georgeridou
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τελειες οι γόβες σας, προσφέρεται και trampling?Με το που ήρθα αθήνα έφερα το καλοκαίρι χαχα χα
τελειες οι γόβες σας, προσφέρεται και trampling?Με το που ήρθα αθήνα έφερα το καλοκαίρι χαχα χα
Ο ορισμός του καραγκιόζη!ισχύει και παραισχύει! απλά ζητάς ευγενικά να μην το λέμε παραέξω! προφανώς το κάνεις επιλεκτικά στα "μεγάλα" προγράμματα, δύο φορές
που έχουμε βρεθεί μου έχεις κάνει ελεύθερο στοματικό απλά θέλεις ο άλλος να είναι και ξυρισμένος-καθαρός... προσπαθείς να το κρατάς μυστικό προφανώς επειδή έχεις συναντήσει αρκετούς βρωμιάρηδες και δε θέλεις να το βάλεις στις στάνταρ υπηρεσίες σου όμως αυτό
που κάνεις είναι κοροιδία! θέσε την καθαριότητα σαν απαράβατο όρο και βάλτο στο πρόγραμμά σου αν θες να είσαι τίμια
καλώς τον ιππότη των μασατζούδων!!!Ο ορισμός του καραγκιόζη!
Ομως,μάλλον προσβάλλω τον ήρωα του θεάτρου σκιων.
Όχι καλέ δεν ασχολούμαι με αυταρχικά. και μη μου μιλάς στον πληθυντικό νέο κορίτσι δεν θέλω τέτοιατελειες οι γόβες σας, προσφέρεται και trampling?
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συμβάν σε μασάζ της Αθήνας...
Τελεια και τώρα που έχω την προσοχή σας μικρά μου μπουρδελακια ακούστε. ΣΤΕΦΑΝΙΑ και τα μυαλά στα κάγκελα. Η κοπέλα απλά δεν σε βλέπει σαν ένα χαρτονόμισμα η πολλά ανάλογος το πρόγραμμα που επιλέξεις. Καλή γλυκιά και ευχάριστη παρέα καθολη την διάρκεια.
Επίσκεψη σήμερα και επιλογή απλού προγράμματος με αυτό το ετζινγκ πως το λέει... Καλωσόρισμα σαν να πηγαίνεις σε σπίτι φίλης η κουμπάρας με ένα χαμόγελο σαν να σου λέει θα φας... ε θα περάσεις καλά μαζί μου.
Μετά τη δουλεια λοιπόν ένα καλό μασάζ ήταν ότι πρέπει και αυτό έγινε. Ξεπιαστηκα . Ξέρει να πιάνει και να σε σηκώνει σίγουρα ήταν σημαιοφόρος παλιότερα για τι το χειριζόταν καλα το κοντάρι....λέμε τώρα χαχα... Με έκανε να τελειώσω τόσο δυνατά και με τέτοια μαστορια που έφτασαν στα μάτια μου (παιδια τσουζει μην το κανετε στις κοπελες δεν ειναι ωραίο).
Σαν γυναίκα ότι και να πω είναι υποκειμενικό στα γούστα του καθενός. Εμένα μου άρεσε πολύ το σώμα της και σίγουρα θα ξαναπάω για περισσότερο σώμα και επαφή.
Υ.Γ προσοχή στη ρογα δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Χαράζει γυαλί.
Υ.Γ 2. Αν κάποιος πιστεύει ότι κάνω προμο και δεν με πιστεύει καλα να πάθει που δεν θα την επιλέξει.
Τα ξανα λέμε σύντομα @biky-stefania
Ξεκαθαρα για μένα τουλαχιστονΜετράει άσχημα λοιπόν η κοριτσάρα μας εδώ, λες.
Το συγκρατώ για το μέλλον.
Γειά σου ρουφιανακο!καλώς τον ιππότη των μασατζούδων!!!
Το "συνολάκι" που με υποδέχτηκες στη Σαλόνικα! Με πρόσθετες "πινελιές" που το έκαναν ακόμα πιο σέξι!Σε μία εβδομάδα κοντά σας στα αθηναϊκά εδαφηη
ΠΩς χανω ολα τα καλαΓειά σου ρουφιανακο!
Ε δεν μας παρακολουθείς!ΠΩς χανω ολα τα καλα
να στειλω προσκλησεις??Ε δεν μας παρακολουθείς!
Εδώ έχουμε μπλέξει με εραστές του ονείρου!
Οι γόβες της "αμαρτίας" είναι αυτές; Στη Σαλόνικα, το Σάββατο θα έχει 31 βαθμούς! Καλό καλοκαίρι να έχουμε...Με το που ήρθα αθήνα έφερα το καλοκαίρι χαχα χα
ΚΥΡΙΟ,είπες.Καλησπερα σε ολους !
Σαν να μην περασε μια μερα τα ιδια και τα ιδια !
Δεν εχω στοχο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν σας
Απλα θα ηθελα να πω σε καποια αγορια οτι δεν χρειαζεται να γραφουν στο νημα της καθε κοπελας τι εγινε και τι οχι στο δωματιο !
Ειναι πολυ προσωπικο και νομιζω έναν ΚΥΡΙΟ δεν τον τιμα αυτο !
Μικρη σημασια εχει αν η στεφανια λεω τωρα ενα τυχαιο ονομα εκανε κατι που ισως δεν το εχει κανει με καποιον άλλον !
Μπορει η καθε κοπελα να νιωσει πιο οικεια και να λειτουργησει καπως διαφορετικα !
Να μην σας φαινεται παραξενο ουτε οτι κρυβεται κατι πισω απο ολο αυτο !
Δεν με αφορα τι κανει η καθε κοπελα στο ραντεβου της δικαιωμα της απλα ενιωσα την επιθυμια να σας εξηγησω καποια πραγματα !
Το σημαντικο ειναι να περναμε ολοι ομορφα !
Υ..Γ...δεν θα κανω διαλογο παρακαλω πολυ σε οποιον θελησει να μου απαντησει !
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ !
Τα φιλια μου στην νηματοθετρια
ΚΥΡΙΟ,είπες.
Σπανίζει το είδος δυστυχώς!
Ετσιιιιι αγαπημένες ατάκες από ζηκοοο
Έτσι θέλω να με περιμενειςΚαλημέρα