Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.878
Μετά από αυτά που έγραψαν εναντίον σου θέλω και εγώ να σε γνωρίσω…πότε θα είσαι Αθήνα;
Ναι ο πόλεμος π γίνεται στ νημα θεσσαλονίκη είναι άλλο πράγμα..
Όμως δεν πτοούμαι, κάποιοι ξέρουν ή αναγνωρίζουν την αξία μου οπότε συνεχιζω δυναμικά!
Από δύο απριλίου πού επανέρχομαι θα χαρώ να σε γνωρίσω και να σε φροντίσω φυσικά :*

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.155
Πόντοι
371
Σημερινή συνάντηση με Βίκυ Στεφανία.

1. Επικοινωνία πολύ εύκολη με viber και τηλέφωνο.
2. Παίρνω την υπηρεσία που περιλαμβάνει και σεξ.
3. Πολύ ωραίος χώρος., Μπράβο για την επιλογή της. Πολύ κοντά στο Μακεδονία Παλάς.
4. Υποδοχή με ωραίο φόρεμα. Από κοντά η Στεφανία είναι ότι βλέπεις και στις φωτογραφίες εδώ. Μέσου ύψους , με ένα απλό καθημερινό σώμα και μικρομεσαία βυζιά με ωραίες ρώγες. Μου είπε ηλικία αλλά δε θυμάμαι. Μάλλον κοντά στα 30. Το πρόσωπό της είναι απλό καθημερινό. Με λίγα λόγια η γυναίκα της διπλανής πόρτας.
5. Αφού ο πάγος έσπασε εύκολα και γρήγορα περάσαμε στο δωμάτιο. Εκεί μου έκανε για αρκετή ώρα μασάζ σε πλάτη και πόδια μπρος πίσω. Όση ώρα μου έκανε μασάζ, ίσως κοντά στα 40 λεπτά, μιλούσαμε για διάφορα θέματα πολύ ευχάριστα. Δεν είμαι λάτρης των μασάζ, άρα δεν μπορώ να την κρίνω αποτελεσματικά. Μπορώ να πω όμως ότι με χαλάρωσε πολύ. Οι κινήσεις της δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει. Μετά το μασάζ έκανα ένα ντουζ για να φύγουν τα λάδια και να έρθουν άλλα υγρά.
6. Γυρνώντας στο κρεβάτι υπήρξε αρκετό χαμούρεμα. Φιλάει υπέροχα, πολύ αισθησιακά. Αφού μου τον σήκωσε άρχισε να τον παίζει με έναν μοναδικό τρόπο που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Και σε αυτό ήξερε τι έκανε. Δηλαδή και το μασάζ και μαλακία να πάρεις πάλι χαρούμενος θα φύγεις. Έπαιζε το κεφάλι με σάλιο και δάχτυλα με πολύ ωραίο τρόπο. Τη σταμάτησα εγώ γιατί θα έχυνα.
7. Στη πίπα δεν βάζει δόντι αλλά βάζει προφυλακτικό. Ξέρω ότι αρκετοί θα ξενερώσετε αλλά δείχνει ότι την υγεία και των 2 τη βάζει πάνω απ όλα και δε νομίζω πως πρέπει να την κατηγορήσουμε για αυτό. Η πίπα ήταν πολύ καλή. Και επίμονη και με προσπάθειες για deep throat.
8. Στο σεξ την έβαλα από κάτω. Δεν ανέβασα στροφές. Η φάση ήταν ξεκάθαρα gfe. Και το υπερ χάρηκα. Την πήρα στα όρθια στον καναπέ και μετά ανέβηκε από πάνω όπου και τελείωσα έντονα μέσα της (και μέσα στο προφυλακτικό εννοείται).

Διαπίστωσα πως το gfe μου έλλειπε. Ήταν το διαφορετικό από τις βρωμιές που κάνω συνήθως με τις σχέσεις μου. ήταν η 1η φορά φορά που στη διάρκεια τους σεξ σκέφτηκα πως πρέπει να την πάρω και αύριο. Φυσικά ήταν κάτι πολύ παρορμητικό, δε θα ξανα έδινα 100 ευρώ όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά γιατί δεν έχω κάποιο λεφτόδεντρο στην κατοχή μου. Συμπέρασμα : στην Στεφανία δεν πας για να πηδήξεις την υπερμουνάρα, ούτε την μουνάρα ούτε το τρομερό σώμα, ούτε το πιπίνι ούτε για να κάνεις πορνοσταρικά γαμήσια. ίσως να το πρσφέρει και αυτό αλλά δε μου φανηκέ έτσι. Στη Στεφανία πας για να σου κάνει μασάζ μια που ξέρει που και πως και μετά να κάνετε και σεξ με αργούς τρυφερούς ρυθμούς.

