erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Ναι ρε! ρυθμίστηκε! βαλανε 1200 μηνιαίες ατοκες!αυτοι ρε εσυ την πληρωσαν την δεη?
Ναι ρε! ρυθμίστηκε! βαλανε 1200 μηνιαίες ατοκες!αυτοι ρε εσυ την πληρωσαν την δεη?
Καυλα...Πειράζει πού βιάζομαι λίγο για το καλοκαίρι?!
Καθόλου.. βγαλτα όλα!!Πειράζει πού βιάζομαι λίγο για το καλοκαίρι?!
Έρχομαι σε δύο εβδομάδες περίπου 19 του μήνα!Έχουμε κανένα νεότερο για Θεσσαλονίκη?
Ελπίζω να καθήσεις μέχρι μετά τις 25 Μαρτίου για να σε προλάβω.Έρχομαι σε δύο εβδομάδες περίπου 19 του μήνα!
Καλημέρα 19 με 29 σίγουρα και βλέπουμεΕλπίζω να καθήσεις μέχρι μετά τις 25 Μαρτίου για να σε προλάβω.
Τι θα πουν δηλαδή ; Αν έχει έδρα κάπου κέντρο ... και από περιφερικά να πάει κανείς ...ε, θα αρχίσουν πάλι οι μίζεροι συμπρωτευουσιάνοι:
δεν βολεύει το μέρος, είναι ακριβή, δεν είναι πολύ ωραία, στην αθήνα είναι καλλίτερα...
Ανατολικά έλα, όχι πάλι δυτικάΈρχομαι σε δύο εβδομάδες περίπου 19 του μήνα!
σε 45 λεπτα πας απο το κεντρο στην βεροιαΤι θα πουν δηλαδή ; Αν έχει έδρα κάπου κέντρο ... και από περιφερικά να πάει κανείς ...
πόσο είναι η μεγαλύτερη απόσταση ;;; από σίνδο , ωραιόκαστρα, λαγκαδά νέα μηχανιώνα ... είναι από πουθενά πάνω απόι 45' ;;;;
Ουτε παραγγελία να έκανες ανατολικά έκλεισαΑνατολικά έλα, όχι πάλι δυτικά
να πας στο αγγελοχωρι κοριτσι για ψαρακι και ρομαντζαδα ωραιο τοπιο λιγο εξω απο την θεσ/νικηΟυτε παραγγελία να έκανες ανατολικά έκλεισα
ΤέλειαΟυτε παραγγελία να έκανες ανατολικά έκλεισα
Τι να κάνω μόνη μου εκεινα πας στο αγγελοχωρι κοριτσι για ψαρακι και ρομαντζαδα ωραιο τοπιο λιγο εξω απο την θεσ/νικη
μονη δεν λεει ... μονο με αμορεΤι να κάνω μόνη μου εκει
Ετσιιιιιμονη δεν λεει ... μονο με αμορε
εχω ζησει 10 χρονια και ξερω τα παντα.... ειναι η πολη τον καλοφαγαδων με φοβερα κουτουκια και ωραια μεζεδοπωλεια ...ωραια κλαμπ -μπουζουκια και κανα 2 ωραιες ντισκοΕτσιιιιι
Ερωτική πόλη εξάλλου
Πολυταξιδεμένος και εσύ!εχω ζησει 10 χρονια και ξερω τα παντα.... ειναι η πολη τον καλοφαγαδων με φοβερα κουτουκια και ωραια μεζεδοπωλεια ...ωραια κλαμπ -μπουζουκια και κανα 2 ωραιες ντισκο