Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

dimitrioug16

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
28
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έλεος πια! Βαρεθήκαμε, πόρνη, ξεπόρνη η κοπέλα κανει μια χαρα αυτο που κάνει.
Την εχουν δοκιμασει αυτοί που γράφουν; Καθεται τριβει και παίζει καθε γκόμενο ή παχύδερμο που πάει εκεί.
Την ρωτησε κανένας εαν θέλει να το κάνει πραγματικά αυτό; Γράφουμε και ασκούμε κριτική σε όλες λες και δίνουμε μια περιουσία
για αυτό που παίρνουμε, καλό αλογο αυτό, κακό άλογο το άλλο...
Εγω την επισκέφθηκα και την βρήκα πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάει.
Ο χώρος καθαρός, αυτή πολύ φιλόξενη, το νερό ζεστό πρίν και μετά.
Όσο για τον αγώνα, πολύ καλή στο τρίξιμο αλλά κανένας δεν το καταλαβαίνει γιατί κακά τα ΄ψεμματα το μυαλό μας το έχουμε στο πουλί μας.
Το κορίτσι ειναι πολύ φιλικό , τέλεια για gfe και το τελείωμα ικανοποιητικό.
Τι ψάχνετε πια με 40 ευρώ. Μια χαρά είσαι κορίτσι μου, σταμάτα να τους απαντάς γιατί μονο κακό κάνεις στον εαυτό σου.
Όποιος εφοπλιστής απο όλους τους, ας κάνει κριτική για 40 ευρώ. Εάν δεν έχει καράβια, ας τον παιξει μόνος του.
Ελεος!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλησπέρα η σιωπή είναι χρυσός, όποτε έχω μπει σε αυτό το μότο.
Το μασάζ το λατρεύω κ πάντα θα κάνω τα μαγικά μου,τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρω η αλήθεια είναι πως σταδιακά έχω σκοπό να τις περιορίζω,δεν είναι για πάντα..
Όποιος ενδιαφέρεται για αύριο θα είμαι κανονικά διάθεσιμη.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Το μασάζ το λατρεύω κ πάντα θα κάνω τα μαγικά μου,τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρω η αλήθεια είναι πως σταδιακά έχω σκοπό να τις περιορίζω,δεν είναι για πάντα..

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν», έλεγαν οι αρχαίοι.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
342
Πόντοι
21
Η αμηχανη στιγμη που λετε *πουτ@νες* τα κοριτσια του χωρου αλλα εσεις ειστε οι μεγαλυτερες κατινες..βρειτε π.μ εαν εχετε τυχον διαφορες και οχι δημοσια λετε τη γνωμη σας καλη η κακη και μεχρι εκει ΕΛΕΟΣ δηλαδη.

travlindude

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
354
Πόντοι
20
Η αμηχανη στιγμη που λετε *πουτ@νες* τα κοριτσια του χωρου αλλα εσεις ειστε οι μεγαλυτερες κατινες..βρειτε π.μ εαν εχετε τυχον διαφορες και οχι δημοσια λετε τη γνωμη σας καλη η κακη και μεχρι εκει ΕΛΕΟΣ δηλαδη.
Έχεις απόλυτο δίκιο ... έλεος δηλαδή. Δοκιμάσατε, πήγατε, σας άρεσε, δεν σας άρεσε ... τελείωσε. Σε άλλους αρέσει ο μουσακάς και σε άλλους το χαβιάρι, και σε κάποιους και τα δυο. Εσάς τι σας ενοχλεί το τι αρέσει η δεν αρέσει στον καθένα;; Τι σας φταίει η κοπέλα; Τι σας φταίμε όλοι εμείς να σας βλέπουμε να ξεκατινιαζόσαστε. Μάλλον καιρός είναι να μπει κανένας mod εδώ μέσα, να καθαρίσει το νήμα, μαζί και με κάποια άτομα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, και να κάνει την κριτική του. Μέχρι εκεί. Απ ότι βλέπω όμως, εδώ η μαλακία πάει σύννεφο.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.565
Πόντοι
2.256
Μάλλον καιρός είναι να μπει κανένας mod εδώ μέσα,
αχαχαχαχ τώρα σώθηκες... αυτοί επεμβαίνουν και διαγράφουν μέλη μόνο όταν τους θίξεις τα δικά τους "μαγαζιά" και συμφέροντα

Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
29
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έλεος πια! Βαρεθήκαμε, πόρνη, ξεπόρνη η κοπέλα κανει μια χαρα αυτο που κάνει.
Την εχουν δοκιμασει αυτοί που γράφουν; Καθεται τριβει και παίζει καθε γκόμενο ή παχύδερμο που πάει εκεί.
Την ρωτησε κανένας εαν θέλει να το κάνει πραγματικά αυτό; Γράφουμε και ασκούμε κριτική σε όλες λες και δίνουμε μια περιουσία
για αυτό που παίρνουμε, καλό αλογο αυτό, κακό άλογο το άλλο...
Εγω την επισκέφθηκα και την βρήκα πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάει.
Ο χώρος καθαρός, αυτή πολύ φιλόξενη, το νερό ζεστό πρίν και μετά.
Όσο για τον αγώνα, πολύ καλή στο τρίξιμο αλλά κανένας δεν το καταλαβαίνει γιατί κακά τα ΄ψεμματα το μυαλό μας το έχουμε στο πουλί μας.
Το κορίτσι ειναι πολύ φιλικό , τέλεια για gfe και το τελείωμα ικανοποιητικό.
Τι ψάχνετε πια με 40 ευρώ. Μια χαρά είσαι κορίτσι μου, σταμάτα να τους απαντάς γιατί μονο κακό κάνεις στον εαυτό σου.
Όποιος εφοπλιστής απο όλους τους, ας κάνει κριτική για 40 ευρώ. Εάν δεν έχει καράβια, ας τον παιξει μόνος του.
Ελεος!!