Αυτά τα λίγα. Ελπίζω να βοήθησα.

Εγγρ.
3 Αυγ 2023
Like
50
Πόντοι
0

3. Πολύ ωραίος χώρος., Μπράβο για την επιλογή της. Πολύ κοντά στο Μακεδονία Παλάς.
4. Υποδοχή με ωραίο φόρεμα. Από κοντά η Στεφανία είναι ότι βλέπεις και στις φωτογραφίες εδώ. Μέσου ύψους , με ένα απλό καθημερινό σώμα και μικρομεσαία βυζιά με ωραίες ρώγες. Μου είπε ηλικία αλλά δε θυμάμαι. Μάλλον κοντά στα 30. Το πρόσωπό της είναι απλό καθημερινό. Με λίγα λόγια η γυναίκα της διπλανής πόρτας.
5. Αφού ο πάγος έσπασε εύκολα και γρήγορα περάσαμε στο δωμάτιο. Εκεί μου έκανε για αρκετή ώρα μασάζ σε πλάτη και πόδια μπρος πίσω. Όση ώρα μου έκανε μασάζ, ίσως κοντά στα 40 λεπτά, μιλούσαμε για διάφορα θέματα πολύ ευχάριστα. Δεν είμαι λάτρης των μασάζ, άρα δεν μπορώ να την κρίνω αποτελεσματικά. Μπορώ να πω όμως ότι με χαλάρωσε πολύ. Οι κινήσεις της δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει. Μετά το μασάζ έκανα ένα ντουζ για να φύγουν τα λάδια και να έρθουν άλλα υγρά.
6. Γυρνώντας στο κρεβάτι υπήρξε αρκετό χαμούρεμα. Φιλάει υπέροχα, πολύ αισθησιακά. Αφού μου τον σήκωσε άρχισε να τον παίζει με έναν μοναδικό τρόπο που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Και σε αυτό ήξερε τι έκανε. Δηλαδή και το μασάζ και μαλακία να πάρεις πάλι χαρούμενος θα φύγεις. Έπαιζε το κεφάλι με σάλιο και δάχτυλα με πολύ ωραίο τρόπο. Τη σταμάτησα εγώ γιατί θα έχυνα.
7. Στη πίπα δεν βάζει δόντι αλλά βάζει προφυλακτικό. Ξέρω ότι αρκετοί θα ξενερώσετε αλλά δείχνει ότι την υγεία και των 2 τη βάζει πάνω απ όλα και δε νομίζω πως πρέπει να την κατηγορήσουμε για αυτό. Η πίπα ήταν πολύ καλή. Και επίμονη και με προσπάθειες για deep throat.
8. Στο σεξ την έβαλα από κάτω. Δεν ανέβασα στροφές. Η φάση ήταν ξεκάθαρα gfe. Και το υπερ χάρηκα. Την πήρα στα όρθια στον καναπέ και μετά ανέβηκε από πάνω όπου και τελείωσα έντονα μέσα της (και μέσα στο προφυλακτικό εννοείται).

Διαπίστωσα πως το gfe μου έλλειπε. Ήταν το διαφορετικό από τις βρωμιές που κάνω συνήθως με τις σχέσεις μου. ήταν η 1η φορά φορά που στη διάρκεια τους σεξ σκέφτηκα πως πρέπει να την πάρω και αύριο. Φυσικά ήταν κάτι πολύ παρορμητικό, δε θα ξανα έδινα 100 ευρώ όχι γιατί δεν τα αξίζει αλλά γιατί δεν έχω κάποιο λεφτόδεντρο στην κατοχή μου. Συμπέρασμα : στην Στεφανία δεν πας για να πηδήξεις την υπερμουνάρα, ούτε την μουνάρα ούτε το τρομερό σώμα, ούτε το πιπίνι ούτε για να κάνεις πορνοσταρικά γαμήσια. ίσως να το πρσφέρει και αυτό αλλά δε μου φανηκέ έτσι. Στη Στεφανία πας για να σου κάνει μασάζ μια που ξέρει που και πως και μετά να κάνετε και σεξ με αργούς τρυφερούς ρυθμούς.

Αδερφέ,αν της το ζητήσεις παίρνει πίπα και χωρίς προφυλακτικό

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.878
Αδερφέ,αν της το ζητήσεις παίρνει πίπα και χωρίς προφυλακτικό
Δν ισχύει αυτό.
Εσυ δεν μου έστειλες προχθές προσωπικό μήνυμα εδώ ότι θα είσαι αθήνα σύντομα και με ρωτήσες τις υπηρεσίες μου.. πώς ξαφνικά ξέρεις κάτι τέτοιο και μας το παίζεις και έγκυρος πληροφοριοδότης...?!

Να διευκρινίσω λοιπόν για μία ακόμη φόρα ότι υπηρεσίες μου είναι αμετάβλητες ,σταθαρές και ξεκάθαρες για όλους.

Απευθύνομαι σε όποιον θέλει να βιώσει την εμπειρία και να απολαύσει μοναδικό συνδυασμό μασάζ δηλαδή φροντίδας και αισθησιακης περιποίησης .

αν κολλάει στη λεπτομέρεια τότε ναι κ στο στοματικό χρησιμοποιώ προφυλακτικό για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο είπαμε..
λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε να το ρισκάρω για κανέναν αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436

Δεν σχολιάζω συνήθως κριτικές , καθώς ο καθενας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά , τα οποία είναι καθαρά προσωπικά και υποκειμενικά .

Αλλά η κριτική σου είναι από τις πιο αντικειμενικες και καλογραμμενες που έχω διαβάσει στο φόρουμ . To the point , εύστοχη , χωρίς υπερβολές , απλά καταγραφή αυτών που βίωσες και αξιολόγησες . Εύγε νέε μου , εύχομαι να σου κάτσει και κανένα λεφτοδεντρο , έτσι για να μη σκέφτεσαι τα επαναληπτικά

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.341
Πόντοι
12.056
Δν ισχύει αυτό.
Εσυ δεν μου έστειλες προχθές προσωπικό μήνυμα εδώ ότι θα είσαι αθήνα σύντομα και με ρωτήσες τις υπηρεσίες μου.. πώς ξαφνικά ξέρεις κάτι τέτοιο και μας το παίζεις και έγκυρος πληροφοριοδότης...?!

Να διευκρινίσω λοιπόν για μία ακόμη φόρα ότι υπηρεσίες μου είναι αμετάβλητες ,σταθαρές και ξεκάθαρες για όλους.
Μάλλον είναι νηστικός πράκτορας για αυτό γνωρίζει

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Η Βίκυ-Στεφανία είναι ξεκάθαρα από τις πιο τίμιες και VFM επιλογές για εμένα.
Πολύ καλή στο σέξ,ειδικά στο στοματικό τον ρουφάει και ούτε γκρίνια ούτε τίποτα.
Σου κάνει και μια τρομερή συνεδριά μασάζ και έρχεσαι στα ίσια σου.

Εγγρ.
3 Αυγ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Δν ισχύει αυτό.

Απευθύνομαι σε όποιον θέλει να βιώσει την εμπειρία και να απολαύσει μοναδικό συνδυασμό μασάζ δηλαδή φροντίδας και αισθησιακης περιποίησης .

αν κολλάει στη λεπτομέρεια τότε ναι κ στο στοματικό χρησιμοποιώ προφυλακτικό για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο είπαμε..
λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω ούτε να το ρισκάρω για κανέναν αυτό.
Ναι σου έστειλα μήνυμα,σε έχω ξανασυναντήσει,είχα πάρει το πρόγραμμα των 140 ευρώ!Σε έχω συναντήσει και παλιότερα με 70 ευρώ και μια φορά σεξ.Δεν ήξερα ότι το έχεις μυστικό για τις πίπες χωρίς προφύλαξη,σόρρυ κιόλας αν και δεν το είπα για κακό,εγώ μίλησα βάση της δικιάς μου εμπειρίας!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.878
Φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί όταν μου στέλνεις αυτό το μήνυμα ...πώς ξαφνικά ζητάς ή ισχυρίζεσαι ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο εφόσον φοβάσαι για σμν..

Με βάση τη χρέωση και το πρόγραμμα που αναφέρεις έχεις να έρθεις ,αν οντως ήρθες κάποια στιγμή πάνω από 3 χρόνια..

Οπότε προφανώς δεν γνωρίζεις τι ισχύει.

Σε κάθε περίπτωση όσο και αν επιμένεις δεν έχει γίνεται κάτι τέτοιο ούτε πρόκειται.

δεν έχω λόγο να είναι μυστικό γιατί κάποια άτομα ενδιαφέρονται για αυτήν την υπηρεσία και έχω χάσει θεωρητικά αρκετά ραντεβού επειδή δεν την προσφέρω.

Αλλά δεν μπορώ να πιέστω να αλλάξω κάτι για κανέναν .αν δεν συμφωνεί κάποιος απλά δεν έρχεται δεν υπάρχει πρόβλημα.

Συνημμένα

• Screenshot_20240325_105812_Chrome.jpg
    Screenshot_20240325_105812_Chrome.jpg
    371,3 KB · Εμφανίσεις: 126
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
3 Αυγ 2023
Like
50
Πόντοι
0
Φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί όταν μου στέλνεις αυτό το μήνυμα ...πώς ξαφνικά ζητάς ή ισχυρίζεσαι ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο εφόσον φοβάσαι για σμν..
Σε κάθε περίπτωση όσο και αν επιμένεις δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε πρόκειται.δεν έχω λόγο να είναι μυστικό γιατί κάποια άτομα ενδιαφέρονται για αυτήν την υπηρεσία και έχω χάσει θεωρητικά αρκετά ραντεβού επειδή δεν την προσφέρω. Αλλά δεν μπορώ να πιέστω να αλλάξω κάτι για κανέναν .αν δεν συμφωνεί κάποιος απλά δεν έρχεται δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια άρρωστοφοβία γενικότερα για αυτό και το μήνυμα μου.Το να μου λες ψέματα ενώ γνωρίζω πολύ καλά τι υπηρεσίες μου πρόσφερες αυτό λέει πολλά για σένα,δεν θα το συνεχίσω γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε.

• Like
Αντιδράσεις: gkas1

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.341
Πόντοι
12.056
Ναι σου έστειλα μήνυμα,σε έχω ξανασυναντήσει,είχα πάρει το πρόγραμμα των 140 ευρώ!Σε έχω συναντήσει και παλιότερα με 70 ευρώ και μια φορά σεξ.Δεν ήξερα ότι το έχεις μυστικό για τις πίπες χωρίς προφύλαξη,σόρρυ κιόλας αν και δεν το είπα για κακό,εγώ μίλησα βάση της δικιάς μου εμπειρίας!
καλο θα ειναι( εαν ειχες μια ξεχωριστη παροχη) απο την κοπελα να μην την εκθετεις ...απο την στιγμη που δεν το εχει στο προγραμμα της

Εγγρ.
3 Αυγ 2023
Like
50
Πόντοι
0
καλο θα ειναι( εαν ειχες μια ξεχωριστη παροχη) απο την κοπελα να μην την εκθετεις ...απο την στιγμη που δεν το εχει στο προγραμμα της
Αδερφέ,δεν ήξερα ότι είναι μυστικό,αν μου το έλεγε δεν θα ασχολιομουν καν

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.341
Πόντοι
12.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.341
Πόντοι
12.056
Σε μία εβδομάδα κοντά σας στα αθηναϊκά εδαφηη
παντως δεν εχω δει πιο μεγαλη αλλαγη σε γυναικα ....εχεις αρχισει και ομορφαινεις επικυνδινα και φοβαμαι οτι στο νημα θα αρχισουν να συνωστιζονται δεκαδες υποψηφιοι γαμπροι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.996
Πόντοι
3.506

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μια άρρωστοφοβία γενικότερα για αυτό και το μήνυμα μου.Το να μου λες ψέματα ενώ γνωρίζω πολύ καλά τι υπηρεσίες μου πρόσφερες αυτό λέει πολλά για σένα,δεν θα το συνεχίσω γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε.
Ολα τα εσκωρτ,μασαντζουδες κανουν πιπα ακα, ηΣτεφανια στον προηγουμενο χωρο της εκανε πιπα ακα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom