ούτε θα ακυρώσω ούτε άλλα λέμε άλλα κάνουμε.

vagevag20

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
684
Πόντοι
81
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.441
Πόντοι
3.556
Πρόσφατη συνάντηση με το κορίτσι και αυτή τη φορά περισσότερο με αισθησιακή διάθεση! Αφού με καλωσόρισε στον χώρο της και μου προσέφερε κάτι να πιώ, με ρώτησε αν θα ήθελα να έχουμε συνεδρία τάντρα. Μου άρεσε η ιδέα της καθώς κάτι αντίστοιχο σκεπτόμουν κι εγώ! Εφτιαξε ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο, φωτισμός μόνο από αρωματικά κεράκια και ζεν μουσική να ακούγεται στο υπόβαθρο! Ξεκίνησε να με αγγίζει με τα χέρια της και σιγά σιγά ακολούθησε και η επαφή των σωμάτων! Οι κινήσεις της είναι αργές και σε συνδιασμό με την απαλή υφή του σωματός της ξυπνούν όλες τιςι αισθήσεις! Απλώς είχα αφεθεί...! Το τέλος με βρήκε με την φροντίδα από τα χέρια της, το edging, μια δυνατή εμπειρία και ιδανικός τρόπος για να ολοκληρωθεί μια συνεδρία τάντρα! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.141
Πόντοι
5.956
Πρόσφατη συνάντηση με το κορίτσι και αυτή τη φορά περισσότερο με αισθησιακή διάθεση! Αφού με καλωσόρισε στον χώρο της και μου προσέφερε κάτι να πιώ, με ρώτησε αν θα ήθελα να έχουμε συνεδρία τάντρα. Μου άρεσε η ιδέα της καθώς κάτι αντίστοιχο σκεπτόμουν κι εγώ! Εφτιαξε ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο, φωτισμός μόνο από αρωματικά κεράκια και ζεν μουσική να ακούγεται στο υπόβαθρο! Ξεκίνησε να με αγγίζει με τα χέρια της και σιγά σιγά ακολούθησε και η επαφή των σωμάτων! Οι κινήσεις της είναι αργές και σε συνδιασμό με την απαλή υφή του σωματός της ξυπνούν όλες τιςι αισθήσεις! Απλώς είχα αφεθεί...! Το τέλος με βρήκε με την φροντίδα από τα χέρια της, το edging, μια δυνατή εμπειρία και ιδανικός τρόπος για να ολοκληρωθεί μια συνεδρία τάντρα! :hi:
Το tantra με τη Στεφανία είναι εμπειρία ζωής!

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.298
Πόντοι
206
Ποση ωρα παιρνει το ταντρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom