dimitrioug16
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά έλεος πια! Βαρεθήκαμε, πόρνη, ξεπόρνη η κοπέλα κανει μια χαρα αυτο που κάνει.
Την εχουν δοκιμασει αυτοί που γράφουν; Καθεται τριβει και παίζει καθε γκόμενο ή παχύδερμο που πάει εκεί.
Την ρωτησε κανένας εαν θέλει να το κάνει πραγματικά αυτό; Γράφουμε και ασκούμε κριτική σε όλες λες και δίνουμε μια περιουσία
για αυτό που παίρνουμε, καλό αλογο αυτό, κακό άλογο το άλλο...
Εγω την επισκέφθηκα και την βρήκα πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάει.
Ο χώρος καθαρός, αυτή πολύ φιλόξενη, το νερό ζεστό πρίν και μετά.
Όσο για τον αγώνα, πολύ καλή στο τρίξιμο αλλά κανένας δεν το καταλαβαίνει γιατί κακά τα ΄ψεμματα το μυαλό μας το έχουμε στο πουλί μας.
Το κορίτσι ειναι πολύ φιλικό , τέλεια για gfe και το τελείωμα ικανοποιητικό.
Τι ψάχνετε πια με 40 ευρώ. Μια χαρά είσαι κορίτσι μου, σταμάτα να τους απαντάς γιατί μονο κακό κάνεις στον εαυτό σου.
Όποιος εφοπλιστής απο όλους τους, ας κάνει κριτική για 40 ευρώ. Εάν δεν έχει καράβια, ας τον παιξει μόνος του.
Ελεος!!
Την εχουν δοκιμασει αυτοί που γράφουν; Καθεται τριβει και παίζει καθε γκόμενο ή παχύδερμο που πάει εκεί.
Την ρωτησε κανένας εαν θέλει να το κάνει πραγματικά αυτό; Γράφουμε και ασκούμε κριτική σε όλες λες και δίνουμε μια περιουσία
για αυτό που παίρνουμε, καλό αλογο αυτό, κακό άλογο το άλλο...
Εγω την επισκέφθηκα και την βρήκα πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάει.
Ο χώρος καθαρός, αυτή πολύ φιλόξενη, το νερό ζεστό πρίν και μετά.
Όσο για τον αγώνα, πολύ καλή στο τρίξιμο αλλά κανένας δεν το καταλαβαίνει γιατί κακά τα ΄ψεμματα το μυαλό μας το έχουμε στο πουλί μας.
Το κορίτσι ειναι πολύ φιλικό , τέλεια για gfe και το τελείωμα ικανοποιητικό.
Τι ψάχνετε πια με 40 ευρώ. Μια χαρά είσαι κορίτσι μου, σταμάτα να τους απαντάς γιατί μονο κακό κάνεις στον εαυτό σου.
Όποιος εφοπλιστής απο όλους τους, ας κάνει κριτική για 40 ευρώ. Εάν δεν έχει καράβια, ας τον παιξει μόνος του.
Ελεος!!