ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.512
- Πόντοι
- 206
Καύλα είσαι..... White....!!!Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Καύλα είσαι..... White....!!!Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
τι υπονοεις τυπε?
οτι πρεπει να παρει συνταξη?
![]()
Ωραια η περιγραφη σου φιλε μου, αμα θες πες μας και το κοστος.Συνάντηση με το κορίτσι για μια συνεδρία τάντρα κάτι που είχα πολύ καιρό να πραγματοποιήσω! Με υποδέχθηκε στον χώρο της χαμογελαστή και ενδεδυμένη με ένα από τα ωραία της φορέματα, όπως συνηθίζει άλλωστε! Αφου μου προσέφερε κάτι να πιω, με οδήγησε στον χώρο όπου είχε είδη ετοιμάσει για την συνεδρία! Ο μοναδικός φωτισμός προερχόταν από τα αρωματικά κεράκια και η μουσική στο υπόβαθρο ήταν ζεν περιεχομένου! Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, το τάντρα ξεκινά κάνοντας μπάνιο μαζί και είναι αναπόσπαστο μέρος της συνεδρίας! Ηταν ωραία εμπειρία να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο στο ντουζ με το ζεστό νερό και το scrub (σαμπουάν με τους μικρούς κόκκους) αφήνει ωραία αίσθηση στο σώμα και είναι αρωματικό! Αφού στεγνώσαμε καλά ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, πέρασε το σώμα μου με το σχετικό λάδι και άρχισε να με αγγίζει απαλά με τα χέρια της που σιγά σιγά εξελίχθηκε σε επαφή των σωμάτων! Με άγγιζε με κάθε σημείο του σώματος της πολύ όμορφα μπορώ να πω και ξυπνούσαν σταδιακά όλες μου οι αισθήσεις! Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και πλέον μπορούσα να συμμετέχω κι εγώ ενεργά στο ''παιχνίδι'' αυτό, πράγμα που μου άρεσε ιδιαιτέρως! Εδώ να πω πως δεν υπάρχει τριβή μεταξύ των ευαίσθητων περιοχών! Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα και η συνεδρία ολοκληρώθηκε αφού πρώτα με ταλαιπώρησε αρκετά με τα χεράκια της (edging), μια εμπειρία που μου αρέσει και είναι αρκετά έντονη !! Αυτά !![]()
Στεφανια όταν ρθεις Θεσσαλονικη θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου και να γυρισουμε βιντεο...Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Κανένα ταξίδι στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να κάνεις;Ναι μιας και το αναφέρεις αν και μόλις επέστρεψα ..αλλά επειδή μου αρέσει η οργάνωση! Κανόνισα να έρθω 19 μαρτίου θεσσαλονίκη![]()
Στεφανια όταν ρθεις Θεσσαλονικη θα ηθελα να κλεισουμε ραντεβου και να γυρισουμε βιντεο...
Όχι δεν είναι καθόλου στα υπόψιν, συγγνώμηΚανένα ταξίδι στην Πάτρα υπάρχει περίπτωση να κάνεις;
ε ναι αμα θες καρναβαλια στην πατρα θα πας εδω μεσα τι κανουμε δηλαδη μπρικια κολλαμεΌχι δεν είναι καθόλου στα υπόψιν, συγγνώμη
Δεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι !! Ίσως,να είναι μία πολύ καλή ιδέα να σκεφτώ και τι θα ντυθώ!!ε ναι αμα θες καρναβαλια στην πατρα θα πας εδω μεσα τι κανουμε δηλαδη μπρικια κολλαμε
στην ξανθη να πας ειναι πιο ωραιο το καρναβαλι να μεινεις καβαλα η πατρα δεν λεει πολλα σαν ποληΔεν έχω πάει ποτέ στο καρναβάλι !! Ίσως,να είναι μία πολύ καλή ιδέα να σκεφτώ και τι θα ντυθώ!!
Κοσμογυρισμένος και εσύ!!! Ξάνθη η καβάλα λες? Βάλε μου ιδέες!!στην ξανθη να πας ειναι πιο ωραιο το καρναβαλι να μεινεις καβαλα η πατρα δεν λεει πολλα σαν πολη
ξανθη καρναβαλι διαμονη καβαλα 20 λεπτα δρομος ειναι.. η καβαλα ειναι πανεμορφη εχει ωραια μπαρακια κουτουκακια -ταβερνακια αμφιθεατρικα και στην παραλια μπορεις να κανεις πολυ ωραιες βολτεςΚοσμογυρισμένος και εσύ!!! Ξάνθη η καβάλα λες? Βάλε μου ιδέες!!
Άμα πάω προς τα εκεί θα καταλήξω θεσσαλονίκη πάλι!!!ξανθη καρναβαλι διαμονη καβαλα 20 λεπτα δρομος ειναι.. η καβαλα ειναι πανεμορφη εχει ωραια μπαρακια κουτουκακια -ταβερνακια αμφιθεατρικα και στην παραλια μπορεις να κανεις πολυ ωραιες βολτες
αγαπημενη πολη εχω ζησει 10 χρονια απλος τωρα δεν παω γιατι τους βαλανε μετρο υποβρυχιο (με κουβαδες)Άμα πάω προς τα εκεί θα καταλήξω θεσσαλονίκη πάλι!!!
Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Απιστευτη..με τρομερες ρογες για φαγωμα!!!Κάλεσε με η στείλε μου εδώ να σου εξηγήσω ακριβώς και το περιεχόμενο!
Black or white τι λέτε?!
Ερωτεύτηκες εξ αποστάσεως?!Καψούρα Στεφανία ...
Αμφιβάλεις οτι εχω καψουρευτει ;Ερωτεύτηκες εξ αποστάσεως?!