Συνάντηση με το κορίτσι για μια συνεδρία τάντρα κάτι που είχα πολύ καιρό να πραγματοποιήσω! Με υποδέχθηκε στον χώρο της χαμογελαστή και ενδεδυμένη με ένα από τα ωραία της φορέματα, όπως συνηθίζει άλλωστε! Αφου μου προσέφερε κάτι να πιω, με οδήγησε στον χώρο όπου είχε είδη ετοιμάσει για την συνεδρία! Ο μοναδικός φωτισμός προερχόταν από τα αρωματικά κεράκια και η μουσική στο υπόβαθρο ήταν ζεν περιεχομένου! Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, το τάντρα ξεκινά κάνοντας μπάνιο μαζί και είναι αναπόσπαστο μέρος της συνεδρίας! Ηταν ωραία εμπειρία να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο στο ντουζ με το ζεστό νερό και το scrub (σαμπουάν με τους μικρούς κόκκους) αφήνει ωραία αίσθηση στο σώμα και είναι αρωματικό! Αφού στεγνώσαμε καλά ξάπλωσα μπρούμητα στο κρεβάτι, πέρασε το σώμα μου με το σχετικό λάδι και άρχισε να με αγγίζει απαλά με τα χέρια της που σιγά σιγά εξελίχθηκε σε επαφή των σωμάτων! Με άγγιζε με κάθε σημείο του σώματος της πολύ όμορφα μπορώ να πω και ξυπνούσαν σταδιακά όλες μου οι αισθήσεις! Κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και πλέον μπορούσα να συμμετέχω κι εγώ ενεργά στο ''παιχνίδι'' αυτό, πράγμα που μου άρεσε ιδιαιτέρως! Εδώ να πω πως δεν υπάρχει τριβή μεταξύ των ευαίσθητων περιοχών! Συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα και η συνεδρία ολοκληρώθηκε αφού πρώτα με ταλαιπώρησε αρκετά με τα χεράκια της (edging), μια εμπειρία που μου αρέσει και είναι αρκετά έντονη !! Αυτά !