Αφου διαβασα αρκετες σελιδες στο συγκεκριμενο νήμα αποφάσισα να επισκεφτω τη Στεφανια και να γράψω μερικά λόγια κυρίως για όσους δεν έχουν παει και το σκέφτονται ...
Να σημειώσω πως ειναι η πρώτη φορα που δοκιμάζω κατι τέτοιο και ο λόγος ειναι πως αν δεν νοιωσω ανετα με κοπέλα δε λειτουργω.
Αρκεί ένα τηλέφωνο για να ενημερωθείς για τα παντα και να συνεννοηθείς .
Η περιοχή εχει πολυ άνετο παρκινγ .
Ο χώρος ειναι πεντακάθαρος και ζεστος (διαβασα κατι για κρυο κτλ ουτε καν )
Η Στεφανία απο οταν άνοιξε η πόρτα μεχρι την ωρα που έφυγα χαμογελούσε .
Είναι φιλόξενη και όσο περνάει η ώρα αισθανεσαι ολο και πιο έντονα πως θελει να σε περιποιηθει !
Εχει μια τρομερα ζεστη αλλα και αισθησιακη αύρα , εχει ενα βλέμμα μεταξυ πονηρου και σαγηνευτικου , εχει όμορφη γλυκια φωνη , εχει αυτο το χαμόγελο και ξερει να σε αγγιζει .
Δεν προλαβα να πω πολλα μαζι της γιατι ενω μιλούσα μου βουλιαξε απαλα το κεφαλι στο στρωμα τυπου "σσσσ μη μιλας χαλαρωνουμε τωρα" αλλα ειναι μια κοπέλα που αγαπα αυτο που κανει , ειναι συνειδητοποιημενη και ευαισθητη .
Είμαι σίγουρος πως ανετα πας για γαριδομακαρανοδες και κρασια μαζι της και περνας τελεια .
Στο κομμάτι του μασαζ με λίγα λόγια εχω δοκιμασει απο τα τυπου 15 ευρω μεχρι και σε ακριβα σπα ξενοδοχειων .
Εγω παιδες χαλαρωσα σε σημείο που πρεπει να ροχαλισα και ολας ...
Στα περαιτερω δεν θα πω λεπτομερειες γιατι σέβομαι το ήθος που υπαρχει σε ολο το νημα απλως θα πω πως εγω που σε τετοιες φάσεις δεν λειτουργω
με δική της επιμονη και τρομερη μαεστρια και λειτουργησα και περασα υπεροχα .
Φευγεις χαμογελαστος και κονιορδος και σίγουρα θες να ξαναπας !
Να εισαι καλα Στεφανια να ερχόμαστε να μας κανεις και εμας καλα