που είδες να γράφω ότι θέλω να κλείσει το νήμα σου?
Δεν μου κάνει βέβαια εντύπωση που απαντάς άσχετα με αυτό που παρέθεσα.
Και για να στο κάνω πιο εύκολο γιατί μάλλον πρέπει να είσαι και λίγο περιορισμένης ευθύνης...
Είναι λοιπόν σαν να με φιλοξενείς εσύ στο σπίτι σου για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να πληρώνω ούτε ευρώ και εγώ σε αντάλλαγμα της καλής σου φιλοξενείας να θέλω να κάνω διαρίθμηση στο σπίτι σου, να αλλάξω τον τρόπο που ζεις και διάφορα τέτοια. Αυτό είναι. Τόσο απλό.
Τελικά όλες μα όλες οι πουτάνες σκέφτεστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Copy & paste ρε πούστη μου. 15 χρόνια που είμαι σε αυτό το χώρο, δεν έχω δει ούτε 1 που να έχει άλλο τρόπο σκέψης
Φίλε μου είσαι λάθος και πρέπει να το πάρεις αλλιώς. Καταρχάς, δεν βρίζουμε ποτέ μια γυναίκα. Ο σεβασμός προς όλους είναι αυτός που πρέπει να χαρακτηρίζει την ανθρώπινη φύση. Πόσω μάλλον σε μια γυναίκα που, προσωπικά, τις εκλαμβάνω όλες ως Κυρίες. Ακόμη και όσες στεναχώρησαν κάποιες περιόδους της ζωής μου. Πόσω μάλλον, αν θέλεις, μια κοπέλα που με ειλικρίνεια δίνει όσα μας προσφέρει. Θα μου πεις, με χρηματικό αντάλλαγμα. Ναι, εκεί έγκειται η ειλικρίνειά της και στον τρόπο που εκφράζεται μέσω του site.
Είμαι πεπεισμένος πως, εάν η 15χρονη εμπειρία σου στο χώρο σε έχει απογοητεύσει, στερείσαι άμεσης αντίληψης. Οπότε υπάρχει θέμα. Επίσης, η ενεργή συμμετοχή σου στο site έρχεται σε αντίθεση με την, κατά τα γραφόμενα, πολυετή εμπειρία σου. Τέλος, ας υποθέσουμε πως συμμερίζομαι την εν λόγω απόγοήτευσή σου. Σε αυτή την περίπτωση θέτω απλό ερώτημα: Γιατί δεν αναζητάς κοπέλα μή επαγγελματία για να σε συντροφεύει;
Τα προαναφερθεντα αποτυπώθηκαν με φιλική διάθεση και ελπίδα να καταλάβεις το λάθος σου. Φιλική τοποθέτηση από έναν, πιθανότατα, μεγαλύτερο σε ηλικία και σίγουρα πιο πλούσιο σε εμπειρίες ζωής.