Πες τα φίλε...

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά σε όλους. Αγαπητή Στεφανία η γνώμη μου είναι ότι η επιλογή των υπηρεσιών που θα παρέχεις ή όχι πρέπει να είναι αποτέλεσμα δικής σου βούλησης και μόνο και όχι αποτέλεσμα των χαρακτηρισμών κάποιων οι οποίοι κατά παράδοξο τρόπο είναι χρήστες των υπηρεσιών αυτών, μην αλλάξεις για κανέναν αυτό που κάνεις εκτός αν το θέλεις εσύ η ίδια

Τελευταία τροποποίηση:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.092
Πόντοι
5.956
Μόνο μην αλλάξεις το πρόγραμμα tantra που προσφέρεις, θα μας κανεις να τρέχουμε στην αλλοδαπή για να το απολαύσουμε!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Συνεχίζεις να δείχνεις πόσο καραγκιόζης είσαι, σου φαίνεται αδύνατον προφανως να κάνεις κάτι χωρίς χαπάκι έτσι?
Γιαυτό γουστάρεις υποθετα σε σχήμα δαχτύλου!
Άσε αγοράκι όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν
Και πιστεύω ότι η κακία που βγάζεις οφείλεται στο μέγεθος του πεους σου,από εκεί μάλλον βγαίνει και το nickname ALοιμονο PULAκι μου!!!
Φιλάκια από τον παππού!
εσυ ρώταγες συνέχεια μπάρμπα για τις πούτσες των άλλων, όχι εγω

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Συνεχιζεις ε σ αρεσει να σε ξεκωλιαζουν ρουφιανοπουστα!. Αλλα εγω σας συχενομαι βρωμιαρες!
δάχτυλο στον κώλο ούτε που θέλω, ουτε που ονειρεύομαι! Μέχρι τότε πήδα την κατσίκα του γείτονα τυρογαλά!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
δάχτυλο στον κώλο ούτε που θέλω, ουτε που ονειρεύομαι! Μέχρι τότε πήδα την κατσίκα του γείτονα τυρογαλά!
Μωρη λουγκρα ουτε στ αρχιδια μου δε σε γραφω κι ουτε με νοιζει τι βαζεις στον κωλο σου. Εσυ το διαλαλεις και κακαριζεις κοττα ξεκωλιασμενη!

Συνημμένα

• OKSO.mp4
    222,1 KB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία τροποποίηση:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Μωρη λουγκρα ουτε στ αρχιδια μου δε σε γραφω κι ουτε με νοιζει τι βαζεις στον κωλο σου. Εσυ το διαλαλεις και κακαριζεις κοττα ξεκωλιασμενη!
εκτός από μαλάκας τυρογαλάς, είσαι και ανορθόγραφος!
Έναν ακόμα φίλο σου ήξερα ανορθόγραφο αλλά την έκανε μετά τα ξευτιλίκια του.
Κυκλοφορεί βέβαια με κλώνο!
Αι στα διάλα γεμίσαμε από προμότορες και κλώνους!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
εκτός από μαλάκας τυρογαλάς, είσαι και ανορθόγραφος!
Έναν ακόμα φίλο σου ήξερα ανορθόγραφο αλλά την έκανε μετά τα ξευτιλίκια του.
Κυκλοφορεί βέβαια με κλώνο!
Αι στα διάλα γεμίσαμε από προμότορες και κλώνους!
Ρουφιανος και πισωγλεντης καθ ομολογιαν παντως δε ειμαι οχι τ αλλα που γραφεις ειναι αληθεια. Εισαι βαθια νυχτωμενος βρωμιαρη!

Συνημμένα

• OKSO.mp4
    222,1 KB · Εμφανίσεις: 0

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Ρουφιανος και πισωγλεντης καθ ομολογιαν παντως δε ειμαι οχι τ αλλα που γραφεις ειναι αληθεια. Εισαι βαθια νυχτωμενος βρωμιαρη!
ωπα ωπα,κοτα ξεκωλιασμενη,καθομολογια πισωγλεντης!!! ρε τι ωραια πραγματα διαβαζουμε?λαμπρα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ωπα ωπα,κοτα ξεκωλιασμενη,καθομολογια πισωγλεντης!!! ρε τι ωραια πραγματα διαβαζουμε?λαμπρα.
το καθομολογία που το διάβασες βρε αερογάμη?:2funny:
Που σε γλεντάμε με τον @petergsp στο άλλο νήμα!

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Αυτος διαλαλει οτι του αρεσει να του γλυφουν τον κωλο του. Θα με πεις εμενα τι με νοιαζει. Μ εθιξε. Αλλα οχι μονο εμενα. Εχει γεμισει με τις βρωμιες του ουκ ολιγα νηματα κοριτσιων.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
το καθομολογία που το διάβασες βρε αερογάμη?:2funny:
Που σε γλεντάμε με τον @petergsp στο άλλο νήμα!
μωρη κοτα λυρατη,ο κουμανιδας το εγραψε.τι να γλεντησεις εσυ ρε ρεμουλιμεντο?οσο για το αερογαμης,ενταξει δεν γαμαω πισωγλεντηδες.αει τωρα στον ληθαργο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom